Akistata su teisėsauga
Re: Akistata su teisėsauga
Nu ka susiduriau ir as su ta vadinamaja "teisesauga". siandien po pietu pastebejau, kad apvoge mane, nakti isdauze masinos galini keleivio stikla, islupo gera pioneer maga, stiprintuva magnata islupo, dar koloneles suplysusias issieme (negaila) nu ir desertui akumuliatoriu apynauji pasieme. Paskui pamate kaimynas, kad tvarkau masina, sako ir mano apvoge, kviesk mentus gal kai kelios masinos tai kazka darys. Nu ka issikvieciau, apiformino. Sakau uz penkiu metru yra paduotuves sandelio durys ir virs duru kamera, mano masinos nemato, bet gal praeinancius vagis uzfiksavo. Mane vos ne durnium padare, mazdaug nejuokauk cia reikia visos nakties filmuota irasa ziuret, o parduotuvej apsauginio ner, be to vagys gal ne pro ten ejo , o pro kiema. Tada pasiutau, ijungiau nagla stiliu, tai nusileido ir sako paziures irasa... tai va nekokia dienele buvo 

Cia ne i tema, bet ar tu ne is klaipedos? Nes as taipat siandiena eidamas pro kiema maciau stovincia masina ir jai buvo isdauztas galinis keleivio stiklas ir magas isluptas.Donatas rašė:Nu ka susiduriau ir as su ta vadinamaja "teisesauga". siandien po pietu pastebejau, kad apvoge mane, nakti isdauze masinos galini keleivio stikla, islupo gera pioneer maga, stiprintuva magnata islupo, dar koloneles suplysusias issieme (negaila) nu ir desertui akumuliatoriu apynauji pasieme. Paskui pamate kaimynas, kad tvarkau masina, sako ir mano apvoge, kviesk mentus gal kai kelios masinos tai kazka darys. Nu ka issikvieciau, apiformino. Sakau uz penkiu metru yra paduotuves sandelio durys ir virs duru kamera, mano masinos nemato, bet gal praeinancius vagis uzfiksavo. Mane vos ne durnium padare, mazdaug nejuokauk čia reikia visos nakties filmuota irasa ziuret, o parduotuvej apsauginio ner, be to vagys gal ne pro ten ejo , o pro kiema. Tada pasiutau, ijungiau nagla stiliu, tai nusileido ir sako paziures irasa... tai va nekokia dienele buvo
ne, is kaunoSeenaz rašė:čia ne i tema, bet ar tu ne is klaipedos? Nes as taipat siandiena eidamas pro kiema maciau stovincia masina ir jai buvo isdauztas galinis keleivio stiklas ir magas isluptas.Donatas rašė:Nu ka susiduriau ir as su ta vadinamaja "teisesauga". siandien po pietu pastebejau, kad apvoge mane, nakti isdauze masinos galini keleivio stikla, islupo gera pioneer maga, stiprintuva magnata islupo, dar koloneles suplysusias issieme (negaila) nu ir desertui akumuliatoriu apynauji pasieme. Paskui pamate kaimynas, kad tvarkau masina, sako ir mano apvoge, kviesk mentus gal kai kelios masinos tai kazka darys. Nu ka issikvieciau, apiformino. Sakau uz penkiu metru yra paduotuves sandelio durys ir virs duru kamera, mano masinos nemato, bet gal praeinancius vagis uzfiksavo. Mane vos ne durnium padare, mazdaug nejuokauk čia reikia visos nakties filmuota irasa ziuret, o parduotuvej apsauginio ner, be to vagys gal ne pro ten ejo , o pro kiema. Tada pasiutau, ijungiau nagla stiliu, tai nusileido ir sako paziures irasa... tai va nekokia dienele buvo
Sveiki, krimai supakavo drauga ir rado pas ji, nes seke.Jie ims telefono sms isklotine, ir jeigu ras ko nereikia, gali buti blogai man,nes mano smsu yra apie plana?:)
-
- Patyręs
- Reputacija: 20
Tau gali būti pareikšti įtarimai ir tave persekios kol pasitaikys proga už ką bausti. Bet vien dėl SMS, nieko negali daryt, nes menkas įrodymas. Jei pareikš įtarimus, tai iškart nutrauk visus ryšius ir kurį laiką nepūsk, nes gali baigtis ne vien tau blogai, bet ir kitems su kuriais bendrauji šiuo reikalu. Ir dar patariu keist telefoną ir SIM.
O mano patarimas būtų toks: jei bijai mentų, bausmių, tuomet geriau visai nepūst, net neprasidėt.
Gal kas žinote kaip yra su automobilio apieškojimu ?
Ar gali taip iš niekur nieko imti ir apieškoti automobilį ? Ar galima atsisakyti leisti apieškoti ir pan. ?
Ar gali taip iš niekur nieko imti ir apieškoti automobilį ? Ar galima atsisakyti leisti apieškoti ir pan. ?
tai tu pasiulyk jiems vaziuoti i artimiausia policijos komisariata,sakyk vaziuojame i policijos komisariata, ir ten nuodugniai galesite apieskoti.arba tinges terliotis su tavimi,arba apieskos prie vietos.pasidomek istatymais ir bus aisku.transportuosi jau kazka
tu geriau radio bangomis valdoma vertoliota isigyk
saugiau nebuna 

