Paprasti pliurpalai
Re: Paprasti pliurpalai
Na, slogos man nėra, bet bendra savijauta prasta. Jaučiu sunkumą galvoj ir gerklės pašalimą. Na, bet gal iš tiesų miego trūkumas ir vėjas padarė savo...
Skaiciau kad daznas rukymas silpnina imuniteta, kiek tame teisos ir kur tikslei skaiciau nezinau, bet gali ir taip but.
vaikai nenarkokit vartotiku.
Na, aš nedažnai. Dar kažkokia dezorientuota aš šiandien.
Gal liekamasis efektas, arba, vėlgi, dėl miego stokos. Arba ir tas, ir tas. Paprastai kaip tik geriau jaučiuosi 

Na, aš nei daug, nei dažnai. Prieš tai kokį mėnesį nerūkiau. O poveikis šiaip buvo silpnas, tai keista, kad galėtų užsitęsti. Link vakaro jau geriau jaučiuosi. 

Na, aš 52 sveriu, ūgis 167... Bet nesistengiu tiek sverti, daugiau tiesiog neišeina. 
Man šiaip patinka, kai toks savotiškas poveikis ilgiau tęsiasi, bet paprastai nebūnu prislopinta.

Man šiaip patinka, kai toks savotiškas poveikis ilgiau tęsiasi, bet paprastai nebūnu prislopinta.
juk merginai normalu 

patirtis:soil,hidro,aero,wilma,nft,dwc.lempos:11w-600w cfl,mh,hps,led.
yra yra ten pavalgiusiu bet nesmerkiu ju 

-
- Ekspertas
- Reputacija: 1
man tai ten zmones kaip zmones, yra visokiu aisku, bet yra graziu ir labai, o ir tos apvalesnes del apvalumu nesiparina ziuriu ypac savaitgaliais
gal Lietuvoj priimta sleptis, parintis kad kudos panos visur, UK tai vargu 

nes pyxas artina 

temide laukiam tavo nuotraukeles 

Uoj ne.
Nesulauksit. Dar po tokių kalbų... 
Mane tik gyvai galima pamatyti.

na tada susirinks grupe ... darysim grupini susirinkima.ar skirsi atskirai pasymatyma kiekvienam?Temidė rašė:Uoj ne.Nesulauksit. Dar po tokių kalbų...

he he
nais!!!

Na, pasimatymų tai neskirsiu niekamrunkelis rašė:na tada susirinks grupe ... darysim grupini susirinkima.ar skirsi atskirai pasymatyma kiekvienam?![]()

labas rytas!!!:) rytas uz vakara protingesnis
na jei pasimaymu neskiri tada darysim grupini susirinkima
bet seip temide siame forume esi gerbiama bent kalbu is savo puses, nes mes cia mergicku nelabai turime
tad jeigu kas prades skriaust tave cionai tai as uz tave pastovesiu., privilegijos moteriskai lyciai siame forume kad nepabegtum is musu burelio
cituoju:Na, pasimatymų tai neskirsiu niekam (runkelis) gyvenimas suves jei to nores 

Ačiū, malonu.
Labai pakėlei nuotaiką, nors ir taip ji nebuvo prasta. 

