2012 OD sezonas.
Re: 2012 OD sezonas.
šalta bus, kai temperatūra pasieks žemiau nulio, tada augalas nušąla, pasiskaityk forumą ir sužinosi kaip atpažinti ar žydi
O kas atsitiks kai nušąla ? Ką siųlai ? Gal nuimti jau ? Pradėjo žydėt, bet nepasakyčiau, kad daug tų žiedųellolt rašė:šalta bus, kai temperatūra pasieks žemiau nulio, tada augalas nušąla, pasiskaityk forumą ir sužinosi kaip atpažinti ar žydi
nebijok tu jokiu salnu, nieks tau nenusals vasara
augink kol budai bus kaip bokalas alaus, sekmes 

Geriau nežinoti ko nori, nei išvis nieko nenorėti
Pas mane kanapės į šonus nesiplečia, nuo 40-100cm augalai vien tik stiebai su nedaug lapu, virsuj lapai zali, apacioj visi geltoni, sudziuve ir krenta... Ka daryt
-
- Patyręs
- Reputacija: 0
naturaliai krenta arba ph dirvos nugrybaves i kuri nors sona.. imestum fotke butu galima kazka pasakyt, idomu koks santykis tavo geltonu/ zaliu lapu, jei 10% lapu apacioj geltoni, o augalas metrinis tai gal ir nereiktu parintis. Idomu ka kiti galvoja
I accept no responsibility if you take whatever I write to be serious and/or factual. Any resemblance to the truth is purely fictional and coincidental at best.
Arba dirvos kalte, arba per drėgna, arba pertresei manau. O dėl to kad ne krumas tai kaltas saules ir silumos trukumas
Gal kas turi kokiu zydinciu geru bernu ir pasiruoses pasidalinti z.dulkem
P.s. man i pm. visus zolininkus su praejusia svente

P.s. man i pm. visus zolininkus su praejusia svente

Kilo mintis del dziovinimo, kadangi nera salygu dziovint namie sumasciau sukonstruot deze kuri butu izoliuota nuo dregmes (putplastis ir stiklo vata ar kazkas panasaus) ir ikast i zeme ja kaip manot pasiteisintu? Ir idomu kaip kiti sprendzia sita problema... nes labai nesinori ant laikrascio dziovint kad stf shalucha virstu:D
O kaip bus su lietum? Jei nesivedins tai supus juk stuffas
Kokio lietaus? Viskas bus uzsandarinta o kad nesupelytu ateisiu kas kazkiek laiko ileist sviezio oro
nenusisnekek, ir pasiemes dezute namie dziovink
Dezute? Manai jei taip paprasta butu tai galvociau kazka kitaip? Jei augalai yra po metra pusantro tai i kokia dezute as juos sutalpinsiu..pats nenusisnekek gi parasiau kad namie salygu dziovint nera
Tai juk nebūtina visa augala kabint, aišku taip zymei geriau, bet aš ir pats sąlygų neturėsiu, nes mano taip Pat aukštis koks 1,5m . Atskiromis šakomis dziovinsiu, nėr kito pasirinkimo
apie 4 savaites zydejime, kaip manot ar spes iki salciu suzydet iki galo?
[ nuotrauka ]
[ nuotrauka ]
Ne tik matosi, bet jau net išbandyti ;D
tai kam klausi klausimo į kurį žinai atsakymą??
turiu klausimą:
ar raišote savo augalo šakas prie koto?? nebijote, kad neišlaikys buddu svorio ir šaka nuluš??
turiu klausimą:
ar raišote savo augalo šakas prie koto?? nebijote, kad neišlaikys buddu svorio ir šaka nuluš??
Klausiau ar ligi galo suzydes
bet db ir pats matau kad taip.
Dėl šakų rysimo tai tikrai nemanau kad verta, nebent labai jau silpnutis augalas

Dėl šakų rysimo tai tikrai nemanau kad verta, nebent labai jau silpnutis augalas
-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 503 Atsakymai
- 211381 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas Dendis
-
- 315 Atsakymai