Nuotrauka Nuotrauka

Paprasti pliurpalai

Temos, kurios nepaliečia žaliosios sferos.
Rašyti atsakymą
Jefridas
Patyręs
Patyręs
Reputacija: 0

Re: Paprasti pliurpalai

Standartinė Jefridas »

Manvydas
Guru
Guru

Standartinė Manvydas »

Jefridas rašė:http://www.skanus.lt/receptai/desertui-3170.htm

Rududu - kondensuotas pienas :D
Nu jo mano klaida. :D
Rududu šmišidu,vadintų vienu vardu ir viskas. :D Klaidina liaudį dabar.
raMa
Ekspertas
Ekspertas

Standartinė raMa »

Nea! Rududu tai panasu bet jis yra tirstesnis ir cukraus gabaliuku yra :)
:x: Tas kai nusišneka 420 *
Manvydas
Guru
Guru

Standartinė Manvydas »

raMa rašė:Nea! Rududu tai panasu bet jis yra tirstesnis ir cukraus gabaliuku yra :)
http://www.rududu.lt/
Va kas yra rududu. :D

P.S. Tema: Paprasti pliurpalai.
jahmate
Ekspertas
Ekspertas

Standartinė jahmate »

Kiek zinau jei verdi kondencuota piena tai gaunasi rududu :) Nu ten dar cj cukraus pridet reik :)
I'm a junglistic man.
Montel
Naujokas

Standartinė Montel »

Rududu yra kažkokios firmos saldus valgymui skirtas produktas skardinėje, todėl čia daugelis ir maišosi.
kepuretas
Naujokas

Standartinė kepuretas »

sveiki. nenorejau kurti naujos temos , ir is vis gal as cia nei tema.
tai va draugai sneka apie ta Sistema. gal kas galit placiau apie ja? |.|)
jahmate
Ekspertas
Ekspertas

Standartinė jahmate »

Ar cia as vienas nepagaunu apie kokia cia sistema?
I'm a junglistic man.
dumtraukis
Ekspertas
Ekspertas
Reputacija: 1

Standartinė dumtraukis »

ne vienas tikrai
nes pyxas artina ;)
kepuretas
Naujokas

Standartinė kepuretas »

Babilono sistema :/
jahmate
Ekspertas
Ekspertas

Standartinė jahmate »

Tai cia lietuvoi dabar kazkas panasaus vyksta. Tuoi vergija iteisins kaip Babilone...
I'm a junglistic man.
Manvydas
Guru
Guru

Standartinė Manvydas »

kepuretas rašė:Babilono sistema :/
Jie uzurpavo mūsų smegenis,girdėjau,kad naktį kai miegame FTB,STT,KGB ir panašios institucijos savo šalyse atlieka operaciją: Vartai.Jie implantuoja mums mažytes mikroschemas mūsų galvose ir mes tampe babilono vergais,negalime mąstyti.Girdėjau,kad vienas valytojas netyčia perkrovė Babilonmatricos dinaminės šakės simplozinį procesorių,už tai jis buvo nužudytas,nes to pasekoje įvyko baisiausia,kas galėjo įvykt babilono sistemoje: informacija nutekėjo.
:D

Ne o jei rimtai,tai ieškok googlei informacijos apie babiloną ir pan.Arba rašyk į AŽ putejas.Jis tau paaiškins,bent jau manau.
kepuretas
Naujokas

Standartinė kepuretas »

tai google tai ieskojau , radau kelis blog'us. angliskus , zinoma. Taciau noriu lietuviskai paskaityti , geriau suprasti.
putejas
Guru
Guru
Reputacija: 17
Susisiekti:

Standartinė putejas »

lietuviskai uzrasytos informacijos apie babilono sistema taip lengvai nerasi. geriausias variantas yra po truputi paciam bandyt deliotis informacijos skiauteles kaip mozaika ir tik daugiau padeliojes susidarysi bendra vaizda.
pradeti skaityti gali nuo istorijos apie babilona, bent zinosi kaip kas ir kada buvo, pasidomek rastafarizmu, perziurek dokumentinius filmus tokius kaip future by design, zeitgeistai, who killed the electric car, harvest, home, baraka ir t.t.
babilonas tai kaip piramide, apacioje vargsai, daugiausia uzspausti, ju yra daugiausia, o kuo auksciau tuo maziau akmenu, jiems lengviau, ne toks spaudimas, jie arciau saules. na nenoriu labai plestis dabar, neaisku ka pats manai apie visa tai, neaisku ka zinai ir ka nori zinoti :)

http://autonomija108.googlepages.com/na ... uliotvarka
Paskutinį kartą redagavo putejas 2009-10-14, 21:04. Iš viso redaguota 1 kartą.
White smoke
Patyręs
Patyręs

Standartinė White smoke »

kepuretas rašė:tai google tai ieskojau , radau kelis blog'us. angliskus , zinoma. Taciau noriu lietuviskai paskaityti , geriau suprasti.
http://www.youtube.com/user/RasLietu
Jungle is massive!
jahmate
Ekspertas
Ekspertas

Standartinė jahmate »

Siandien bandziau vienai mokytojai isaiskint kad rukymas nera taip blogai kaip tam tikros institucijos mums teigia. Ir bybis gavosi. Isiteikus ji savo kad baisus narkotikas ir tapatina su ratais ir koksu. O savaitgaliniai prisibycinimai jai atrodo normalu... Poto jau net nesigincijau...
I'm a junglistic man.
Herbas
Pažengęs
Pažengęs