Sveiki vyručiai! Kurį laiką buvau, sakykim, "dingęs"
Žodžiu, grįžau paklausti Jūsų dviejų klausimų, vienas jų apie klimato kaitą ir sąlygas kanaplioms augti. Ar tikite, jog vieną kartą ateis toks metas, kad Lietuvoje augantys kanabiai pradės "vilkti"?
O dabar papasakosiu istoriją:
Ogi situacija tokia: keli metai atgal, už durų vegetavo mexican sativa. Ir.. tuom ir pasibaigė - atėjo debesis, pylė apelsino dydžio ledais (na gerai, LED lemputės dydžio) ir tiesiog išdrąskė mano vaiką.
Poto ėjo laikas.
Ir pernai rudeniop, keliaudamas namo iš viešojo transporto laukimo paviljono nupjoviau "iš oro" išdygusį Lietuvišką kanabisą. Atrodė saldžiai - Ne taip: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... s-2005.jpg
Ir ne taip: http://www.zum.lt/img/news/org_news_image_7193-8947.jpg
Bet va, va jau nuo šito http://www.cannabissativa.com/wp-conten ... a_tree.jpg tai, to ką aš radau, tikrai neatskirčiau - identiška identifikacija, taip tariant.
Ir ką, grįžau namo. Namuose, ant lovos išprievartavau - nurengiau lapus, supjausčiau į gabalus, vieniems budams padariau manikiūrus, kitus rankom iškoliojau ir sutryniau dervų "kamolį", kitą suvartojau oraliniu būdu (suvalgiau), sėklų atrinkau, kotą džiovinau - karo4e negailėjau nieko. Ir kas gavosi? - CHUJNI*! budai išdegino trachėją, o rutulys suspaudė smilkinius ir per penkiolika minučių į miegą pernelyg įtraukė.
Tada išvykau į užsienį, mokslo šaknies griaužti.
Griaužiu lig šiolei, tik va 2012 vasarį į Lietuvą praktikuotis atvykau.
Laisvalaikiu, ką veikt - ne per daugiausia. Ir prisiminiau sėklas! Taigi, kaip žinoma nuo mažens esu botanikas, tai nusprendžiau gėlių pasiaugint. Daiginau dvi brandžiai atrodančias sėklas šiltam binto patale, kompaktinio disko "lovelėje". Tada vėl laikas ėjo ir augimas prasidėjo. Mama davė du vazonus, į kuriuos ėjo senelio kompostas ir orchidėjų, sakykim "smėlis". Augo, augo, augo. Augo, augo, augo. Ir štai abu man savo lytis parodė. Anksti, labai anksti, gal vieno mėnesio (man "po peniu" buvo, nes žinojau iš kur jie kilę - Lietuvos). Ir ką gi aš turėjau
? Ogi poną ir ponią! (Jų vardai buvo "1" ir "2"). Ponas pusantro mėnesio (kiek ir gyveno) buvo izoliuotas, nes labai dulkintis matėsi, kad nori. Jo, sakykim "spermą" (žinot, gi, ką turiu omeny) rinkau ir atsidėjau ateities žaidimams.
Na, o ant palangės tupinti "sensi", išsigimusi ponia dar dabar tebekrauna lietuviškus kristalus ant savo mažučių "pumpurų". S*ka gražiai atrodė tie jos žiedai kai kurie vienu metu (stengiausi
- badžiau adata, skabiau išsigimusiu lapus, daviau šalčio, tamsos, ir dar uv švitinau iš "lazeriuko"), taigi du kartus paėmiau mėginėlių. Išdžiuvo iš akies apie pusantro "dži" ir atrodė "pusė penio". Praėjusį sekmadienį rūkiau apie pusę, bet kadangi turėjau dar ir "dilerinio šūdo" tai daug nesitikėdams - sumaišiau, taigi nesiskaito. Na, o va prieš gerą valandą apie ketvirtį pypkėj
buvo sudeginta akimirksniu. Išėjęs iš balkono nesupratau ar kažkas vyksta, tad nusprendžiau kostoną dar prasukt, į kurį keliavo apie pusė "dži". Anas irgi iš karto buvo supleškintas "per delnus" (žinot, kaip ten tarp pirštų įkiša splifą
ir per kumštį lupa į plautį). Ir ką Jūs manote, vyručiai! Galiu drąsiai teigti, kad aš dar dabar (praėjus daugiau negu valandai) vis dar kažkur esu! Štai čia iškyla ir antrasis klausimas:
-KUR AŠ?
Pabaiga.
Mane, jeigu be kompanijos parūkau, tai kartais ant teksto pramuša.. Nesakau, kad visiškai apsidaužiau, nesakau ir kad nieko nejaučiu, kažkas tikrai vyksta ir aš tikiu, jog įdėjus normalių pastangų į Lietuvišką (bent jau tą, apie kurį papasakojau) tikrai galima šį tą išspausti, tačiau garantinio štampo ant šio teiginio nededu. Taigi, vyrai, botanikai, mėgėjai ir profesionalai, kokia Jūsų nuomonė pirmu klausimu?

