Auginimas Lietuvoj lauko salygom.
Re: Auginimas Lietuvoj lauko salygom.
atsigauti neturetu, jei klystu pataisykit kas 

tai ne jau jai viskas? o kaip buna su ta regeneracija (ar kaip ji) ,kad tipo nujema kelis derlius nuo vieno augalo,tai jai ir cia tokiu paciu principu? :s
ar cia visai kas kita...
ar cia visai kas kita...
del kalnalapes nezinau tiksliai, bet del kitu augalu tai jei nusala, gali mest laukan, neprigaivinsi
siaip jai paciai tia viskas ok. auga gerai,zaliuoja,tik ,kad tu piesteliu nebera...

viskas gerai, vegetuoja vel. svarbu visai nenusalo.
Smagus straipsnis, nuteikiantis pozityviai. : >
http://verslas.delfi.lt/country/kanapes ... d=58652925
http://verslas.delfi.lt/country/kanapes ... d=58652925
THC turi buti IKI 0,2% ir seklos turi buti su sertifikatais, kalnalapiu augintoju tai nei trupucio neliecia... o apie istatymu pataisas gali tik pafantazuoti ;/
-
- Naujokas
- Reputacija: 0
Turiu klausima. Jeigu iškasus duobe ir pripylus komposto augalo šaknys pasiekia paprasta žeme o ne komposta, nieko blogo?
na, komposte pilna naudinguju medziagu, geriau patarciau pamaisyti zeme su kompostu 
klausimas i tavo klausima: kam pilti komposta, jeigu matai, kad saknys jo nepasieks, nei naudos, tik vargo sau daugiau pasidarysi
komposta vietoje zemiu dar gali naudoti, priklauso nuo to koks pas tave kompostas ir kaip gerai supuves
]

klausimas i tavo klausima: kam pilti komposta, jeigu matai, kad saknys jo nepasieks, nei naudos, tik vargo sau daugiau pasidarysi

![:] :]](./images/smilies/blink.gif)
O kada jau galima nešti daigelius y lauka???
Atsiprašau jei ką nes aš čia visiškai žales

jei nori uzsiauginti tikrai didesni kieki ir moketi ji tinkamai isdziovinti, netyngek nors po pusvalandi i diena perskaityti si foruma, nes patikek tu manim yra ka ismokti, nes ne pomidorus zadi augintiElpaso rašė:O kada jau galima nešti daigelius y lauka???

-
- Naujokas
- Reputacija: 0
Aš kalbu apie tai kad, jeigu iškasus duobe,tarkim miške ar smėlyne. Į ją įpylus pirktinių žemių, ar nebus problemų jei šaknys per pirktines žemes pasieks natūralia žeme. Patarkit, aš žalias 

Na gerai o nebus taip kad dabar aš 2 sėklas indors ten yra black sugar jas idejau y stikline ir tamsioj vietoj padėjau o kada man jas ištraukti nes viena jau puse stiklines nusileido
o ten outdors tai 6 seklas idejau ant to rankšluosčio ir y indeli.
o ten outdors tai 6 seklas idejau ant to rankšluosčio ir y indeli.
reikia, kad butu dregna ir silta(kalbu apie ranksluosti), o del stiklines.. nezinau sitokio daiginimo budo, taigi, nezinau ka ir atsakyti.. geriausia, mano nuomone, daiginti:
sudeti i kazkokia medziaga seklas(atskirai arba ne) ir pastoviai palaikyti dregme, siluma, tada greitai "issilukstena"![:] :]](./images/smilies/blink.gif)
eik skaityt foruma, o ne klausinek visko!!! pvz.: tau niekas nepasakys kada tavo augalas suzydejo, o pats tai turesi suprasti, taigi skaityk, skaityk ir dar karta skaityk
sudeti i kazkokia medziaga seklas(atskirai arba ne) ir pastoviai palaikyti dregme, siluma, tada greitai "issilukstena"
eik skaityt foruma, o ne klausinek visko!!! pvz.: tau niekas nepasakys kada tavo augalas suzydejo, o pats tai turesi suprasti, taigi skaityk, skaityk ir dar karta skaityk
aš čia visus forumus beveik išnardžiau ;D
Nu aš žinau kada ten žydir pan.
bet vistiek ačiū už tiek.
Nu aš žinau kada ten žydir pan.
bet vistiek ačiū už tiek.
Sveiki. Pavelavau su sodinimu, ar dar apsimoketu pasodint, ar laukt kitu metu?
apsimoka aiskus,tik augalas bus mazesni taipogi ir derlius,o auto veisles isvis drasiai gali sodinti 

wauri pradedi patikti
taip ir toliau!saunuolis,paskutinieji postai konkretus,paaiskinami,suprantami.

patirtis:soil,hidro,aero,wilma,nft,dwc.lempos:11w-600w cfl,mh,hps,led.
Sveiki
Klausimas vilkams
Pure Power Plant (PPP) " nirvanos " teko paaugint out'e kam ? Spėja sužydėti ? Indoor'e 12/12 režime per savaitę "supranta" kad reikia žydėt, o kaip Lt laukas įdomu

Klausimas vilkams

eik i tema "augintos veisles" ten susirask kuris augines yra ir jo tiesiogiai klausk.arba laukiam kas pastebes tavaji pranesima.
patirtis:soil,hidro,aero,wilma,nft,dwc.lempos:11w-600w cfl,mh,hps,led.
-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 29 Atsakymai
- 20197 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas Operatore
-
- 14 Atsakymai