As kaip ir kaikurie vyruciai cia, forume irgi drisciau sakyti, kad atradau savyje Dieva. Daznai tenka vienam parukyti, apgalvoti viska, paskaityti naujienu, paziureti dokumentiniu, vaidybiniu filmu, animacijos, serialu apie absoliuciai viska, zodziu informacija i galva pastoviai kisu ir viska jungiu. Megstu piesti ir uzrasyti savo mintis. Turiu nemaza archyva. Kartais su savimi pasikalbu, isivaizduoju, kad zmonems sakau, juos mokau, aiskinu, zodziu kaip mokytojas.
Pasakysiu, kad putimas mane visiskai pakeite. Galeciau sakyti, kad perejau nuo alkoholio prie putimo ir kad viskas tik i geraja puse. Laikau save narkomanu, nes turiu psichologine priklausomybe putimui (netureciau tai niekada nepusciau. Siaip puciu nepastoviai, bet taip gerai uztat, ir mazdaug 10 dienu (per tas dienas daug kartu) per menesi), bet tame nieko blogo pats nematau, nes jauciuosi nuostabiai ir gyvenimas dazniausiai atrodo nuostabus, pradejau labiau vertinti, kreipti demesi, rupestingesnis ir atsakingesnis pasidariau, taip pat tvarkingesnis, pavadinciau save pedantu (jeigu cia sitas zmogus yra kur labai labai tvarkingas, tikiuosi teisinga savoka parinkau). Begalo tolerantiskas pasidariau. Mano sukis tapo is: "P*sk kol mirsi" - labai gilus cia toks ir su teigiama prasme, tiesa sakant, patikekit (nemanykit, kad siaip durnelis esu). Domiuosi zmoniu gerove, gyvenimo kokybes indekso didinimu, domiuosi ekonomika, verslu, laikau save gebanciu vadovauti ir lyderiauti

Tapaus misteris teisuolis, pagarbos skleidejas

Megstu pajuokauti apie viska ir megstu buti rimtas taip pat apie viska

Bepusdamas savyje atradau tobula mastymo buda, sugebu pats save motyvuoti ir veikti. Kartais susirasineju su seimo nariais apie problemas Lietuvoje (keistoka biski, kad kazkoks jaunas (20m. tik) stouneris aiskina kaip valdyti sali, bet nesamoniu tikrai nesneku)
Zodziu, siandien parukiau ir pagalvojau:" o! legalus! senai buvau. Reikia pracekint kaip chebra gyvena"

Tai vat ir uzklydau, biski gal spaminu, bet megstu pasireiksti

Tam juk ir skirtas forumas. As nesu kaltas, kad tiek daug idomiu temu cia yra

"Kreizi" hipsteris esu
Gero vakaro, zmogai! Nepiktnaudziaukit "lengvaisiais narkotikais" ir nepamirskit:"Sharing is caring"

! Peace!
P.S. Noreciau pridurti, jog labai mane ir mano tevai ir mergina itakojo ir kiti zmones taipogi itakojo. Tiesa sakant, absoliuciai viskas viskam daro kazkokia itaka. Putimas man tiesiog padejo ismokti pamatyti daugiau perspektyvu i ivairias analizuojamas tiek mano paties asmenines, tiek kitu zmoniu gyvenimiskas ir ne tik situacijas. Viskam stengiuosi padaryti isvadas ir viska apgalvoti, taip pat noriu visiems padeti. Laikau save geru zmogumi, tikru Pilieciu

. Taip pat pamegau kartas nuo karto pamedituoti, kitaip tariant "patripint pasamonej"

Kartais isgeriu alaus buteli kita, rukau tabaka, gana ir hasha. Daugiau is tokiu pavojingesniu dalyku tai nieko

Bet tiesa, turiu draugu, kuriems putimas akivaizdziai i bloga tik, bet apie juos kita karta ir kitoje temoje
P.P.S. Bepusdamas supratau ir tai, kad putimas niekada neuzims aukstos vietos mano prioritetuose. Buvo momentu kai atrodydavo, jog issikraustysiu is proto, realybe buvo visiskai susijaukus, galvoj chaosas. Bet daugybe pastangu idejau i tiesiog pati visos visatos/realybes/egzistencijos suvokima. Putimas tikrai itakojo mano gyvenima ir labai, bet hey! Viskas juk kazka itakoja

Pastaruoju metu tai kazkaip vis reciau ipuciu, nes tiesiog neidomu kartais buna, atsibosta. Bet viena tai tikrai aisku - esu kas esu ir savimi didziuojuosi. Galeciau be sustojimo "drozt" apie savo gyvenima, atminti taipogi labai gera turiu - nesiskundziu. Kalbant apie atminti, tai gali skambeti labai keistai, taciau, man atrodo, putimas man refreshina mano atminti, mano gyvenima, nes kiekviena karta parukes, absoliuciai kiekviena karta vis prisimenu kazkoki dalyka apie kuri daugybe metu nesu galvojes. Ok rimtai jau per daug

Knyga reikia parasyt