Botanikų - sodininkų pokalbiai susiję su vazoninių ir sodo augalų auginimu, klonavimu, puoselėjimu, skinimu, tręšimu, apšvietimu ir pan. (DĖMESIO! Visi pranešimai nesusiję su šia tema, bei pranešimai pirkimo-pardavimo klausimais, bus pašalinti!).
Sveiki bendraminčiai po ilgu atostogu ateina pavasaris o vasaros pramazint nesinori Taigi jau esu nusižiurėjas E.Sativa x LLR#2 ir Easy Sativa x Polar Lights . Kaip ir nusprendes esu jau imti sitas . Bet gal galetumet patarti ar tiks outdorui ? Cia pas mr.greena shope Dekoju uz patarimus :P
As ir manau kam moket 5 kart daugiau tuos 25 jai galima uz 5 acisiust normaliai ir kodel jis turi neateit... O uz tuos jau zemiu galima kokiu pajamt ar vazoniku didesniu
Man yra buve kad mokesciu net neberandu pasto dezutei, ka jau bekalbet apie kolekcija Nu nezadu as cia gincitis, tik pasakiau pagal savo situacija Aisku jeigu visada viskas tvarkoi tai kam leisti papildomai pinigus , zinoma tada jau geriau uz juos kanors isigyti growui
tai kad daug kas sake kad,siuncia.Pirma kart siunciu tai gal pats as cia grybo pripjoviau.viska leidzia uzpildyt o ant galo ismeta lentele; You can attempt to purchase your basket contents again below,bbz ka daryt.
Uzsisakiau sekliukiu is http://www.female-seeds.co.uk/ uzpildziau visus reikalingus rekvizitus,gavau i emaila patvirtinima apie uzsakyma,numeri ir t.t bet kodel man nuo saskaitos nenuskaito pinigu?Ar cia atsiskaityt reikes kaip atsius siuntiny?
Sveiki, gal žinote kur rasti gerų Shop kaune kalianu bongu t.t vienoje vietoje.?
Paskutinis pranešimas
Sveikas. Mažoji Indija megoje ir mole. Ten daug indiškų blizgučių, įvairiausių medinių drambliukų, kaljanų ir kitokių nesąmonių, bet nerasi ten jokių...