2012 OD sezonas.
-
- Patyręs
- Reputacija: 0
Re: 2012 OD sezonas.
Recy> galima tik pavydet tau tokio semi autuko, vasaros dar pilna, o jau pradejes zydet, spes iki sezono pabaigos nuzydet tikrai. Tik globok ji, nes matai kaip cia visiems prastai siais metais, gal bent tu turesi kuo nudziuginti musu akis 

I accept no responsibility if you take whatever I write to be serious and/or factual. Any resemblance to the truth is purely fictional and coincidental at best.
Opa. Briedis buvo spote apsilankes. Paliko 15cm kota ir pora lapuku. Mjo 

Sveiki, esu naujokas. Ar spėčiau gaut derliu jei pasodinčiau maždaug rūgpjūčio pradžioi? Ir kokias sėklas pirkt, kad būtu gerai derliaus, anksti sužidėtu, ir aišku kad skanus dūmas būtu
Išanksto Dėkoju 

auto dwarf pirk, nebrangios ir greit jas gausi is mr-green.co.uk
Gal pats bandęs? Kaip skonis? 

manau daug kas bandes, tam tarpe ir aš. laabai skanus 

uzuojauta.Broniusx rašė:Opa. Briedis buvo spote apsilankes. Paliko 15cm kota ir pora lapuku. Mjo

patirtis:soil,hidro,aero,wilma,nft,dwc.lempos:11w-600w cfl,mh,hps,led.
Pabandyk suzinosi, man asmeniskai nelabai patiko poveikismrpepsis rašė:Gal pats bandęs? Kaip skonis?

![:] :]](./images/smilies/blink.gif)
Cia juk kiekvienam skirtingai, man nepatiko tau patiks kitam vel nepatiks

Dėkui už atsakymus 

-
- Ekspertas
- Reputacija: 18
Aš irgi dwarfuko ragavęs ir jau antri metai ragauju, man asmeniškai visai patinka
imk greit ir pirmyn.

Geriausias vaistas nuo visų ligų 

Esu apturėjęs tik vieną išbaigtą nediduką dwarfiuką praeitą sezoną, tai buvo toks ganėtinai itin gurmaniškas skonis, kiek geresnis už dyzeliukus, kurių palyginus žymiai daugiau teko ragauti. Tačiau jie irgi tikrai nenuvylė.
Netgi potencija joks automatas (beveik) niekada nenusileis gatviniam stuffui, o visi kiti aspektai tik gryni pliusai. 

-
- Ekspertas
Buvau spot'e. Radau OD mix berniuką, tad teko išraut, taip pat c99 lyg ir bernelis bus tai greitu metu išrautas bus. LR1 nesupratau kodėl per savaitę labai paliko rudi, jokio progreso, turbūt ph problemos. Na, bet vis dar tikiuos vaisių iš savo kitų dviejų augalėlių. Pamoka išmokta 200%, kitąmet viską darysiu kitaip. Vietoj daug augalų ir mažai priežiūros sėsiu nedaug augalų, bet jiems paruošiu duobes su substratu nugenėsiu šalia žoles kaip priklauso. Spot'as gan neblogas, tad kitąmet tame pačiame bandysiu, gal dar kur netoliese, nes mačiau neblogų vietų.
Tai tiek. Tikrai nėra per daug liūdna dėl nelabai vykusio sezono,pats kaltas daugumoj ir klaidas taisysiu.

Biski durnas klausimas. Bet kodel jus israunat berniukus? 

jei turi pinigu ir noro, dar gali testi si OD sezona su auto dwarfMarbauskas rašė:Buvau spot'e. Radau OD mix berniuką, tad teko išraut, taip pat c99 lyg ir bernelis bus tai greitu metu išrautas bus. LR1 nesupratau kodėl per savaitę labai paliko rudi, jokio progreso, turbūt ph problemos. Na, bet vis dar tikiuos vaisių iš savo kitų dviejų augalėlių. Pamoka išmokta 200%, kitąmet viską darysiu kitaip. Vietoj daug augalų ir mažai priežiūros sėsiu nedaug augalų, bet jiems paruošiu duobes su substratu nugenėsiu šalia žoles kaip priklauso. Spot'as gan neblogas, tad kitąmet tame pačiame bandysiu, gal dar kur netoliese, nes mačiau neblogų vietų.Tai tiek. Tikrai nėra per daug liūdna dėl nelabai vykusio sezono,pats kaltas daugumoj ir klaidas taisysiu.

-
- Ekspertas
Pinigų neturiu, sėklų turiu dar. Tuoj pažiūrėsiu ką turiu
Indoor mix x7 reg. , LR1 x26 reg, Early skunk x llr 1seedas reg (lr1 turiu ir vazonėliuose, greit persodinsiu tiesiog į didelius vazonus ir pastatysiu kur nors) . Gal ir į spot'ą mėgint kokius 2 nunešt, hmm, ryt jei nelis pasiimsiu žemių ir gabensiu spotan,tik reikia mini kastuvėlį gauti 

-
- Patyręs
- Reputacija: 0
Indoor'a palikt indoorui, early skunk irgi gal nesivelciau, bet LR1 tai drasiai kokias 4 seklytes daiginciau, pirmi tikri lapeliai ir i lauka, ir ziuret kas gausis, manau neblogai turetu pavykti
tikiuosi kad pasibaigus sezonui visi draugiskai pasidalins rezultatu vaizdais
tik reikia viltis kad oras pasitaisys, o pasitaises isliks geras

tik reikia viltis kad oras pasitaisys, o pasitaises isliks geras

I accept no responsibility if you take whatever I write to be serious and/or factual. Any resemblance to the truth is purely fictional and coincidental at best.
-
- Ekspertas
Jo, su early skunku nemėginsiu jau, nes semi, turiu dvi šios rūšies mergytes, po visko pasidalinsiu vaizdais
jei fotika gausiu gal ir anksčiau. Su lr1 taip manau ir daryti 

na norisi ir man savo pirmu bandymu
kokybe nekokia, veliau turesiu geresniu foto
[IMG=http://img337.imageshack.us/img337/4176 ... 201815.jpg][/IMG]
Uploaded with ImageShack.us

[IMG=http://img337.imageshack.us/img337/4176 ... 201815.jpg][/IMG]
Uploaded with ImageShack.us
gal zinot kur galima lietuvoje uzsisakyti GHE RIPEN produkto?
Nuo kada prasideda 12/12 outdoore?
Taip stipriai susimasciau ka daryti.. Outdoor mix fem(pagrindinis mano derlius) dar tik metro aukscio, o rugpjucio viduryje reiktu jas priversti pradeti zydeti... Kaip manot zydejimo trasos issprestu mano problema?
jei taip kada tureciau pradeti tresti? Tresiu pora kartu i savaite, kotai lb stori, lapai rodo azoto trukuma(didinu trasu kieki, nepadeda)
Nuo kada prasideda 12/12 outdoore?
Taip stipriai susimasciau ka daryti.. Outdoor mix fem(pagrindinis mano derlius) dar tik metro aukscio, o rugpjucio viduryje reiktu jas priversti pradeti zydeti... Kaip manot zydejimo trasos issprestu mano problema?

-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 503 Atsakymai
- 211454 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas Dendis
-
- 315 Atsakymai