Na čia eilinė filosofija, kiekvienas žmogus tai daro individualiai.
Nei grybai nei rūkalai nei dmt nedomina. Valgiau grybus kelis kart ir nusivyliau, aš kasdien daugiau patiriu nei grybai duoda. Kažkaip taip o čia suprantama jūms ar ne jau nėra svarbu... Mes kiekvieno viduje turime žymiai daugiau nei grybai ir tai priklauso nuo mūsų tvirto noro ar aš noriu tai turėti ar noriu pamatyti ar ne. Prasivalius trečios akies čakrą subtiliuose planuose matosi kaip kas sudėliota, kaip ta ganja veikia ir iš kur tie 6000% atsirado. Kai atveri 12tą čakrą prasideda ryšio su aukščiausiu aš atstatymas bet realiai įmanoma atstatyti betkada. Tai yra kur kas daugiau nei jums atrodo. Juodinkite jei jums to norisi bet manęs tai neveikia, į jus pačius atgal sugrįžta šie žodžiai,atsiribokite nuo juodimų. Tatjana Ismailona "Šviesos link"-tiems kam reikia žinių apie čakras, spalvas, ligų šaknų identifikavimą. Nors realiai visos knygos mūsų širdyje, tereikia išgirsti tylų sielos balsą. Visi ryšiai su religijom nutraukti subtiliuose, kažkada buvau krikštytas ir ėjau pirmos komunijos bet kai pamačiau kaip tai veikia mano gyvenimą viską anuliavau ir atstačiau į savo vietas.
Štai ką ir norėjau pamatyti, pamačiau

Senai domiuosi meditacija, astralais ir panašiais dalykais, todėl tokia kaip šiandien vienas labai charizmatiškas, bet su velnio akim budismas/hinduistas (neatskyriau) pasakė: santažas, provokacijos metodu (kad išpešti iš tavęs tikrąjį TU)

))...
Dabar tavo kalba jau domina, kabliuoja, prieš tai buvo grynas kosmosas, suprantamas tik tau pačiam.

Gal turi literatūros daugiau apie tai??? Nes jokia religija manęs nedomina, jokiu dievu netikiu, išskyrus tuo, kad galbūt visatos yra beribės, viskas kas susideda iš materijos, yra energija net neturinti masės, kuo gilyn, tuo daugiau visatų, gal būt juodoji skylė tai "teleportas" į kitą dimensiją, paralelinę visatą ... ???
Štai kuo aš labiausiai tikiu. Nors savo hipotezė priėjau - esame akmenuko dydžio visatoje, kitos dimensijos atžvilgiu ir t.t.t. begalybės begalybėėėėėėėėėėėėėėėė ir nulužo kompiuteris, nes nesugebėjo suskaičiuoti begalybės...

Kadangi tai vis gi babylono prietaisas pavergti žmonės (bendras priešas, žlugdantis žmogaus tikejimo vertę, priverčiantis vergauti, būti priklausomam nuo kažko ir t.t.t.t.) meditacija užkabino, šiandien pats sedėdamas bandžiau tai daryti, pradėjo eiti šiurpuliai net, nejauku pasidarė sedėt prie visų ir jausmas keistas apemė, tuo pačiu bejėgiškumo, tuo pačiu vos ne euforijos... Gal būt man jau reik pamiegot nors pora valandų per parą, bet tai buvo įdomu. Sėdint šalia visiškai kitokio žmogaus, jauti tarsi jo karmą...

O gal tai vadinama energijos srautai??? B
Valstybės priešas, tik kodėl - neaišku...
Pinigai pavergia žmogų, tik protingas žmogus sugeba nepasiduoti pinigų gundomam "high'ui" kuris turi dideles lomkes. Jauni - palūžta pirmi.