Sėklų daiginimas
Re: Sėklų daiginimas
ellolt, nesuprantu taves visai.. tinginys tu esi ziaurus.
1 ar 2 loviai ~30 augulu? kam tau ju sitiek? nesumastyk sodint kartu tik. jau geriau atskirai, po to dar saknis suplesysi persodindamas. pilni forumai su tom lemputem yr.. perki uz 15 lt 6500K CFL po 26w ir vegetuoji iki lauko arba isvis dek viska ant pietines namo puses bus dar geriau
1 ar 2 loviai ~30 augulu? kam tau ju sitiek? nesumastyk sodint kartu tik. jau geriau atskirai, po to dar saknis suplesysi persodindamas. pilni forumai su tom lemputem yr.. perki uz 15 lt 6500K CFL po 26w ir vegetuoji iki lauko arba isvis dek viska ant pietines namo puses bus dar geriau
Geriau nežinoti ko nori, nei išvis nieko nenorėti
tai kiek reiktu dar?Jah rašė:no way..1100lm ir 700lm lempuciu(lemputes paprastos, skirtos namams apsviesti)???![]()
![]()
![]()
ieskok galingesniu lempu. Maciau cfl neblogule tokia: 1 lempa atrodo 5K liumenu, nzn kiek watu, 6500K, pats zadu ziemos metu isigyt tokia. o 30 augalu tai ka zinau.. 30 lempu po 700 lm
zinok net nezinau ka patart, nes biski nesamone cia sumastei kazkokia
)

5 kW HPS ir vperiod. o realiai tai ką žinau. žiūrėkis kuo galingesnės lempos. beja į viena lovi nesodink. dėk bent jau į vienkartinius tuos didesnius (nepamiršk uždengt šankų nuo šviesos). Nes kai persodinsi plyš viskas kaip jau ir minėjo aukščiau. Jai jau max iki 3 savaičiu tai manau užtektu 150W HPS. aišku nieko gero iš tokios lempos su tiek augalų, bet trim savaitėm manau tiks. Kaip tik startui. Aišku tu gali dėt ir 1 kilovato lempa HPS. čia tau sprest kiek gali išleist pinigų ant elektros ir lempų patronų droselių starterių ir t.t. Kuo daugiau lm tuo geriau. o tie 700lm ar kiek ten tu sakei tai ką žinau, gal keliom dienom ir gerai būtu vienam augalui, paskui stypsta labai 

dzenkujiJah rašė:5 kW HPS ir vperiod. o realiai tai ką žinau. žiūrėkis kuo galingesnės lempos. beja į viena lovi nesodink. dėk bent jau į vienkartinius tuos didesnius (nepamiršk uždengt šankų nuo šviesos). Nes kai persodinsi plyš viskas kaip jau ir minėjo aukščiau. Jai jau max iki 3 savaičiu tai manau užtektu 150W HPS. aišku nieko gero iš tokios lempos su tiek augalų, bet trim savaitėm manau tiks. Kaip tik startui. Aišku tu gali dėt ir 1 kilovato lempa HPS. čia tau sprest kiek gali išleist pinigų ant elektros ir lempų patronų droselių starterių ir t.t. Kuo daugiau lm tuo geriau. o tie 700lm ar kiek ten tu sakei tai ką žinau, gal keliom dienom ir gerai būtu vienam augalui, paskui stypsta labai

Man patogiausias budas daiginti yra tiesiog ikisti jas i zeme
Padarau gan dregna zeme(suspaudus delne kupsteli turi jaustis, jog ten slankioja vanduo, bet nedaug. neturetu jis imt teket per krastus- tada manau per daug) ir kisu ten seklikes kokio 1 cm gyly. O tos serveteles, vatos manau per daug su jomis zaisti reikia. ir dregme palaikyt pastovia, nes kazkur skaiciau dregme yra CRITICAL, jei per daug- supus, jei per mazai-sudzius. Na ir ajajaj.. o kas jei saknis isipainios tose vatose- plys dar, o koks pradinukas sugriebs ir sugadins ta sekla? Dar sako, jog daug augintoju suserga tuo "rupestingos mamytes" liga , pastoviai ziurineja, liecia, vandens dapila - na, taip ir susigadina. O su savo metodu pasiekiu geru rezultatu. Visiskas ramunas buna - idedi i spinta, kurioj ~24/26 laipsniai silumos ir po 5 dienu grizes randus pradedancius kaltis daigus. Kai truputi prasikala, numeta kevala bumt po lempom ir tvarka
)

jau tiksliai zinau kiek reikes daiginti augaliuku: 3x C99, 3x auto dwarf ir 10x semi auto mix, visas problemas zinau kaip isspresti tik va beda: nezinau ka daryti su apsvietimu, nes praejau visas man zinomas mano gimtojo miestelio parduotuves ir niekur neradau galingesnes nei 1500lm, buvo kazkokia infrared 100W, bet pasirode itartinai... gal kas galit patart kur siauliuose ar vilniuje galeciau rasti bent jau 3k LM lemputes pirkti??
P.S. gal kokiu patarimu dar turite?
] norisi, kad uztektu ir vienos lemputes apsvietimui 
P.S. gal kokiu patarimu dar turite?
![:] :]](./images/smilies/blink.gif)

