Mergaitės apie žoles
-
- Ekspertas
- Reputacija: 1
Re: Mergaitės apie žoles
tegul jos kada be jusu paruko, tada galima but nusprest, nes mastymai ir juokingi dalykai tai skiriasi juk panu ir musu, galvoju taip 

nes pyxas artina 

nu kazkam tai gyvybe reikia palaikyti nuo visisko stouno...Gringo rašė:Džiaugiuosi, kad mano mergina su manimi parūkoTurbūt aš čia pakeičiau jos mąstymą apie tą dalyką
Bet kilo toks klausimas man ir mano draugui neseniai... Tie kurie dažnai rūkot su draugėm, nepastebit, kad jos visos būna beveik visad stoned kaip akmenys?
Ar čia taip man ir keliem pažįstamiem iškrito, kad mūsų draugės visad stoned būna, kai mes būnam beveik visad high
![]()

patirtis:soil,hidro,aero,wilma,nft,dwc.lempos:11w-600w cfl,mh,hps,led.
O maniskei atvirksciai, high
O man stone. Bet cia nuo konkretaus stuffo kuri rukem pastaraji 5 men. (mano derlius). Bet rukom mes saikingai, kartu kokia karta i 2 menesius + - 

Tame ir esmė, kad kai ji be manęs rūko, tai vistiek dažniausiai būna stoned
Tik vat, kai buvau užsiauginęs NPP ir Ak-47, tai tada pamačiau high high high ją
Čia iš tikro gal tiek daug nuo stuff'o priklauso... Nors man nėra taip svarbu, ar sativa ar indica, vistiek pradžioj būna high, o skiriasi tik laiko tarpas per kurį ateina stoned (po indicos tas laiko tarpas aišku žymiai trumpesnis). 

Na, man išpuola taip, jog būnu vienas tarp dviejų merginų. Tai kažkuriai iš jų visada stoned būna.

Aš esu.
-
- Ekspertas
- Reputacija: 0

manyje yra 94% juodaodzio genu ir 6% meksikiecio
tai tu panas palengva supazindink su situo reikalu, o ne issitrauk stuff susisuk ir rukyk. cia 90% panu atsoks

pritariu prey!!!reikia svietimo.
patirtis:soil,hidro,aero,wilma,nft,dwc.lempos:11w-600w cfl,mh,hps,led.
-
- Ekspertas
- Reputacija: 0
oj svieciu as visuomene, neisiviaduojat kaip svieciu, vien tik apie dumus, ir kalbu, daugiau nieko, susitikes zmogus isklauso basic 40 minuciu programa apie kaip tai veikia, visa mj istorija isgirsta, kas nuo tai daros suzino, kaip ilgai tai trunka, kaip tai galima daryti suzino, kaip isichiuchint pravedu instruktaza, ir viso to gale pamato demonstracija arba keles tokias, ir daznai pasijungia i linksmybiu sukury kartu 

manyje yra 94% juodaodzio genu ir 6% meksikiecio
kas per daug- tas nesveika. "vien tik apie dumus, ir kalbu" cia irgi faktorius atbaidantis priesinga lyti
manau, kad apskritai su zmogum apie dumus kalbet reikia labai atsargiai. nes dabar daugumos poziuris i juos visiems aiskus. jei nenori ka tik uzsimezgusios pazities suardyt tai net neuzsimink apie tai. kai jau geriau pazinosi zmogu ir +- perprasi jo poziuri i viska tai va tada ir galima bandyt. nes daznai tokie teorizavimai neseniai pazintam zmogui baigiasi taip, kad mintyse jis tave narkomanu vadina ir ima taves vengti. apie paneles jau nekalbu. ju poziuris is vis i viska perkreiptas ir tikrai vienetai tokiu, kurios protingai sugebetu isklausyt tavo paskaita apie MJ taigi su jom dar atsargiau reikia. 

Bet kaip smagu su bendraminčiais pasikalbėtPrey rašė:kas per daug- tas nesveika. "vien tik apie dumus, ir kalbu"

BOB - Bombs Over Bagdad!
Jum nuo zoles jau tikrai smegenys sukasi
Bent jau patys suprantat ka rasot? Smegeneles isdziuvusios,uzuojauta 

Idomu ar ilgam bus axujena,kai visa gyvenima,be seimos,be darbo busit..Legalus rašė:mes prasipute ir mum axujiena

Konfetka, vistiek tavęs nepisim. Geriau vibratorių įsigyk ar kandžių susirask ir galėsi ilgai ir laimingai gyvent. 
Vėl kažkurio boba į forumą atėjo pasiguost?

BOB - Bombs Over Bagdad!
Tau tokia "kanfetka" turet butu didele laime,na bet cia neesme,ne ta temaSigma rašė:Konfetka, vistiek tavęs nepisim. Geriau vibratorių įsigyk ar kandžių susirask ir galėsi ilgai ir laimingai gyvent.

Nesu as nei vieno is cia "boba", dar turiu proto nesusideti su narkomanu

-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 97 Atsakymai
- 48927 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas robinashudas
-