Problemos su sveikata, pasaliniai marihuanos poveikiai.
-
- Ekspertas
- Reputacija: 9
Man irgi buna taip, kad kai jau esu gerokai isnestas, noris vis dar ir dar, bet realiai jau nebesuvoki, kad geriau jau nebus. Jau esu minejes, kad man MJ panasu i hemeopatinius vaistus- kiekis, ne pagrindinis faktorius itakojantis veiksmingumaSigma rašė:Žinoma tavo gyvenimas yra tavo asmeninis reikalas. Bet grynai statistikai, ar neužpisa tave taip? Nenuobodu?raMa rašė:Tikrai ne. Buna man kartais kai jau prirukau noris dar siek tiek .. dar siek tiek.. gal dar maziuka kas pasiulo...

Maciau cia kada rusu saite tokia karikatura: guli ciuvakas panasus i lavona, o kiaurai ji auga kanapes, ir jis pats jau panasus i komposto kruva. O apacioj uzrasas " Tebe nravitsia byt ubitym?". Nezinau, paveike mane kazkaip si karikatura

Pilypas is kanapiu
Taip tikrai nebuna kazdi den bet...Sigma rašė:Žinoma tavo gyvenimas yra tavo asmeninis reikalas. Bet grynai statistikai, ar neužpisa tave taip? Nenuobodu?raMa rašė:Tikrai ne. Buna man kartais kai jau prirukau noris dar siek tiek .. dar siek tiek.. gal dar maziuka kas pasiulo...

Nezinau kiek idomus jums mano pasakojimas bus,bet tikrai zinau kad atsiras zmoniu kurie buve panasioje situacijoje.Pastaruoju metu nedaug rukau,i savaite karta ar reciau,bet parukau stiprei.rukau nuo 14-15m..(net neprisimenu datos kada buvo pirmas parukymas)jau 7m....tiesa buvau padares metu pertrauka pries puse metu...Budamas jaunesnis rukydavau kasdien po kelis kartus neretai isgerdavau kartu...(ko pasekoje igyjau didele patirti su ivairiom supstancijom legaliom ir nelegaliom)bet tai nesvarbu.Pastebejau kad padidejo jautrumas poveikiuj parukius.Ne prisirukai ir staunini arba krizeni ramei,o zoskai rauna.I pirmus tokius "nurovimus"mazdaug pries pora metu nekreipiau demesio, galvodavau kad rimtas stafas papuole,beto jie budavo reti ir kontroliuojami.Taciau su laiku intervalas tarp "nurovimu" daznejo ir jie tapdavo stipresni...tada nerukiau metus,padariau pertrauka nes rukymas pradejo manes neziugint,o koplikuot..kai vel pradejau rukt,palaipsniuj tie simtomai vel atsirasdavo t.y-Neregavimas i aplinka,kordinacijos praradimas,vaizdo aptemimai,prisilietimu nejautimas,stiprus nemalonus tarsi elektros tvinksejimas,kartais daug melynos spalvos matymas...jie pasireiksdavo kombinacijomis(pvz;i nieka nereguoji ir bangomis vis stiprejanciai tvinksi...)per pastarases savaites turejau kelis labai stiprius "isejimus" kuriu paskutinis pasireiske labai greitai surukius tik pusgrami ant 5!.Bestovint praradau samone,teskiausi vedu i zeme,atsipeikejas pamaciau man kaska sakancius zmones atsistojau ir vel ant zemes...ir taip daug kartu isejau (labai nemalonu..)buvo labai letas ir gilus kvepavimas..galausei seip netaip atsigavau ar mane atgaivino ir visa perkreiptu veidu parvede namo...pradejau jieskoti atsakymu ir labai greit radau kodel tai man vyksta(galbut),visi sipmtomai atitinka...skaitantys angliskai savisvietai turetu butinai perskaityti- http://www.mellowgold.com/medical/epilepsy.html 