O dabar papasakosiu istoriją:
Ogi situacija tokia: keli metai atgal, už durų vegetavo mexican sativa. Ir.. tuom ir pasibaigė - atėjo debesis, pylė apelsino dydžio ledais (na gerai, LED lemputės dydžio) ir tiesiog išdrąskė mano vaiką.
Poto ėjo laikas.
Ir pernai rudeniop, keliaudamas namo iš viešojo transporto laukimo paviljono nupjoviau "iš oro" išdygusį Lietuvišką kanabisą. Atrodė saldžiai - Ne taip: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... s-2005.jpg
Ir ne taip: http://www.zum.lt/img/news/org_news_image_7193-8947.jpg
Bet va, va jau nuo šito http://www.cannabissativa.com/wp-conten ... a_tree.jpg tai, to ką aš radau, tikrai neatskirčiau - identiška identifikacija, taip tariant.
Ir ką, grįžau namo. Namuose, ant lovos išprievartavau - nurengiau lapus, supjausčiau į gabalus, vieniems budams padariau manikiūrus, kitus rankom iškoliojau ir sutryniau dervų "kamolį", kitą suvartojau oraliniu būdu (suvalgiau), sėklų atrinkau, kotą džiovinau - karo4e negailėjau nieko. Ir kas gavosi? - CHUJNI*! budai išdegino trachėją, o rutulys suspaudė smilkinius ir per penkiolika minučių į miegą pernelyg įtraukė.
Tada išvykau į užsienį, mokslo šaknies griaužti.
Griaužiu lig šiolei, tik va 2012 vasarį į Lietuvą praktikuotis atvykau.
Laisvalaikiu, ką veikt - ne per daugiausia. Ir prisiminiau sėklas! Taigi, kaip žinoma nuo mažens esu botanikas, tai nusprendžiau gėlių pasiaugint. Daiginau dvi brandžiai atrodančias sėklas šiltam binto patale, kompaktinio disko "lovelėje". Tada vėl laikas ėjo ir augimas prasidėjo. Mama davė du vazonus, į kuriuos ėjo senelio kompostas ir orchidėjų, sakykim "smėlis". Augo, augo, augo. Augo, augo, augo. Ir štai abu man savo lytis parodė. Anksti, labai anksti, gal vieno mėnesio (man "po peniu" buvo, nes žinojau iš kur jie kilę - Lietuvos). Ir ką gi aš turėjau

Na, o ant palangės tupinti "sensi", išsigimusi ponia dar dabar tebekrauna lietuviškus kristalus ant savo mažučių "pumpurų". S*ka gražiai atrodė tie jos žiedai kai kurie vienu metu (stengiausi

-KUR AŠ?

Pabaiga.
Mane, jeigu be kompanijos parūkau, tai kartais ant teksto pramuša.. Nesakau, kad visiškai apsidaužiau, nesakau ir kad nieko nejaučiu, kažkas tikrai vyksta ir aš tikiu, jog įdėjus normalių pastangų į Lietuvišką (bent jau tą, apie kurį papasakojau) tikrai galima šį tą išspausti, tačiau garantinio štampo ant šio teiginio nededu. Taigi, vyrai, botanikai, mėgėjai ir profesionalai, kokia Jūsų nuomonė pirmu klausimu?
CB-1 CB-2
Δ9-THC, THCV, CBC, CBCV, CBD, CBE, CBG, CBGM, CBGV, CBN, CBDL, CBL, CBE, CBT, CBV
C5H8||Borneol|Caryophyllene|Cineole/Eucalyptol|Delta3Carene|Limonene|Linolool|Myrcene|Pinene Alpha, Beta|Pulegone|Sabinene|Terpineol|
SativaIndicaRuderalisAfghan
Δ9-THC, THCV, CBC, CBCV, CBD, CBE, CBG, CBGM, CBGV, CBN, CBDL, CBL, CBE, CBT, CBV
C5H8||Borneol|Caryophyllene|Cineole/Eucalyptol|Delta3Carene|Limonene|Linolool|Myrcene|Pinene Alpha, Beta|Pulegone|Sabinene|Terpineol|
no coments
i pirma klausima atsakysiu kad kanaplia prades vilkti jei ja sukryzminsi su kokia nors velkancia
i antra klausima sunku ka ir atsakyti ...nors gale posto norejai atsakymo i pirmaji klausima 

