Arjan's Ultra Haze #2 LST +ScrOG +Organic
Re: Arjan's Ultra Haze #2 LST +ScrOG +Organic
Man atrodo kai apie 75% tu piesteliu buna rudi, jau buna subrende
-
- Patyręs
- Reputacija: 0
WOW ! Sveikinu, saunuolis, uz gera darba- saldus vaisiai!

![[:)] [:)]](./images/smilies/essen.gif)

I accept no responsibility if you take whatever I write to be serious and/or factual. Any resemblance to the truth is purely fictional and coincidental at best.
na vaisių tai tikrai daug... šakės labai gražus auginimas ir visas krūmas tobulai suformuotas. tą kelmą su daug šakų gavai darydamas LST ir po to užpylei perlitu?
išlik ramus, sąmoningas ir su šypsena.
Dekui, tikekimes kad jie bus salduspaukstukas rašė:WOW ! Sveikinu, saunuolis, uz gera darba- saldus vaisiai!![]()

![:] :]](./images/smilies/blink.gif)

Taip dariau lst ir poto uzpyliau zemiu, kai pakrito jos uzpyliau perlito ant virsaus, tokiu budu padidejo saknu sistema ir tai atsiliepe derliaus kiekyjecarlsonas rašė:na vaisių tai tikrai daug... šakės labai gražus auginimas ir visas krūmas tobulai suformuotas. tą kelmą su daug šakų gavai darydamas LST ir po to užpylei perlitu?

-
- Pažengęs
Geras! Niekur apie tai nebuvau skaitęs. Bet šitą manevrą tikriausiai geriausiai atlikti vegetecijos laikotarpiu ar galima žydėjimo metu? Nes kiek suprantu pakol stiebas virs šaknim sustoja augimas.ramus rašė:Taip dariau lst ir poto uzpyliau zemiu, kai pakrito jos uzpyliau perlito ant virsaus, tokiu budu padidejo saknu sistema ir tai atsiliepe derliaus kiekyjecarlsonas rašė:na vaisių tai tikrai daug... šakės labai gražus auginimas ir visas krūmas tobulai suformuotas. tą kelmą su daug šakų gavai darydamas LST ir po to užpylei perlitu?
Na taip, augalas gauna kazkiek streso, logiskiausia tai butu atlikti vegetacijos periode...AstralinisPlanktonas rašė: Geras! Niekur apie tai nebuvau skaitęs. Bet šitą manevrą tikriausiai geriausiai atlikti vegetecijos laikotarpiu ar galima žydėjimo metu? Nes kiek suprantu pakol stiebas virs šaknim sustoja augimas.
Bet mano augalas buvo pavyzdingai stiprus ir nelabai pastebejau kad jis butu nepatenkintas mano poelgiais

-
- Ekspertas
- Reputacija: 1
Ir kiek bendras gavos Svoris gavos? 

-
- Patyręs
Man irgi labai idomu kiek gavosi
bet ramus ciuju uzsipute ir jam vapse pajibat kad mes cia ziniu laukiam 

I accept no responsibility if you take whatever I write to be serious and/or factual. Any resemblance to the truth is purely fictional and coincidental at best.
zinok panasiaipaukstukas rašė: bet ramus ciuju uzsipute....

![:] :]](./images/smilies/blink.gif)
sauso bendras gavos ~300gSimukas rašė:Ir kiek bendras gavos Svoris ?

taigi 1,2 g/1W manau kaip ir neblogai

produktas tikrai geras, neivienas is mano vaisintu bendraminciu nenusivyle

taigi jai turit dar kokiu klausimu klauskit, o jai ne tada rakinam dienorasti...
-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas