Nuotrauka Nuotrauka

2012 OD sezonas.

Auginimas lauke.
Tema užrakinta
Anonymous

Re: 2012 OD sezonas.

Standartinė Anonymous »

ka tada tureciau daryti? ;/ ka patartum? yra kitu augaliuku, kuriems nieko neatsitiko, nors per metra ar pora pasodinti...
Vartotojo avataras
Jah
Moderatorius
Moderatorius
Reputacija: 24

Standartinė Jah »

nusipirk pH matuokli. Ką aš daugiau galiu pasiūlyt :) stabilizuok pH. pasidomėk
cherryberry
Naujokas
Reputacija: 0

Standartinė cherryberry »

Sveiki, norėčiau paklaust kurios trąšos geriau tinka žydejimui? http://growing.lt/magento/index.php/tr/tbizblo.html ar http://growing.lt/magento/index.php/tr/theshbl-1l.html ?
ciuvakasBekepures
Naujokas
Reputacija: 1

Standartinė ciuvakasBekepures »

Jei augini zemeje tai biobizz, jei hidroponikoje tai hesi
PuffJam
Naujokas

Standartinė PuffJam »

augalo kote atsirado skyle (jau senokai pries pora sav), apvali kaip isgrezta grazteliu ir siandien pamaciau kad joje kazkokia balta, gal gelsva mase, kaip kiausineliai ar kazkas pan kas cia per 3y3ys??? pakaisiojaui i ta skyle sapaliuka ir pamaciau kad kotas ten tusciaviduris ir ten kaip kokia tu sudu "ola"... Gal kas esat susidure, didziausia mano moteriske nenoreciau prarast..?:DD
PuffJam
Naujokas

Standartinė PuffJam »

Taip pat turiu toki augala kuris labai sunkiai augo, apturejo daug streso, pora kart vos nemire (buvo isknistas kurmio ir pan) kuris atrodo kaip baslys ismeigtas i zeme, turi 4 turi aukstus bet is tu aukstu pazastu (kur saka jungiasi su kotu) neauga naujos sakeles, jos ir neisaugs? ir apskritai ar verta beaugint toki augala ir tiketis kazko is jo..?:D
Anonymous

Standartinė Anonymous »

sveiki, turiu c99 moteriskaite, kuri po keliu lietingu paru, nuleido visus lapus zemyn(nusvire), nors lapai ir ziedai atrodo sveiki. kame problema?? lapai taskeliu turi, kurie kiaurai eina per lapa, o tu taskeliu konturai geltoni. lapu spalva ideali :))
wauris
Ekspertas
Ekspertas

Standartinė wauris »

Greiciausiai bus perlietas,del taskeliu nzn atskira problema mesk foto i kita skilti apie problemas :V:
paukstukas
Patyręs
Patyręs

Standartinė paukstukas »

PuffJam> augala visada auginti verta, net jei ne del derliaus, tai del praktikos tikrai. kartais net nerodo gyvybes zenklu augaliukas, o paskui ziurek tik sast ir yra kazkas :D
I accept no responsibility if you take whatever I write to be serious and/or factual. Any resemblance to the truth is purely fictional and coincidental at best.
Vartotojo avataras
Jah
Moderatorius
Moderatorius
Reputacija: 24

Standartinė Jah »

buvau spote..... skunk x papaya nulaužtas(gal dar paleis lapus) viršutinė dalis šone mėtosi, runkelio XXX sudaužyti lietaus bet gyvi kaip vijokliai... chebra saugokitės tikrai... visa diena susišikau
Broniusx
Patyręs
Patyręs
Reputacija: 8

Standartinė Broniusx »

Jah rašė:buvau spote..... skunk x papaya nulaužtas(gal dar paleis lapus) viršutinė dalis šone mėtosi, runkelio XXX sudaužyti lietaus bet gyvi kaip vijokliai... chebra saugokitės tikrai... visa diena susišikau
Blyn pas mane irgi viena auka... Ir taip passion'am nesiseka visa auginima (vienas nudege, vienas silpnas apsirges) tai dabar atejus radau... Israuta... Ir kazkokio stambaus gyvuliuko pedsakai... Gerai kad semiautomixo uz 5m zydincio nerado :|
midnightsun
Naujokas

