ice rašė:
man trauma

kad neturesiu sau pilno maiso stafo

,sekanciam outdooruj pirksiu is Gonzo
Tai gal ne green'o seklos kaltos o pacio aplaidumas ir nežinojimas .Bent man iš green'o sėklos išdygo beveik visos .pure ak iš penkiu visos penkios(tik mano aplaidumas,nepriežiura 2daigelis pražudė) ,autodwarf iš penkiu keturios ,runkelio X ak iš trijų dvi ,outdor mix iš penkiu penkios .Taigi negerai piktžodziauti ant vienintelio Lietuvoje patikimo selekcininko kuris ir taip
užsima labdara
Palygink kainas užsienio seed bankų ir green'o .Ir nesitraumuok saves bus pačiam nuo to geriai
ir bėja neturi stuf'o ir neturi galimybiu jo gauti tuomet lieka viena išeitis
NERUKYTI
Bėja kaip če kas užsiminė apie maratonus .Mano atvėju ilgiausias buvo 2mėn diena iš dienos didžeja dali sudarė tokia diena: Atsikeliu pavalgau ir gerdamas kavos puodeli parukau ,pietus pavalgau gerdamas kavos puodeli taip pat parukau ,ir vakare pavalgau parukau dar karteli pavalgau retkarčiais dar karteli parukydavau pavalgidavau o atėjus maždauk 22h susimastydavau kad reik save "iščiuhinti" tuomet pasportuodavau ir dažniausiai eidavau miegoti . Ir man tokie parukimai prasidėjo galima sakyti visai nesenai gal priėš tris mėnesius .dabar net nežinau dėl kokios priežasties rukau geriausiu atvėju i savaite viena karta ar net rečiau(nors galvojau kad vasara jau nebežinosiu kas yra vasara) ir ką aš gero patyriau per tuos du mėnesius? Ogi tai jog iškraudavau visa sresa(kuris buvo neišku iš kur matyt nuo to pačio dumo

),itampa (kuri atsirado del kai kuriu gyvenime esminiu pakitimu),bet kas svarbiause per savo maratona supratau kad dienos,laiko spaudimas į rėmus (padaryti koki tiksla nustatytu laiku) prie gero nepriveda o sukele skubėjimą kuris niekuo negeresnis už ramu givenimo būda net isiminiau pavyzdžiu jog darbas skubant nebus atliktas greičiau ir kokibiškiau .Tas pats darbas padarytas normalei dauguma atžvilgiu aplenks skubu darba .Teisynga mintis "Neskubėk ir būsi pirmas"