Pokalbiai apie kanapes, jų gydomąsias savybes, įvairius panaudojimo būdus pramonėje bei rekreaciniais tikslais, kanapes liečiančius įstatymus, kanapių dekriminalizavimą bei legalizavimą ir reikšmę šiuolaikinėje visuomenėje.
Kadangi mano tema buvo istrinta del mano zioplumo , tai istaisiau savo klaida ir rasau vel, nes taip ir neissiaiskinau nieko. Anyway,neseniai pradejau dometis marichuanos poveikiu, jos teigiamomis ir neigiamomis reiksmemis zmogui ir kt. Skaitinedamas ivairius straipsnius, radau viena labai isliaupsinta knyga, pavadinimu "Marijuana and Maddness”. Taigi, galbut kas nors zinote ar si knyga yra isversta i lietuviu kalba? Arba galbut patys zinote kokiu nors idomiu knygu apie marichuana ir galetumete parekomenduoti?
Sveiki. Sugalvojau sukurti tema apie Jusu girdetus mitus. Pvz. as esu girdejes, kad parukius ganjytes, geriau nevalgyti ir negerti, nes greiciau...
Paskutinis pranešimas
Taip pat dar į temą, tam kas klausė ar reik laikyt ilgai dūmelį ar ne. Kažkas dar atsakė, kad reikia neilgai laikyt. Tai man irgi atrodo visada, kad...