deja, bet neturiu galimybes prisesti prie kompiuterio, nes maniskis sugedes, o daiginimas jau prasidejo... suprask ir mano situacija ;/bilbokas rašė:ellolt, nesuprantu taves visai.. tinginys tu esi ziaurus.
yra vilniuje viena. tik nezinau kokia ten gatve ir pavadinimo nepamenu. yra ten kelios lempos - rimtos. yra iskart po 80 Wellolt rašė:jau tiksliai zinau kiek reikes daiginti augaliuku: 3x C99, 3x auto dwarf ir 10x semi auto mix, visas problemas zinau kaip isspresti tik va beda: nezinau ka daryti su apsvietimu, nes praejau visas man zinomas mano gimtojo miestelio parduotuves ir niekur neradau galingesnes nei 1500lm, buvo kazkokia infrared 100W, bet pasirode itartinai... gal kas galit patart kur siauliuose ar vilniuje galeciau rasti bent jau 3k LM lemputes pirkti??
P.S. gal kokiu patarimu dar turite?] norisi, kad uztektu ir vienos lemputes apsvietimui

-
- Naujokas
- Reputacija: 0
taig, gal kas galet siek tiek pagelbeti
seklytes jau pradaigintoj ir ikistos i zeme. keletas jau pasirode, ju spalva ne zalia, o balta. kiauto ant virsaus nera, galbut kazko zemej mano truksta? o gal tesiog kai imeciau i zeme jos apsiverte ir saknys islindo i virsu?

iskask ir idek kad lapeliai butu i virsu.pazaliuos po poros dienu kai saule pasildys juos
patirtis:soil,hidro,aero,wilma,nft,dwc.lempos:11w-600w cfl,mh,hps,led.
Daiginau seklas, isdygo 5/5autodwarf 2/3Outdoor mix ir 0/3 fem seklytes. Nutariau pralauzt kiauteli ir paziuret i vidu kas negerai. Daiginau vandeny palaikes 24h ir i daigykla. Taigi atsargiai su manikiurinem zirklutem prakirpau ir is vidaus patrisko baltas smirdantis skystis. Cia supuvo sekla del kazkokiu priezasciu ar galejo jau but bloga sekla? Praejo 5d nuo tos dienos kai pamerkiau i vandeni. Kiti augaliukai svencia 3diena vegetavimo
supuvo, geriausia daigint su vienkartinem nosinem, man is 15/16 prasimuse per 24 val. Visus susodinau lauke jau ir tegu auga kaip gamta leidzia. dar nebuvau paziuret ar isdygo is zemes.
-
- Naujokas
Jei daiginu vatos tamponėliuose, ar yra dar galimybė kad issidaigins, jei jau praejo 3 paros? Sėklos outdoor mix, daiginu 3 sėklas ir neiviena dar neprasimušė 

3 dienos outdoor mix|? turejo pasirodyt jau po 3 dienu. sakau kiskit iskart i zeme ir vargo nematysit
-
- Naujokas
Išsidaigino 1 

-
- Pažengęs
Man irgi reiktu.Būtu gerai kad tiksliai atsimintum kur maždaug.Nes dabar tai beprasmis postas,kalbi taip lyg vilnius būtų mažas miestelis su viena vienintele elektronikos prekių parduotuvebilbokas rašė:yra vilniuje viena. tik nezinau kokia ten gatve ir pavadinimo nepamenu. yra ten kelios lempos - rimtos. yra iskart po 80 Wellolt rašė:jau tiksliai zinau kiek reikes daiginti augaliuku: 3x C99, 3x auto dwarf ir 10x semi auto mix, visas problemas zinau kaip isspresti tik va beda: nezinau ka daryti su apsvietimu, nes praejau visas man zinomas mano gimtojo miestelio parduotuves ir niekur neradau galingesnes nei 1500lm, buvo kazkokia infrared 100W, bet pasirode itartinai... gal kas galit patart kur siauliuose ar vilniuje galeciau rasti bent jau 3k LM lemputes pirkti??
P.S. gal kokiu patarimu dar turite?] norisi, kad uztektu ir vienos lemputes apsvietimui

Voice of the people is the voice of JAH
-
- Pažengęs
Turiu šitą lemputę, čia liumenų nėra parašyta, tačiau turiu kitų lempučių kurios yra 3200 liumenų ir lyginant jas pirmoji tikrai dega labai ryškiai, gal net ryškiau už antrą.ellolt rašė:jau tiksliai zinau kiek reikes daiginti augaliuku: 3x C99, 3x auto dwarf ir 10x semi auto mix, visas problemas zinau kaip isspresti tik va beda: nezinau ka daryti su apsvietimu, nes praejau visas man zinomas mano gimtojo miestelio parduotuves ir niekur neradau galingesnes nei 1500lm, buvo kazkokia infrared 100W, bet pasirode itartinai... gal kas galit patart kur siauliuose ar vilniuje galeciau rasti bent jau 3k LM lemputes pirkti??

http://www.emasolutions.eu/components/c ... ad8959.jpg
-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 60 Atsakymai
- 38385 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas energetiniai gluosniai
-