Standartinė midnightsun »

Orai pagerejo. Prognozes dziugina. Vakar patresti buvo mano augalai zydejima spartinanciomis trasomis, tikekimes saulutes kepinimo :)
mr.green
Guru
Guru

Standartinė mr.green »

Broniusx rašė:
Jah rašė:buvau spote..... skunk x papaya nulaužtas(gal dar paleis lapus) viršutinė dalis šone mėtosi, runkelio XXX sudaužyti lietaus bet gyvi kaip vijokliai... chebra saugokitės tikrai... visa diena susišikau
Blyn pas mane irgi viena auka... Ir taip passion'am nesiseka visa auginima (vienas nudege, vienas silpnas apsirges) tai dabar atejus radau... Israuta... Ir kazkokio stambaus gyvuliuko pedsakai... Gerai kad semiautomixo uz 5m zydincio nerado :|
Kaip zydi semi auto ar dideli?
Anonymous

Standartinė Anonymous »

manieji semi, tai labai nenoriai dygo ir labai mazi dabar, nors jau zydi, o ugis apie 20cm. Daiginau ir auginau ant palanges, tresiau
runkelis
Guru
Guru
Reputacija: 17

Standartinė runkelis »

nu tai ko dar noret jei ant palanges auginai... :) plius dar nujauciu zemeje kultyvavai.
patirtis:soil,hidro,aero,wilma,nft,dwc.lempos:11w-600w cfl,mh,hps,led.
Broniusx
Patyręs
Patyręs

Standartinė Broniusx »

runkelis rašė:nu tai ko dar noret jei ant palanges auginai... :) plius dar nujauciu zemeje kultyvavai.
Pas mane 5/6 isdygo, taip pat ant palanges ~3sav, nuo geguzes 2sav lauke. 2 dideli stambus augalai su daaaaug stambiu ziedu (50-60cm aukscio), 2 smulkesni gerokai, ~30-40cm, ziedai smulkus, vainikas nekoks, bet jiem salygos taip pat skiriasi. Vienas tiesa, kokiu 10cm aukscio, buvo stipriai nudegintas, bet liko kazkaip gyvas. Ir tas krauna zieduka maza viena, bet neauga visiskai.
Anonymous

Standartinė Anonymous »

tai turiu kaip ir bronius, viena auksta augala(pamirsau papasakoti jo istorija :D ), irgi apie 60cm, krauna didelius ziedus, bet die ziedai jau ruduoja, o augti nebenori.
Broniusx
Patyręs
Patyręs

Standartinė Broniusx »

ellolt rašė:tai turiu kaip ir bronius, viena auksta augala(pamirsau papasakoti jo istorija :D ), irgi apie 60cm, krauna didelius ziedus, bet die ziedai jau ruduoja, o augti nebenori.
Tai gal yra mixe "didziuju" ir "mazuju" rusys? Kada pradejo zydet pas tave?
Anonymous

Standartinė Anonymous »

nera :D prastas augintojas esu, leidau automatui suzydeti :/ kita karta zinosiu, kad nepasikartotu sita klaida :] semi auto mix labai graziai zydi, lyg butu apserksnyjes :)
sandman
Pažengęs
Pažengęs
Reputacija: 6

Standartinė sandman »

Siemet sezonas jauciu bus nevykes jeigu kartosis tokie orai kaip paskutiniu 2-3 savaiciu. Daug lietaus bet mazai saules :( , kur gi ta spirgininanti lietuviska saulele ? Jei lietaus nera, tai galima susokt lietaus soki :), o kai saules nera... sok nesokes nepades. %)
Tema užrakinta
  • Panašios temos
    Atsakymai
    Peržiūrėta
    Paskutinis pranešimas
  • 2011 OD sezonas
    Zotexas » » forume Outdoor
    503 Atsakymai
    211443 Peržiūrėta
    Paskutinis pranešimas Dendis
  • 2016 OD sezonas
    YraDvidesimtSimboliu » » forume Outdoor