Botanikų - sodininkų pokalbiai susiję su vazoninių ir sodo augalų auginimu, klonavimu, puoselėjimu, skinimu, tręšimu, apšvietimu ir pan. (DĖMESIO! Visi pranešimai nesusiję su šia tema, bei pranešimai pirkimo-pardavimo klausimais, bus pašalinti!).
nu as taip ir supratau, o kazkas dar rase kad galvojo jog reik lauko juos mest todel ir parasiau kazkaip naujokai atvirkscei nieko lauk nemeta ) netgi vyrus gaila ismest o ce ziek tu man hermio nebereikia )
Taip ir yra. Dutch passion - orange bud feminized.
Stai tau ir feminized Net ne hermiai.. Stovi dabar kambary be lempos, ugis 180cm, ka su jais daryt? Rukyt ten ner ka.. Man emocionalus stresas po tiek prieziuros isvyst tokius didelius negailestingus kiausus..
Tai jei as nesiruosiu poruot savo vyru su moteriskem, tai jokios naudos is ju? Galima atlaisvint vazonus ir mest lauk juoa?
Jie tokie didziuliai.. Taip gaila..
nusipirk triusi, galesi sert lapais ) ir nebus gaila ) o seip skaiciau cannabis bible ten buvo parasyta, kad indikos ir satyvos kaikuriu rusiu vyrai yra stipresni uz ruderals moteriskes nu bbz gali pabandyt lapus padziovint as savo vyrus kazkada rukiau, tai bicki bicki kaip alaus bonke isgerciau uznese, bet labiausej patiko tai kad burnoi lieka riesutu skonis tai tuos apatinukus galima maisyt su galvom vietoj tabako
pas mane 3fem low. ir 1 bernas lowo, tai visas panas sexui palikes su pacanu. Seklas galvoju dar siemet suspesiu sukist out'e klystu mat nzn kada jas nuimt ir kiek padziovint reik butu malonu suzinot, patarkit thnxk
nu manau gal ir spesi lowriderei greitai uzauga greitai zydi, o su seklom geriau neskubeti, lauk kol pilnai sunoks ir parudos, jokiu budu neskink baltu
Gibberelic Acid - Special Spray
- The No Mercy Bloom Stimulator for Cannabis –...
Paskutinis pranešimas
cia gal kam pravers, radau toky straipsni kaip pasigaminti patiems kelis hormonus, parasyta graziai. idomu praktikoj veikia tas aspirinas ( salicilo...
Laba diena. As cia ziurinejausi tentu ir lempu, pvz amnesia taskas lt pardavineja konkreciai zolei augint aparatura. Kaip sako ar nebus pergerai kad...
Paskutinis pranešimas
Laba diena. As cia ziurinejausi tentu ir lempu, pvz amnesia taskas lt pardavineja konkreciai zolei augint aparatura. Kaip sako ar nebus pergerai kad...