Botanikų - sodininkų pokalbiai susiję su vazoninių ir sodo augalų auginimu, klonavimu, puoselėjimu, skinimu, tręšimu, apšvietimu ir pan. (DĖMESIO! Visi pranešimai nesusiję su šia tema, bei pranešimai pirkimo-pardavimo klausimais, bus pašalinti!).
Spoiler rašė:Gerai dabar noreciau visu paklaust kas 5aauksciuose gyvenat, kiek mokat uz laiptines apsvietima? prasau bendra kaina ir poto kai padalina po butus is anksto dekoju (man tai aktualu nes rusiuke auginu tai noriu palygint ar didele parisimo tikimybe ^^)
Ramiai gyvent nusibodo? Patikėk nieko ten nepaauginsi, augink namuose, o jei mama neleidžia tai išvis neaugink, kol neturėsi kur. Mano bulvės, burokėliai ir kopūstai irgi rūsy auga bet aš nuosavam name gyvenu Visos babanės centus skaičiuoja, tai keliems centams padidėjęs bill'as už elektrą privers pensininkus ieškot galų, tau iš niekur nieko pokšt 200KW nesukeltų įtarimo? Jei ne, tai ką iš smalsumo babanė gali padaryt nuėjus į rūsį ir išgirdus ūžiant ventiliatoriams ar per plyšius sklindant šviesai? Neturi kur augint,- augink lauke, kaip tik sezonas artėja, paskubėk ir spėsi! Sėkmės
Del elektros tai cia tik smulkme i kuria kreipia demesi gyventojai , palauk kol prades skleist kvapa , ka tu tada darysi :D . Nebent augintum kokia nors F1 veisle kurios dazniausiai buna su silpnu kvapu.
Taigi visom veislem tas pats isskyrus kurios pacios pradeda zydeti bet kokiu apsvietimu. pradzei 18-6 kai auga kai jau paauga ir nori kad zydetu ijungi 12-12 tada po biski pradeda zydeti ir ner skirtumo ar ww ar kita vesile.
martynass rašė:Nu blt jei sako kad ji winea is neisrankiausiu weisliu taj ka as zinau gal jai uztenka ir kokiu 10h per para, skirtingai nei kitom weislem
Matos kad neskaitei forumo isvis pasiskaityk veliau klausk. Viskas yra parasyta kuo aiskiausei
susiduriau su problema, sndn paziurejau skaiciukus ir nustebau 250w per 30d surijo man virs 120lt beweik visa laiko buwo rezimas 20/4... o turejo suryt apie 56lt, tai nepagauna kampo kur beda, ar gali but kasnors su setupo chema netaip kad nutekejimas koks ar pns? 100% zinau kad nekur kitur nenuteka...
Viruz rašė:susiduriau su problema, sndn paziurejau skaiciukus ir nustebau 250w per 30d surijo man virs 120lt beweik visa laiko buwo rezimas 20/4... o turejo suryt apie 56lt, tai nepagauna kampo kur beda, ar gali but kasnors su setupo chema netaip kad nutekejimas koks ar pns? 100% zinau kad nekur kitur nenuteka...
Droselis 250w? Nes jai 400w tai nors ir lempa 250w atrodo daugiau siurbia.
Įdomu kaip ten bebus, kai nuo naujųjų pakels elektros kainas 1/3iaja. Ką vėl visi grįšim prie ekonominių? Ar tai bus prieinama nebe kiekvienam... O gal ir gerai