SUSITIKIMAS
Re: SUSITIKIMAS
sake 

nu va matai
jei nepaslaptis kaaaaa 

patirtis:soil,hidro,aero,wilma,nft,dwc.lempos:11w-600w cfl,mh,hps,led.
neatsimeni ka sakei?

ta prasme ??? puikiai bet ka sake temide ??? brolau as jau net pora draugu is sio forumo esu palaidojes
vis ieskau pazinciu bet tai nesekmingai
tai uzsimusa ,tai mirsta dek kitu priezasciu draugai,turiu pazystamu su kuriais prapleciau akirati,bet sunku juos surasti internetineje erdveje siuo metu,matomai zmones uzsieme,juk turi savo gyvenimus jie.

neimk i dusia
juokauju. Nieko per daug apie tave nesake, sake kad skambinai ir tiek, o as ir daugiau neklausinejau 

Temidė dingo
nesirodo 

Nedingau.
Rodausi, ir net į PM sėkmingai atrašinėju, tik matyt nebuvo pakankamų stimulų parašyti čia. 
O, runkeli, apie tave sakiau maždaug taip: Sėdžiu ir girdžiu skamba mano telefonas. Ir galvoju, kas čia taip vėlai gali man skambinti (nežinau, kiek tada buvo, gal 12 nakties). ;D Paimu tel – užsienietiškas numeris. Atsiliepiu, pasisveikina nepažįstamas balsas. Paklausiu, kas čia skambina, ir sako: runkelis.
O meetai tai jo, abu sėkmingai praėjo būnant dviese.

O, runkeli, apie tave sakiau maždaug taip: Sėdžiu ir girdžiu skamba mano telefonas. Ir galvoju, kas čia taip vėlai gali man skambinti (nežinau, kiek tada buvo, gal 12 nakties). ;D Paimu tel – užsienietiškas numeris. Atsiliepiu, pasisveikina nepažįstamas balsas. Paklausiu, kas čia skambina, ir sako: runkelis.

O meetai tai jo, abu sėkmingai praėjo būnant dviese.

malonu
nu va viskas gerai
donatai as tau pavydeti truputeli pradejau
tu jau vaiksciojai su temide ir laika leidote kartu

Man irgi teko su temide prasivaikscioti,pasisedeti 

Dabar visi puls girtis.
Runkeli, geriau nepavydėk, nes jau 4-iems žmonėms iš šito forumo turėtum pavydėti. 
Ką galvojat dėl meeto KLAIPĖDOJE? Wauri? Kada tau tiktų? Paukstuk, kada į Klaipėdą atlėktum? Kas dar prisijungtų? Spėju, geriau savaitgalius žiūrėti. Man tai bet kada tinka.

Ką galvojat dėl meeto KLAIPĖDOJE? Wauri? Kada tau tiktų? Paukstuk, kada į Klaipėdą atlėktum? Kas dar prisijungtų? Spėju, geriau savaitgalius žiūrėti. Man tai bet kada tinka.

tai skrisk i klaipeda, ir tau pasimatyma paskirsrunkelis rašė:malonunu va viskas gerai
donatai as tau pavydeti truputeli pradejau
tu jau vaiksciojai su temide ir laika leidote kartu
![]()

kaip bebutu, oficialiai meetas ivyko
galim padekot temidei 

-
- Patyręs
- Reputacija: 0
28 diena drasiai galime planuoti, tik reikes pagalbos nusigaunant nuo stoties iki meeto vietos, Klaipedoj be masinos nibumbum 

I accept no responsibility if you take whatever I write to be serious and/or factual. Any resemblance to the truth is purely fictional and coincidental at best.
Va va, runkeli, tikrai – skrisk į Klaipėdą, paklausyk Donato. 
Paukstuk, o kaip dėl 29 d.?
Tiktų? Aš galėčiau pasitikti prie stoties, arba gal kitų savanorių atsirastų. 
Kas dar prisijungtų?

Paukstuk, o kaip dėl 29 d.?

Kas dar prisijungtų?
-
- Patyręs
- Reputacija: 0
Tiktu 

I accept no responsibility if you take whatever I write to be serious and/or factual. Any resemblance to the truth is purely fictional and coincidental at best.
Tai gerai, tada 29 d. ir darom.
Susimatysim kur nors centre. Tikslią vietą ir jei prireiktų kontaktus sužinosit per PM.
Rašykit čia arba į PM, kas dar prisijungtų.
Kol kas tada turbūt 3 žmonės tikrai dalyvautume, dar 3 minty laikau, gal prisijungtų, nes buvo išreiškę šiokį tokį norą.
Atvažiuokit ir iš kitų miestų, gi vasara, reik poilsiaut prie jūros.
Jei turit pasiūlymų ar pageidavimų dėl konkretesnio laiko (valandos), tai irgi sakykit.
Susimatysim kur nors centre. Tikslią vietą ir jei prireiktų kontaktus sužinosit per PM.
Rašykit čia arba į PM, kas dar prisijungtų.
Kol kas tada turbūt 3 žmonės tikrai dalyvautume, dar 3 minty laikau, gal prisijungtų, nes buvo išreiškę šiokį tokį norą.
Atvažiuokit ir iš kitų miestų, gi vasara, reik poilsiaut prie jūros.

Jei turit pasiūlymų ar pageidavimų dėl konkretesnio laiko (valandos), tai irgi sakykit.

Sveiki. O aš Klaipėdoj užvakar buvau, bet su reikalais ir labai trumpai, nebuvo laiko kada kur nusukt i šoną:)
Nu va. Tai kam tada dar erzini. :P
Na neerzinu, šiaip pamaniau pasipasakosiu:) Gali tekti vykti prie jūros dar, gal tuomet kaip nors su kuo nors:)