geresnes vietos jau neradai savo klausimui?saulenas rašė:sveikas gal zinai ar is greno siuncia i vokietija seklas
Keliauk cia
geresnes vietos jau neradai savo klausimui?saulenas rašė:sveikas gal zinai ar is greno siuncia i vokietija seklas

eina sau... likau sužavėtas jo dydžiu
 eina sau... likau sužavėtas jo dydžiu  na ateis diena kai pavyks ir man tokį
 na ateis diena kai pavyks ir man tokį  sėkmės tau tolesniam sodininkavime
 sėkmės tau tolesniam sodininkavimeAciuJuzekas rašė:blem seni tu ir užsiauginai medieina sau... likau sužavėtas jo dydžiu
na ateis diena kai pavyks ir man tokį
sėkmės tau tolesniam sodininkavime
 nera sunku, geros salygos + geros trasos = didelis medis
  nera sunku, geros salygos + geros trasos = didelis medis   
 zinok paciam net keista, bet visiskai jokio pasalinio kvapoEnchanteris rašė:Kaip kvapelis papasakok, apibudink
 uzsiuodzia tik zemes su trasom kvapas
  uzsiuodzia tik zemes su trasom kvapas   

![[:)] [:)]](./images/smilies/essen.gif) , puikus vaizdelis, gera technologija ir klonuoti nereikia. Kaip manai oro padavimas į šaknis ar turėjo įtakos tokiam augalo klestėjimui ar čia tik ScrOG metodas davė tokį rezultatą? Nes aš jau mastau apie papildomo dugno montavimą
 , puikus vaizdelis, gera technologija ir klonuoti nereikia. Kaip manai oro padavimas į šaknis ar turėjo įtakos tokiam augalo klestėjimui ar čia tik ScrOG metodas davė tokį rezultatą? Nes aš jau mastau apie papildomo dugno montavimą   .
 .tindiriuska rašė:Tiesiog fantastika
, puikus vaizdelis, gera technologija ir klonuoti nereikia. Kaip manai oro padavimas į šaknis ar turėjo įtakos tokiam augalo klestėjimui ar čia tik LST+ ScrOG metodas davė tokį rezultatą? Nes aš jau mastau apie papildomo dugno montavimą
.

Bet istikruju atrodo, kad cia keli tie augaliukai tavo
 Bet istikruju atrodo, kad cia keli tie augaliukai tavo  Sekmes auginime ir beje kiek dar laiko zydejima galvoji but yjunges?
 Sekmes auginime ir beje kiek dar laiko zydejima galvoji but yjunges?  

tiksliai nezinau, stebesiu su mikroskopubeje kiek dar laiko zydejima galvoji but yjunges?

pas mane nera paslapciuSlow Stone rašė:JĖGAINĖ!
Kokį mišinuką biobizo savo heizei duodi? Jei ne paslaptis...

![8[] 8[]](./images/smilies/shock_1.gif) 

)
) 
 DekuiRoOLeZ rašė:Sakyciau atrodo ispudingai![8[] 8[]](./images/smilies/shock_1.gif)

zinok man paciam idomumedelis rašė:idomu kiek čia gerio gausis)

![:] :]](./images/smilies/blink.gif)