Chian kyborgas koksai tai pas tamsta-Beje Pikts;]kaip auginsi,taip palinsi;]sukarikas rašė:nzn ar out ar in.čia biski zemiauhttp://imageshack.us/photo/my-images/18 ... 62455.jpg/http://imageshack.us/photo/my-images/20 ... 62442.jpg/
Augintinių problemos 5. Foto + klausimas.
Re: Augintinių problemos 5. Foto + klausimas.
Wycka rašė:Chian kyborgas koksai tai pas tamsta-Beje Pikts;]kaip auginsi,taip palinsi;]sukarikas rašė:nzn ar out ar in.čia biski zemiauhttp://imageshack.us/photo/my-images/18 ... 62455.jpg/http://imageshack.us/photo/my-images/20 ... 62442.jpg/
nu idomei cia nes taip buve kad ruduotu, bet gal reik da palikti bus matyt kaip bus gal virsune sukraus. sakai piktas

Maza saules tavo varguoliui 

Oho, praktiskai identiska is barygines buvo rastasukarikas rašė:sveiki vel
dar pastebejau kad plaukeliai ruduoja...

\o/
Sveiki, turiu toke bedele, buvo nuimtas derlius, savaite pradziovyntas ir pries isvykstant atostogu sumeciau i sloininkus. Gryzes po 5 savaiciu issitraukiau sloininkus is sandeliuko ir ziedai buvo igave lengva pelesiuka, jusu nuomone tokie ziedai dar gali buti vartojami? Foto ---->
[ nuotrauka ]
[ nuotrauka ]
P.s. Pelesi nuvalinejau ir apdeginau dar su ziebtuveliu, plika akimi nebesimato.
[ nuotrauka ]
[ nuotrauka ]
P.s. Pelesi nuvalinejau ir apdeginau dar su ziebtuveliu, plika akimi nebesimato.

Buna ir tokiu atveju bet savibes pasikeicia nedaug tik skonis labai jau prastas gaunasi. Butu neblogas hasas arba butano alejus.Willdish rašė:Sveiki, turiu toke bedele, buvo nuimtas derlius, savaite pradziovyntas ir pries isvykstant atostogu sumeciau i sloininkus. Gryzes po 5 savaiciu issitraukiau sloininkus is sandeliuko ir ziedai buvo igave lengva pelesiuka, jusu nuomone tokie ziedai dar gali buti vartojami? Foto ---->
[ nuotrauka ]
[ nuotrauka ]
Viskas tvarkoja del pesteliu nesijaudink https://www.icmag.com/ic/album.php?albu ... eid=921779 o mergaite tik pradeda zideti jai reiktu laiko meilesir trupuciuka daugiau svesos.sukarikas rašė:sveiki vel
dar pastebejau kad plaukeliai ruduoja, bet ner tokias galvos kaip budavo čia gal satvia ? ar lietuviska ? o gal dar suformuos ? ar saules stoka ? sekles is gren freebie mix tik nzn ar out ar in.
čia biski zemiau
http://imageshack.us/photo/my-images/18 ... 62455.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/20 ... 62442.jpg/
o čia virsutine jau
http://imageshack.us/photo/my-images/33 ... 62505.jpg/
gal neverta jos laikyi ? dekui laukiu atsakimu
P.s. toks ziedu formavimasis budingas egzotinem sativom su ilgu zidejimo laikotarpiu kaip kolega jau ir minejo.
jo is foto pazejau nesa i ta nanda devil sat, o palei laika spalis arba lapkritis iki haver, tai ir gaunas daugokai savaiciu, nu ziuresim ka turesim
dekui kas paraset 

[ nuotrauka ] [ nuotrauka ]
vat mano 29d. vegetuojantis white widowas fem. geltonuot pradejo ir silpnokas, speju galimai pertresimas arba perlaistymas, keleta dienu buvo aukstesne nei 30 temperatura dienos metu, nakti 20, ir dregme gal maza nezinau kiek tik. ka cia jai padarius nezinau, ar tesiog laukt ir nelaistyt?
vat mano 29d. vegetuojantis white widowas fem. geltonuot pradejo ir silpnokas, speju galimai pertresimas arba perlaistymas, keleta dienu buvo aukstesne nei 30 temperatura dienos metu, nakti 20, ir dregme gal maza nezinau kiek tik. ka cia jai padarius nezinau, ar tesiog laukt ir nelaistyt?
šita mergužėlė (taip, tai mergina!) pats keisčiausias mano matytas žaliasis augalas. Neaugo apie mėnesį ir per kassavaitinį aplankymą pasirodė tokia:Boomnock rašė: ir svarbiausias klausimas. Šis mažylis buvo nulaužtas vėjo prieš pusantros savaitės. Parišau, kad stovėtų tiesiai, jo kotas sugijo bet lapai niekaip neatsigauna:
[ nuotrauka ]
[ nuotrauka ]
[ nuotrauka ]
[ nuotrauka ]
, bet tai tik mano nuomonė.
man atrodo neisgyvens tavo augalai ir pilnai nesubres si sezona 

