Kaip auginti kanapes
Uploadinau literaturos tiem kas patys nemoka susirast ar pagooglinti ir kas nori ismokt augint ar pagilint zinias. Manau reiktu prima visiem paskaityt poto uzdavinet klausimus forume.
How To Grow Weed.pdf
http://www.mytempdir.com/822933
the cannabis grow bible new.pdf (8,731,180 b)
http://www.mytempdir.com/822936
Pradziai uzteks.
How To Grow Weed.pdf
http://www.mytempdir.com/822933
the cannabis grow bible new.pdf (8,731,180 b)
http://www.mytempdir.com/822936
Pradziai uzteks.
-
- Pažengęs
- Reputacija: 0
tajgi pilnas forumas info apie tai prigrustasnixas rašė:Taigi, siandien pasodinau 3 sudygusias snow white seklytes; padejau i balkona ant saules (apie + 28-30laipsniu). Auginu pirma karta, esu dar zaliukas. Kas galit trumpai nupasakoti ka man reiktu ir ko nereiktu daryti per visa auginima iki derliaus.

Sveiki visi, na negaliu pasigirti dideliu putimo stazu, taciau jau suprantu, kad
tai dalykas toks su kuriuo reikia susidraugauti, ja pazinti ir ja gerbti
Ir labai uzsinorejau uzsiauginti savo, nuo pat grudelio iki viso vaisiaus, tik kad beda, esu cia visiskai zalias, o kiek pasiskaiciau tai, ja auginti yra tikras menas, tad gal zinote kokiu saitu kur galima suzinoti pagrindus, ar patys galetumete ka trumpai paaiskinti
? Buciau begalo dekingas 

skaityk shy foruma...viska is eiles patariu...cia yra viskas ir dar daugiaudomasj rašė:Sveiki visi, na negaliu pasigirti dideliu putimo stazu, taciau jau suprantu, kadtai dalykas toks su kuriuo reikia susidraugauti, ja pazinti ir ja gerbti
Ir labai uzsinorejau uzsiauginti savo, nuo pat grudelio iki viso vaisiaus, tik kad beda, esu cia visiskai zalias, o kiek pasiskaiciau tai, ja auginti yra tikras menas, tad gal zinote kokiu saitu kur galima suzinoti pagrindus, ar patys galetumete ka trumpai paaiskinti
? Buciau begalo dekingas

taip pat gali parsisiusti filmu (kaip vaizdinei priemonei), kuriu reikia gerai paieskoti interne..sheip torrientuose daug gero stuffo sedi

Sveikas prisijunges prie musu bendrumenesdomasj rašė:Sveiki visi, na negaliu pasigirti dideliu putimo stazu, taciau jau suprantu, kadtai dalykas toks su kuriuo reikia susidraugauti, ja pazinti ir ja gerbti
? Buciau begalo dekingas

Paziurek siam puslapyje per kelis postus auksciau ten yra mano duoti linkai kur uploadinau keleta knygu, jei supranti angliskai aisq. Bet siaip sitam forume nemazai informacijos, ko turetu uztekti jei nori uzsiauginti savo reikmems
![[:)] [:)]](./images/smilies/essen.gif)
-
- Pažengęs
Jei rusishkai supranti tai ce rasi laaabai daig informacijosdomasj rašė:..... Ir labai uzsinorejau uzsiauginti savo, nuo pat grudelio iki viso vaisiaus, tik kad beda, esu cia visiskai zalias, o kiek pasiskaiciau tai, ja auginti yra tikras menas, tad gal zinote kokiu saitu kur galima suzinoti pagrindus, ar patys galetumete ka trumpai paaiskinti? Buciau begalo dekingas
http://olk-peace.org/
O sukramtit viska pades legalus forumas.
Gero derliaus

Žale žolė bet ne žolė..?
Noriu pasakyt viena dalyka, tikiuosi nemalones neuzsitrauksiu... tai super forumas labai gera tema... geriausia tai kad valdzia sito forumo banina tinginius (ir as toks buciau jei ne laiku gautas patarimas), labai teisinga sistema, idomu? Atejai pasisakitei, juk cia viskas nuo iki surasyta, nereikia tinget... vat... bravo chebra jums, desimt balu uz tai ka darot!!!!
kiek girtu keliuose uzmusa kitus ir kiek rukiusiu?
-
- Naujokas
-
- Patyręs
- Reputacija: 1
-
- Naujokas
Buvo gan neblogas eksperimentas padarytas... Pries savaite pasodinau i siltnami keleta seklu nedaigintu... O namuose sudaiginau ir tada pasodinau i vazonus... Galvojau kad siltnamyje nei 1a neisdygs tokiom salygom, kai nakti buna gana salta... Bet... Siandien sugalvojau nueiti patikrinti.. O ga gi ten radau ?! Visos seklos isdygusios ir jau pradeja leisti tikrus lapelius, neskaitant tu pirmu... O namuose tik vienas augaliu kas islindo is po zemiu ir dar nepradejo leisti tikru lapeliu... Nors kambaryje pastoviai minimum 20 silumos... ![:] :]](./images/smilies/blink.gif)
![:] :]](./images/smilies/blink.gif)
-
- Patyręs
- Reputacija: 1
Ponas Broniau, o ar sake kas kad ten kanors augins? Taigi yakkuT abejojo isvis ar tokiom salygom kasnors sudygs tai galvoji jis tikejosi uzaugint jas? Jis gi raso kad tai eksperimentas. Ir net nelabai zinau kaip paaiskint jo rezultatus, tikrai gana keista kad zemoje temperaturoje seklos daug greiciau sudygo, matyt seklos kur kambary augintos gal kokioje prastoje zemeje ar kaip, ar giliau pasodintos.
-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 8 Atsakymai
- 4350 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas Operatore
-
- 27 Atsakymai