Dėkoju, už nuomonę, runkeli
Tikslinu merginą-gėlę: 03.31 pasirodė pirmi lyties požymiai, tuo metu jai buvo lygiai tik 20 dienų kaip išlindus į žemės paviršių. Taip išeina, kad jau auga, kartu su žiedais vieną gerą mėnesį. Pati vegetacija nuo lyties pasirodymo beveik sustojo, ko ir galima tikėtis.
žodžiu, čia kelios foto į trichsus. Fokusavimas tai turbūt pats geriausias, kokį galėjau padaryti su su senute nokia
http://img705.imageshack.us/img705/3984 ... ka0950.jpg
http://img710.imageshack.us/img710/8830 ... ka0951.jpg (į katės plauką dėmesio nekreipki)
na o taip atrodė vakar bandytas produktas - http://img849.imageshack.us/img849/5327 ... ka0953.jpg
Stebuklo kažkokio ar įspūdingumo rasta nebuvo, bet geriau nei nieko (placebas? - nemanau).
Lietuviškų kanabsių, sakykim, tyrimo srity jau esu kokį gerą penketą metų ir palyginus tai, kas augdavo anksčiau su tuo kas yra dabar, tai galiu pasakyt kad šiokia tokia pažanga yra.
Galbūt čia, legaliam, yra dar žmonių, kurie persekioja lietuvaites? Bandė kryžmint, veisė kartas geromis ar nelabai sąlygomis? Gal turit pastebėjimų ar šiaip juokingų istorijų kaip vaikystėj 15g pi*sot ir nieko nejautėt?
Tiesa, kalbant apie vakarykštį bandymą, tai ir šiokie tokie munchies užėjo (o munchies nuo šiaip alkio tikrai skiriu).
Šiandien po darbų vėl bandysiu ir poto raportuosiu, kas ir kaip.

Tikslinu merginą-gėlę: 03.31 pasirodė pirmi lyties požymiai, tuo metu jai buvo lygiai tik 20 dienų kaip išlindus į žemės paviršių. Taip išeina, kad jau auga, kartu su žiedais vieną gerą mėnesį. Pati vegetacija nuo lyties pasirodymo beveik sustojo, ko ir galima tikėtis.
žodžiu, čia kelios foto į trichsus. Fokusavimas tai turbūt pats geriausias, kokį galėjau padaryti su su senute nokia
http://img705.imageshack.us/img705/3984 ... ka0950.jpg
http://img710.imageshack.us/img710/8830 ... ka0951.jpg (į katės plauką dėmesio nekreipki)
na o taip atrodė vakar bandytas produktas - http://img849.imageshack.us/img849/5327 ... ka0953.jpg
Stebuklo kažkokio ar įspūdingumo rasta nebuvo, bet geriau nei nieko (placebas? - nemanau).
Lietuviškų kanabsių, sakykim, tyrimo srity jau esu kokį gerą penketą metų ir palyginus tai, kas augdavo anksčiau su tuo kas yra dabar, tai galiu pasakyt kad šiokia tokia pažanga yra.
Galbūt čia, legaliam, yra dar žmonių, kurie persekioja lietuvaites? Bandė kryžmint, veisė kartas geromis ar nelabai sąlygomis? Gal turit pastebėjimų ar šiaip juokingų istorijų kaip vaikystėj 15g pi*sot ir nieko nejautėt?

Tiesa, kalbant apie vakarykštį bandymą, tai ir šiokie tokie munchies užėjo (o munchies nuo šiaip alkio tikrai skiriu).
Šiandien po darbų vėl bandysiu ir poto raportuosiu, kas ir kaip.
CB-1 CB-2
-
- Patyręs
- Reputacija: 0
Produktas tai Dank as Fuck. Kristalų daug, žiedų struktūra labai graži.