Geriau nežinoti ko nori, nei išvis nieko nenorėti
Sveiki noreciau pasikolcuntuot su sios srities genium.
Esu beveik zalias ir turiu begale klasymu. Tikiuosi atsiras kas gali atsakyt SMULKIAI.
Noriu uzaugint galinga derliu(kuo daugiau, kuo daugiau thc kaifo,investiciju sociai;)
1. Kokios seklos duoda daugiausia vaisiaus ir thc is kur geriausia uzsisakyt?
2. mastau augint vienu metu apie 3kv.m tai galvoju det 3x(Metalohalogenine lempa (HQI): 400w, 14.000k, E40) tinka? kokiu dar priedu reikia? ir kaip pritaupyt elektros(generatoriai)? Kiek prisuks tos elektros?
3. kaip del vintiliacijos tokiam, gal didesniam plotui(3-4kv.m)? kur griausia schemiskai isdelioti?
4. Is kur? ir koks geriausias substratas,bei zemes?
5. augs patalpoje tai ar verta det pertvaras rimtas kaip growbox ar uztektu apkarstyt lempom ir vintiliacijom?
Butu idomu isgirs smulkius,ryslius atsakymus is tikrai patyrusiu sodininku:)
Esu beveik zalias ir turiu begale klasymu. Tikiuosi atsiras kas gali atsakyt SMULKIAI.
Noriu uzaugint galinga derliu(kuo daugiau, kuo daugiau thc kaifo,investiciju sociai;)
2. mastau augint vienu metu apie 3kv.m tai galvoju det 3x(Metalohalogenine lempa (HQI): 400w, 14.000k, E40) tinka? kokiu dar priedu reikia? ir kaip pritaupyt elektros(generatoriai)? Kiek prisuks tos elektros?
3. kaip del vintiliacijos tokiam, gal didesniam plotui(3-4kv.m)? kur griausia schemiskai isdelioti?
5. augs patalpoje tai ar verta det pertvaras rimtas kaip growbox ar uztektu apkarstyt lempom ir vintiliacijom?
Klausyk sodininke ar noretum kad sukramtyciau buterbroda ir ikisciau tau i burnanoriudumo rašė:Sveiki noreciau pasikolcuntuot su sios srities genium.

nebesvaik ir kaip ir betkuris kitas tau pasakys eik pasiskaityk o ne stulpeliais klausimus rasyk,tokiu gudruoliu pilna cia

Istiestum ta buterbroda-patiestum kojas;)
Tai man dabar merkt saibas iir tarmozint - BANDANT
O tu jei labai gurdus situo klausymu ir negrybas esi, galima paderint,kad ir tau ir man gerai butu.
Tai man dabar merkt saibas iir tarmozint - BANDANT
O tu jei labai gurdus situo klausymu ir negrybas esi, galima paderint,kad ir tau ir man gerai butu.
-
- Ekspertas
- Reputacija: 18
Užsimanė pinigų pasidaryt, užduoda tokius klausimus, o tada dar šakojas... Nemanau, kad dauguma tau atsakys, iš principo, baryganu nemėgstame 

Geriausias vaistas nuo visų ligų 

Ajomajo kas cia per marozas isdygo su vietinem antiintelektualiom "paniatkem"?!
Geriau nežinoti ko nori, nei išvis nieko nenorėti
Sunku pasakyti kol nematau tavo augalu,seip trasos nekokios galejai su jom viska sudirbti. Prie to pacio pasakysiu kad auto veislem nereikia 12/12 rezimo nebent tu pats taip sumastei daryti 

-
- Patyręs
- Reputacija: 0
bet wauri juk identiska zeme, trasos abiems augalams, tai trasas kazkaip manau butu sunku kaltint. beto pats jas naudojau, aisku nieko sustro, bet tikrai nesueda augalu 

I accept no responsibility if you take whatever I write to be serious and/or factual. Any resemblance to the truth is purely fictional and coincidental at best.
-
- Naujokas
- Reputacija: 0
wauris esu skaites, kad auto augalams nesvarbu koks sviesos rezimas. man 12/12 pigiau 

Zmogau, nekazka sutaupysi, o tiketina zalioji mase, bus mazesne. Isvada, maziau sauso, greiciau teks kreiptis pas "perpardavinetojus", arba vel augint augala.baltasisnigeris rašė:wauris esu skaites, kad auto augalams nesvarbu koks sviesos rezimas. man 12/12 pigiau
-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 216 Atsakymai
- 132086 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas zopa
-
- 1864 Atsakymai