2012 OD sezonas.
Re: 2012 OD sezonas.
atkeliauja i siaures lietuvos puse savaitei lietingi orai, pasitikrinkite kokie jums prognozuojami orai 

OD apsimoka karpyti ar lst daryti?
-
- Pažengęs
- Reputacija: 0
Manau, kad apsimoka, bet gal priklauso nuo augalu dydzio. Pas mane buvo taip, kad uzaugo gana dideli ir labai tankus medziai, imant derliu, virsuj ar pavirsiuj esancios galvos buvo daugmaz subrendusios ir kai kur jau pradejo pelyt, o apacioj ar giliau augalo "viduj", kur sunkiai sviesa prasiskverbdavo, ziedeliai buvo miniatiuriniai, lyg vos pradeje megztis. Tai del to manau, kad verta butu bent jau lankstyt, bet aisku, auginant dideli reiketu ir darbo daugiau idet. Kita vertus, dideli augalai ir taip daug derliaus sukrauna, net neskaitant tu niekingu ziedu. Tai ziurek pagal savo poreikius ir galimybes, o geriausia butu jei visaip pabandytum ir palygintum.
ej nu kiek ta gamta dar kankins mus? kada pagaliau bus SILTA?!
Geriau nežinoti ko nori, nei išvis nieko nenorėti
As jau sian daigint pradesiu ![[:)] [:)]](./images/smilies/essen.gif)
![[:)] [:)]](./images/smilies/essen.gif)
Aš tai jau daigint pradėjau išlido 4 idėjau y indeli, o darkim kai idedi jau reik visada saules?
~2 dienas gali be saules laikyt
-
- Ekspertas
- Reputacija: 18
Buvo 6 LR#1 ir 1 indoor mix lauke. Vakar: indoor mix sraigių suėstas visiškai miręs, lr#1 2 augalai suėsti, vienas beveik. O likę 3 lr#1 gražūs
reiks galvot į kokį spot'ą galima dar nuvešt, praėjusiais metais buvo geras, bet dabar darbuojas žmonės ten. Dviračiu vėl bus operacija "pervežimas" 30km 

Geriausias vaistas nuo visų ligų 

Marbauskas neblogai tavo spotas toli mano tai nelabai nuo miesto 4km
Einu žiurėti kaip laikos mano seklytes
))
Einu žiurėti kaip laikos mano seklytes

As pradziai, kad apsaugot apdengiau "bambaliu" cilindrais. Reiks sia savaite jau nuimt, nes pradejo platet vainikas lapu, desiu viela+atrabotke ant pleveles.Marbauskas rašė:Buvo 6 LR#1 ir 1 indoor mix lauke. Vakar: indoor mix sraigių suėstas visiškai miręs, lr#1 2 augalai suėsti, vienas beveik. O likę 3 lr#1 gražūsreiks galvot į kokį spot'ą galima dar nuvešt, praėjusiais metais buvo geras, bet dabar darbuojas žmonės ten. Dviračiu vėl bus operacija "pervežimas" 30km
Prasidėjo mano pirmasis OD sezonas
05.18 Pasodinta 5 automatai. Viskas gerai prigyjo.
http://i50.tinypic.com/14ltqxj.jpg

http://i50.tinypic.com/14ltqxj.jpg
-
- Naujokas
Nieko blogo nuo tų "bambalių" cilindrų? Normaliai auga, gauna šviesos?Broniusx rašė:As pradziai, kad apsaugot apdengiau "bambaliu" cilindrais. Reiks sia savaite jau nuimt, nes pradejo platet vainikas lapu, desiu viela+atrabotke ant pleveles.Marbauskas rašė:Buvo 6 LR#1 ir 1 indoor mix lauke. Vakar: indoor mix sraigių suėstas visiškai miręs, lr#1 2 augalai suėsti, vienas beveik. O likę 3 lr#1 gražūsreiks galvot į kokį spot'ą galima dar nuvešt, praėjusiais metais buvo geras, bet dabar darbuojas žmonės ten. Dviračiu vėl bus operacija "pervežimas" 30km
Taigi va prasidejo ir mano pirmasis OD sezonas, tikekimes daug mergaiciu ir geru oru. Sekmes!

Keep it green !
Kuo puikiausiai auga. Kitas dalykas, pas mane jie nuo vandens (bespalviai), auksti pritaikiau, kad virsune siektiek islindus butu. Dejau seip del apsaugos nuo vejo, kol mazi buvo, kad sustipretuTaskosVaskos rašė:Nieko blogo nuo tų "bambalių" cilindrų? Normaliai auga, gauna šviesos?Broniusx rašė:As pradziai, kad apsaugot apdengiau "bambaliu" cilindrais. Reiks sia savaite jau nuimt, nes pradejo platet vainikas lapu, desiu viela+atrabotke ant pleveles.Marbauskas rašė:Buvo 6 LR#1 ir 1 indoor mix lauke. Vakar: indoor mix sraigių suėstas visiškai miręs, lr#1 2 augalai suėsti, vienas beveik. O likę 3 lr#1 gražūsreiks galvot į kokį spot'ą galima dar nuvešt, praėjusiais metais buvo geras, bet dabar darbuojas žmonės ten. Dviračiu vėl bus operacija "pervežimas" 30km
Ant Lietuvos atėjo karšti orai
Gal per tokius orus reikėtų palaistyt augaliukus? Auga automatai

tikrinik pagal situacija. nežinom kur augini, ar ant everesto, ar duobėj, kur vanduo subėga.
Edit: aš ir turiu klausimėlį. Prieš porą savaičių pamatęs preflower apsidžiaugiau, kad masyvesnis automatas čia(sėkla outdoor mix), bet ir toliau tik prefloweriai matosi, o augalas jau didokas, turit pasiūlymų kaip sutalpinti?
pradėtas perėti kovo 21d.
[ nuotrauka ]
[ nuotrauka ]
Edit: aš ir turiu klausimėlį. Prieš porą savaičių pamatęs preflower apsidžiaugiau, kad masyvesnis automatas čia(sėkla outdoor mix), bet ir toliau tik prefloweriai matosi, o augalas jau didokas, turit pasiūlymų kaip sutalpinti?
pradėtas perėti kovo 21d.
[ nuotrauka ]
[ nuotrauka ]
išlik ramus, sąmoningas ir su šypsena.
-
- Pažengęs
Gali bandyt super crop'int, nors ir tai kazkaip abejoju... Arba karpyt belieka, jei kas geresniu variantu nepasiulys. As irgi bandziau Outdoor Mix siltnamy augint, lankstymas nepadejo (irgi per velai susivokiau), o baigesi tuo, kad iskasiau ir persodinau i lauka. Jei dar per vasara vegetuos (kaip ir turetu but), tai vargas tam tavo augalui 

va tas ir blogai, kad nerandu netoliese spoto, kad lauke galėtų augti. nesinori kieme didelio medžio, užtenka ir autoflowerių
turiu laiko apmąstymam, kol vėl augalą pamatysiu.

išlik ramus, sąmoningas ir su šypsena.
Gedulas mano kieme, visos Easy Sativa dead. Naktį išnešiau į kiemą iš šiltnamio, ryte arba nuėsti arba liūties išdraskyti - visi. Liūdna.
-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 503 Atsakymai
- 211376 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas Dendis
-
- 315 Atsakymai