Su draugu dar CS žaidėm neseniai, pirmą kartą bandžiau, visai patiko
 Su draugu dar CS žaidėm neseniai, pirmą kartą bandžiau, visai patiko  Dar žaidžiau tokį žaidimuką, kurio pavadinimo neatsimenu, ten reikėjo sustatyt visaip kaladėles visokias, detales, ir kad rutuliukas nuriedėtų taip, kad paspaustų mygtuką
 Dar žaidžiau tokį žaidimuką, kurio pavadinimo neatsimenu, ten reikėjo sustatyt visaip kaladėles visokias, detales, ir kad rutuliukas nuriedėtų taip, kad paspaustų mygtuką  Toks loginis, visai įdomus žaidimas.
 Toks loginis, visai įdomus žaidimas. bandžiau žaist rimtai, bet nelabai randu bendraminčių
 bandžiau žaist rimtai, bet nelabai randu bendraminčių 

nepasilikt masofkese, nezaist su lietuviais, nes neimanoma. esu zaides su uzsienieciais, tai nei jie rekauja jog esi nesaziningas nei ka. tiesiog supranta jau, kad tu geras.
 nepasilikt masofkese, nezaist su lietuviais, nes neimanoma. esu zaides su uzsienieciais, tai nei jie rekauja jog esi nesaziningas nei ka. tiesiog supranta jau, kad tu geras.

))
))

bent jau man taip :P
 bent jau man taip :P

megstu vienas ir stealch misijas,o ne razborkes kur ir dangui ir zemej pragaras verda.varykite pas naftininkus i iraka tai nereikes on the screen play"aus
 megstu vienas ir stealch misijas,o ne razborkes kur ir dangui ir zemej pragaras verda.varykite pas naftininkus i iraka tai nereikes on the screen play"aus  papulsite i reality
 papulsite i reality  kas zaide splinter cell tas supras mane
 kas zaide splinter cell tas supras mane  na bet dauguma gerus cia zaidimus doroja
 na bet dauguma gerus cia zaidimus doroja 

Visai neblogas
 Visai neblogas  Tuo labiau kai panelė mano jį ilgiau kapoja truputį, tai paaiškina ko nesuprantu
 Tuo labiau kai panelė mano jį ilgiau kapoja truputį, tai paaiškina ko nesuprantu