Manau dėl tokio dalyko nebus šlapimo tyrimu.Suktinukas rašė:Aš į krašto apsaugą stosiu ir tam kad ten patekti reikia važiuoti Kaunan medicininę pereiti, tai greičiausiai ten ieškos tokiu dalykų, tai paklausti norėjau , jeigu aš tą mėnesi nerūkysių ir gersiu daug pieno (jsi sutraukia THV kiek žinau) , tai yra šansų kad neras nieko? Ir jeigu tarkim rastu, kas man būtų? Nepriimtų ir tiek, ar dar su teismais butu visokiu nesamonių?
Tai čia policijos turbūt prikolai. Yra visokių navarotų, kad į triusiukus gandonų su šlanga prisikiša ir vandens dapila. O šiaip matosi ar myžalas praskiestas, ar ne.flukis rašė:Pasakojo drauge buvo parukius, ja nuveze i narkologini ir ji dapyle vandens. Zoles nerado, tyrimai parode, kad ji vartojo hera. Tai nemanau, kad apsimoka dapilinet vandeni. Dar kazkoks budas yra citrinos sulciu dapilt, bet ir neaisku ar veiksminga.
Pamirsau pasakyt, kad buvo 100% naturalus stufas, biohumusas buvo vieninteles trasos.
Nuo testų prikauso, šlapimo testas su juostelėm gali aptikti maksimum iki 3 dienų. Dėl vaistų, tai turbūt niacinas dar kitaip vadinamas vitaminu B3 išplečia kraujagysles ir pagreitina apytaka, tai jo pagalba galima labai greitai, bet ką turbūt pašalint (tik neperdozuoti).Petras Petraitis rašė:Prieš 10 metų mane kas mėnesį vežiodavo į privatų narkologinį, tai apie detoksikacijos laiką žinau nemažai. Galiu pasakyti, kad šiuose 8 puslapiuose daug briedo prirašyta. Teoriškai THC laikosi šlapime iki 2 savaičiu, praktiškai po 5 dienų jau neranda. Kraujyje THC užsibūna dar trumpiau. Plaukų svogūnėliuose gali ir po metų rasti, bet Lietuvoje tokių tyrimų niekas nedaro ir jie kainuoja kosmosą.
Kai man buvo 16, tai po 3 dienų nerado, nors pešdavau sistemingai. Viskas priklauso nuo organizmo ir medžiagų apykaitos. Sportuojant ji pagreitėja 8 kartus. Tad išgeriant kasdien po 5l ir sportuojant, po kelių dienų rasti neturėtų. Kažką girdėjau apie specialius vaistus, kurie pagreitina šalinimą, bet nieko konkretaus pasakyt negaliu
O dėl matymo, ar myžalas skiestas, tai su vandeniu iš krano ateina kalkės ir dar visos kitos dalelės, kurių myžale neturėtų būti. Jeigu tenka tikrintis neplanuotai, taip, kad mentai pagauna ir veža į narkologinį, tada tikrai neišsisuksi. Nebent gali atsisakyti tikrintis, niekas negali priversti. O jeigu nepilnametis tėvai turi duoti sutikimą.Jeigu su policija varai į narkologinį tai jokio kondono pripilto vandens nesusikiši - Policija pasirodo netikėtai ir nepraneša iš anksto,kad tavę sulaikys ir navarotai tavo yra ne daugiau kaip laki fantazija.
3 kartus būvau pagautas už pūtimą ir 3 kart baustas ,o vienintelis navarotas kuris man išdgė tai 4 valandas laikiau gromą MJ už žando nes gaila būvo paskutinį išmesti.
Dėl myžalo skiedimo nežinau ar atskirtum labai.
Kartais myži tamsiai geltonai ,o kartais vos ne skaidriu vandeniu.
Nejaugi pamates 2 skirtingus mėginius kurie yra skirtingų atspalvių iškarto sakytum ,kad šviesesnis yra praskiestas?
pritariu 100%. Man pavyzdziui visai dzin tie mentai ir pan, pagaus tai pagaus, aisku laisvai bet kurr nepuciu. Tegul deda tas baudas kiek tik nori. Neprinoke mane lopijat. peace!runkelis rašė:faktu prasom... idomu butu patyrineti. ir aplamai ner ko sleptis jei taip daraita prasme rukai