šiaindien teko pasivažinėti pievose motociklu. ir užtikau 3-4Ha lauka hempo. Ar jau Lietuvos valdžia atėjo į prota ir leido auginti pluoštines kanapes?ar tai vis dar nelegalu? Peace

P.S. Ar is hempo galima pasidaryti tokio aliejaus kuris gydo vezi?

bulvinis kainuos siek tiek bet jei reikia paprastu stai variantas http://www.sveikiproduktai.lt/content/k ... nity-foods ( vienas pirmesniu google paieskos rezultatu )Dossumas rašė:Gal žinot kur galima nusipirki bulvinį maiša hempo sėklų?
Manau reiketu nuvaziuoti pas ta ukininka kuris augina ir pasiklausti is kur pirko, nes šitos kur skirtos valgymui jau gali buti apdorotos ir nedygti. Kitais metais reikėtų pabandyti pora arų užsiauginti, nes kiek skaičiau tai labai pagerina dirvožemįrusyninx rašė:bulvinis kainuos siek tiek bet jei reikia paprastu stai variantas http://www.sveikiproduktai.lt/content/k ... nity-foods ( vienas pirmesniu google paieskos rezultatu )Dossumas rašė:Gal žinot kur galima nusipirki bulvinį maiša hempo sėklų?
ice rašė:nesenai kalbejau su psichiatru apie nesuvokiamas jiems ganjas tai issiaiskinau kad gyditojas gejus
Bet tu tada ir pokalbius su jais pradek, taip, kad "As nenoriu iteigt jums savo nuomones, as noriu, kad jus dabar trumpam isklausytumet, mane ir mano poziuri, ir nedarytumet skubotu isvadu, del to kas JUMS atrodo pavojinga ir t.t." Matant tavo susierzinima, jie jauciu, kad isivaizduoja "OJ BLET DOZES NEGAVO, VISAS PIKTAS"Dendis rašė:Su pyragu jau senai turejau tokia ideja, bet kadangi mama yra medike plius is psichiatrijos skyriaus, tai netycia gali sumastyt, kad man isvis belenkas pasidare. Nu tam stiliui, kad noriu visus narkomanais padaryt. Tarp tevu 30metu. O bratkis irgi vyresnis, bet jis isvis geras varijantas, rukydavom kartas nuo karto kartu. Kol nesusipykom ir nepasake mamai, kad as rukau.
Butent Broniusx teisingas tavo pastebejimas is to visa agresija ir kyla. Zinau, kad tai nera gerai, bet tiesiog neiseina susilaikyt, kai jauti kad sneka pievas. Kol buvau uzsieni rukydavau labai daznai vos ne kasdien, o dabar i savaite karta du. Bet ir tai ramiai atsipust gr ant keliu zmoniu. Ne gyvenu ne provincijoi.ačiū uz patarimus reikes meginti sukurti kazka su powerpoint. Sunkei manau iseis kazka pakeist, bet nieko nedaryt irgi neiseistis.