Standartinė Herbas »

jo man irgi pikta būna kai žmonės nič nieko nežino ir įrodinėja savo tiesą, jei visi svariausi argumentai nedašunta, tai vos tvardausi tada :D Todėl ir reikia šviest visuomenę :V:
It's form the Earth
hipiukas
Guru
Guru
Reputacija: 7

Standartinė hipiukas »

Jei žmogui bandai paaiškint, o jis tave nutraukinėja ir bando įrodyti savaip, nesiklauso - tai nieko tu jam neįrodisi, nes papraščiausiai tavęs negirdi. Reigia surasti kitą intonaciją, kitą stilių, kitaip reikia sakyti, kad GIRDĖTŲ.

Mano tėvas, mama, sesuo, senelis yra, žinoma kaip ir dauguma - prieš kanapes. Na mama, tėvas ir sesuo žino kad parūkau, bet nieko nesako. Bet čia prieš mėnesį kažkur buvom pas senelį su šeima ir per kažkokį Discovery kanalą rode apie kanapes - marihuaną. Ten žmonės kalbėjo apie tai, kad rūko visi: advokatai, gydytojai, statybininkai, elektrikai, ir tai nekenkia darbo rezultatams. Daug kalbėjo apie gydomasias savybes, tyrimus, ekspermentus. Daug pučiančių pasisakė. Apie auginimą šnekėjo, ir šiaip ahujiena laida buvo. Tai visi tą laidą žiūrėjom (anglų kalba) tai aš visai šeimynai verčiau. Kas keisčiausia nei vieno nebuvo kuris pradėtų šnekėt "kaip čia gali būt. Čia gi narkotikai. Ką jie čia šneka" ir t.t. Nes ten pateikta laida buvo taip, kad sudomintų, įtrauktų ir žmonės klausytų. Net nustebau, kad jokių blogų komentarų neišreiškė. Laida pasibaigė apie 12, tai dar valandą po laidos sedėjom, o aš pasakojau apie marihuaną, apie olandiją, kanadą ir t.t.. Jei klausė, nes jie buvo sudominti. Nemanau, kad jie taip pat būtų klausę jei būčiau priėjęs ir bet kaip pradėjęs pasakot apie tai, kad tai yra labai gerai :)
Kad vienas būtų teisus - kitam nebūtina klysti.
jahmate
Ekspertas
Ekspertas

Standartinė jahmate »

Nu as neteigiau tai mokytojai kad tai gerai, as bandziau argumentuotai aiskint kodel tai geriau nei alkoholis ir kodel zmoniu bloga nuomone apie ta, bet ji va savo yra prisistumus ir tiek...
I'm a junglistic man.
OG
Pažengęs
Pažengęs

Standartinė OG »

hipiukas rašė:Jei žmogui bandai paaiškint, o jis tave nutraukinėja ir bando įrodyti savaip, nesiklauso - tai nieko tu jam neįrodisi, nes papraščiausiai tavęs negirdi. Reigia surasti kitą intonaciją, kitą stilių, kitaip reikia sakyti, kad GIRDĖTŲ.

Mano tėvas, mama, sesuo, senelis yra, žinoma kaip ir dauguma - prieš kanapes. Na mama, tėvas ir sesuo žino kad parūkau, bet nieko nesako. Bet čia prieš mėnesį kažkur buvom pas senelį su šeima ir per kažkokį Discovery kanalą rode apie kanapes - marihuaną. Ten žmonės kalbėjo apie tai, kad rūko visi: advokatai, gydytojai, statybininkai, elektrikai, ir tai nekenkia darbo rezultatams. Daug kalbėjo apie gydomasias savybes, tyrimus, ekspermentus. Daug pučiančių pasisakė. Apie auginimą šnekėjo, ir šiaip ahujiena laida buvo. Tai visi tą laidą žiūrėjom (anglų kalba) tai aš visai šeimynai verčiau. Kas keisčiausia nei vieno nebuvo kuris pradėtų šnekėt "kaip čia gali būt. Čia gi narkotikai. Ką jie čia šneka" ir t.t. Nes ten pateikta laida buvo taip, kad sudomintų, įtrauktų ir žmonės klausytų. Net nustebau, kad jokių blogų komentarų neišreiškė. Laida pasibaigė apie 12, tai dar valandą po laidos sedėjom, o aš pasakojau apie marihuaną, apie olandiją, kanadą ir t.t.. Jei klausė, nes jie buvo sudominti. Nemanau, kad jie taip pat būtų klausę jei būčiau priėjęs ir bet kaip pradėjęs pasakot apie tai, kad tai yra labai gerai :)
Manau, kad ne vien idomus pateikimas padejo sitoi situacijoi. Kai pasakoji jie dazniausei netiki, nes galvoja, kad cia apsirukes prisigalvojo visokiu nesamoniu,o cia juk televizorius, pagal dauguma zmoniu juk ten negali meluot, vien nuoga tiesa. Toliau pamate, kad tu tikrai nemelavai ir pagavo kabliuka daugiau suzinot, o tada jau susidomeje klauses ka pasakojai.
TheFutureBelongsToThoseWhoPrepareForItToday-M.X
Rašyti atsakymą