Nemanau, kad betkam gali. Pats su patirtim ir vistiek rukei. Nu tai ir gavai. Jei jau vyksta kazkokios nesamones, tai isivaizduok kaip tavo smegenine priesinasi ir kas joje darosi.. Neatlaike. Bet taip jau yra, kad daugelis nesupras, kol taip neatsitiks, bet tuo paciu tai yra ir geras zenklas: nebereikes daugiau aiskintis rukyti ar ne. Sekmes
-
- Patyręs
- Reputacija: 1
O tau neatrodo,kad čia tie nurovimai ne nuo kanapės,o,kad tau pačiam jau kažkas yra?Kad ta epilepsija tu sergi pvz. nuo pat gimimo,ar kažkokiu būdu įgyjai (ne daktaras aš...) ir ji pradėjo reikštis tik po kažkurio laiko,ypač kai pūti?Geriau nepūsk.Jei tokios rimtos problemos pradėjo kilt.Gopal rašė:Nezinau kiek idomus jums mano pasakojimas bus,bet tikrai zinau kad atsiras zmoniu kurie buve panasioje situacijoje.Pastaruoju metu nedaug rukau,i savaite karta ar reciau,bet parukau stiprei.rukau nuo 14-15m..(net neprisimenu datos kada buvo pirmas parukymas)jau 7m....tiesa buvau padares metu pertrauka pries puse metu...Budamas jaunesnis rukydavau kasdien po kelis kartus neretai isgerdavau kartu...(ko pasekoje igyjau didele patirti su ivairiom supstancijom legaliom ir nelegaliom)bet tai nesvarbu.Pastebejau kad padidejo jautrumas poveikiuj parukius.Ne prisirukai ir staunini arba krizeni ramei,o zoskai rauna.I pirmus tokius "nurovimus"mazdaug pries pora metu nekreipiau demesio, galvodavau kad rimtas stafas papuole,beto jie budavo reti ir kontroliuojami.Taciau su laiku intervalas tarp "nurovimu" daznejo ir jie tapdavo stipresni...tada nerukiau metus,padariau pertrauka nes rukymas pradejo manes neziugint,o koplikuot..kai vel pradejau rukt,palaipsniuj tie simtomai vel atsirasdavo t.y-Neregavimas i aplinka,kordinacijos praradimas,vaizdo aptemimai,prisilietimu nejautimas,stiprus nemalonus tarsi elektros tvinksejimas,kartais daug melynos spalvos matymas...jie pasireiksdavo kombinacijomis(pvz;i nieka nereguoji ir bangomis vis stiprejanciai tvinksi...)per pastarases savaites turejau kelis labai stiprius "isejimus" kuriu paskutinis pasireiske labai greitai surukius tik pusgrami ant 5!.Bestovint praradau samone,teskiausi vedu i zeme,atsipeikejas pamaciau man kaska sakancius zmones atsistojau ir vel ant zemes...ir taip daug kartu isejau (labai nemalonu..)buvo labai letas ir gilus kvepavimas..galausei šiaip netaip atsigavau ar mane atgaivino ir visa perkreiptu veidu parvede namo...pradejau jieskoti atsakymu ir labai greit radau kodel tai man vyksta(galbut),visi sipmtomai atitinka...skaitantys angliskai savisvietai turetu butinai perskaityti- http://www.mellowgold.com/medical/epilepsy.html
-
- Patyręs
- Reputacija: 1
Norint nerukyt reiketu smarkei keisti gyvenimo buda,pamirst draugus, kazkaip isitikes kad ir gyvenama vieta...o miesto palikt,kad ir kaip noreciau bent pora metu negaliu...kvailai nuskambes, bet kaip ilgai gyveni su tuo,susigyveni ir suknu pamirst senus iprocius...Zinau keleta zmoniu kuriems taip irgi yra buve,taip kad galima prieiti isvados kad yra tikimybe jog tai gali nutikt ir jums...nemanau kad tai yra igimta(bet ir neatmetu tokios galimybes) 

-
- Naujokas
- Reputacija: 0
Su širdimi ir kraujotaka viskas tvarkoje? Siūlyčiau tai pasitikrinti pas rimtus medikus.Gopal rašė:Nezinau kiek
O nepūst tu gali. Jeigu tai tau sukelia nemalonius pojučius, tai kodėl save kankini? Patinka kankintis? Abejoju. Gali nesikankint ir nesikankink. Kad su draugais bendraut, nebūtinai turi kartu su jais rūkyt.
BOB - Bombs Over Bagdad!
-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 70 Atsakymai
- 46344 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas Regimantas
-