patirtis:soil,hidro,aero,wilma,nft,dwc.lempos:11w-600w cfl,mh,hps,led.
O jeigu policija nori apieškoti butą? Jie turi turėti specialius leidimus (kaip per filmus rodo – orderius)? Ar Lietuvoj bet kas jiems leidžiama? ;D Jei reikia leidimų, tai kas, jeigu tokį leidimą jie turi, bet aš neįsileidžiu jų? Pvz., tiesiog nerakinu durų, arba nesu namie. Gali laužtis?
gali lauztis nes turi orderi.visur taip panasiai yra su tais orderiais..,nebent kokioje nors salyje ir negali bet seip daugumoje saliu gali lauztis i vidu,bet jeigu viduje nieko nebuna jie sutvarko is savu islaidu nuostolius. jei viduje buna kas nors tada netaiso duru ar tai langu.
patirtis:soil,hidro,aero,wilma,nft,dwc.lempos:11w-600w cfl,mh,hps,led.
manau geriausia ka galima padaryt situacijoj kai mentai turi orderi, o tu neatidares duru. Pvz. rekia atidarykit turim kratos orderi. Tiesiog sakai jei turit tai lauzkit duris. Jei lauz - didesne tikimybe kad tas orderis galiojantis t.y. pasirasytas teisejo ... . Beje turesit kazkiek laiko jei ka ir slepiat
( jei aisku negaila duru).
P.S prasau nevertinti kaip praktinio patarimo o labiau kaip viena is galimu variantu apmastymui, nes nenoriu vertinti kas gali is to iseit veliau

P.S prasau nevertinti kaip praktinio patarimo o labiau kaip viena is galimu variantu apmastymui, nes nenoriu vertinti kas gali is to iseit veliau

Aha, jei tikras orderis, tada reik greit iššokt pro langą ir apsimest, kad nieko namie nebuvo, kad durų atpirkt nereiktų. 

No no no, aš apie ta patį galvojau, tarkim jai turi orderį tai kai laužias išmest tarkim plantus ir trali vali
(geriau išmest nei zonoi tupėt N metų) 

-
- Ekspertas
- Reputacija: 1
Matai Jah, gali but ir taip kad nueisi duru atidaryt ramia galva, neisgirdes ar pan, kad ten pareigunai ir ziurek nepastebesi kai jau kratys tavo namuka, o pats su antrankiais busi 

nes pyxas artina 

Kažin ar šarvo duris taip greit išlaužtu. spėčiau visko atsikratyt tikrai 

Pas mane tai vakarais koridoriuj tamsu būna, tai kartais net neįmanoma pamatyti, kas už durų, jeigu šviesos neįjungia.
O draugė pasakojo, kad kai pas ją policija atėjus buvo (dėl kominių priežasčių
), tai net uždengė durų akutę.

gal kas girdejot apie nesena dabartine supaprastinta tvarka apieskant auto ir kisenes?
pries men vos neikliuvau tik isveziau 3 augaliukus is kiemo ,gryztu ir bumm stabdo patruliai nes pikty kaimynai iskunde,blem jauciu butu pagarsine ivyki nerealiai
pries men vos neikliuvau tik isveziau 3 augaliukus is kiemo ,gryztu ir bumm stabdo patruliai nes pikty kaimynai iskunde,blem jauciu butu pagarsine ivyki nerealiai

ganja uber alles
As maciau per kazkoki rusu kanala kai specnazas i buta isiverzineja. Tai buna taip: pasislepia mentas duru kampe, paskambina i duris ir pries akute pastato ar bobute kokia ar kaimyna. Zmogus nieko neitardamas atidarineja duris. Kai vos tik praveri tas mentas kur pasislepes uz duru griebia uz rankenos ir pilnai atidaro duris, kiti mentai subega i kambari. O tas sarvo duris lengviau islupt nei medines. Zinau zmogu kuris gaisrininkas. Sako apdaila nuima , biski pakrofleksa pagramdo, lomus uzkisa ir su visa stakta islupa, per 1-2 minutes. 

-
- Patyręs
- Reputacija: 0
Jop, del sarvuotu tai tikrai taip, priklausytu aisku ir nuo tu, kurie lupa profesionalumo ir nuo paciu duru dar, bet isigauti gali greitai, galu gale jei ne durys tai dar lika ir langai kaip iejimas.. Idomu apie koki atsikratymo buda kalba Jah, nes dazniausiai jei itaria kad turi kazka namie tai pastato menta po langu, kad priziuretu kad neismestu, ir atjungia vandeni kad tualetu nenuleistum. Peciuka namie turet tada belieka 

I accept no responsibility if you take whatever I write to be serious and/or factual. Any resemblance to the truth is purely fictional and coincidental at best.
Patikėkite gerai idėtas šarvuotas duris išlaužti,išimti gali užtrukti iki keliu valandu ,mano atvėju išdaužyti siena arba išpjauti duru viduryja skyle butu greičiau ir papraščiau (8 armaturos 1.8cm storio ir 40-60cm ilgio,i siena ) .Jaigu kas statotės šarvuotas duris statykite be apdailu ir dėkite armatura vietoja varžtu i siena jaigu ira galimybė.tuomet nuo vagiu ir nuo žaliu gera apsauga galėsite netgi pamiegoti