tu gal vilnietis ? nes turiu biča vilniui tai sake ten ju labai daug ir niekas ju nemėgsta ;DDDD4apa rašė:čia forume buvo matyti atsiliepimu, jog isaugino is openseed salaso gyvuliams serti.hipiukas rašė:Normalios sėklos iš seedbankų. Seedbankai už reklamą jiems siunčia sėklas. Geras mixas' įvairios veislės, tinka atšiauresnio klimato zonose, puikiai užauga iki galo, geri skoniai, geri efektai.4apa rašė:shudas tas openseed ir shudas tie lenkai. atsius belekokias seklas, isaugs saluske ir tiek
Ar meginai, kad sakai? Ne? O aš meginau.
ar tu geriau pirksi kate maise is lenko ar rimtas seklas? nznau ivairiems zmonems ivairiai susiklosciusi padetis, bet mano atveju negaliu svaistyti sezono uzsiiminejant su kazkokiais lenkais. pasitikejimo nekelia.
OPEN SEED 2009 LT STARTS!
Re: OPEN SEED 2009 LT STARTS!
PsYchotherapist
nevilnietis, tiesiog nemegstu ir viskas. geras lenkas lietuvoj- negyvas lenkas. jie kaip parazitai, ne tai kad gyventu ramiai ir tyliai, o tik leist saknis ten kur ju nepageidauja. ju politika lietuvos atzvilgiu yra netaktiska ir izuli. o ta kuris isplatino youtubej ta video isvis pakarti. tokie veiksmai gali but traktuojami kaip nesantaikos kurstymas tarp valstybiu.
atsiprasau uz offtopika.
kad ir kaip bebutu, mano nuomone, tokios seklos(kaip ir is barygos) tinka tik pirmam susipazinimui su vydu. pofik kad jos polskos, cia ne esme.
atsiprasau uz offtopika.
kad ir kaip bebutu, mano nuomone, tokios seklos(kaip ir is barygos) tinka tik pirmam susipazinimui su vydu. pofik kad jos polskos, cia ne esme.
Dauguma - taip, bet lenkas lenkui nelygu. Ale litofcai tai super pasizymeje Europoj ir matyt gerbiami visu ?4apa rašė:nevilnietis, tiesiog nemegstu ir viskas. geras lenkas lietuvoj- negyvas lenkas. jie kaip parazitai, ne tai kad gyventu ramiai ir tyliai, o tik leist saknis ten kur ju nepageidauja. ju politika lietuvos atzvilgiu yra netaktiska ir izuli. o ta kuris isplatino youtubej ta video isvis pakarti. tokie veiksmai gali but traktuojami kaip nesantaikos kurstymas tarp valstybiu.
atsiprasau uz offtopika.
kad ir kaip bebutu, mano nuomone, tokios seklos(kaip ir is barygos) tinka tik pirmam susipazinimui su vydu. pofik kad jos polskos, čia ne esme.
Я тут присел, дунул и подумал..
-
- Ekspertas
- Reputacija: 1
Gal 4apai guzų už nacistinį bazarą? Ką čia svarstau, daigus raut su šaknimis reikia. Te įspėjimą!
...paspausk, bus bairiookas...
...............2.20 + 2.20 = 4.20
...............2.20 + 2.20 = 4.20
kad ir kaip besistengsi, mano draugu nebusi =]Slow Stone rašė:Gal 4apai guzų už nacistinį bazarą? Ką čia svarstau, daigus raut su šaknimis reikia. Te įspėjimą!
Tikriausiai sumaiset lenkus su suomiais4apa rašė:jie kaip parazitai, ne tai kad gyventu ramiai ir tyliai, o tik leist saknis ten kur ju nepageidauja.

Išdalinau labai daug kam, nei vienas nesiskundė nei vienu augaliuku, tik pagyrė. Aš iš 2008 laidos siunčiausi.
Kad vienas būtų teisus - kitam nebūtina klysti.
neslepsiu, pats bandziau pasodint pora augalu is openseedo 2010. Pradejo zydet rugseji, tai taip ir tebezydi iki siol 

haze around me...
-
- Pažengęs
- Reputacija: 0
kiaurai ziema prazydejo? 

man atrodo, cia bisk perkeltine prasme buvo:))
kojak,gal galetumei placiau apie auginama augala?
patirtis:soil,hidro,aero,wilma,nft,dwc.lempos:11w-600w cfl,mh,hps,led.
Jo, cia buvo perkeltine prasme;) O siaip tai buvo sativa dominantas, uzaugo ~3m aukscio medelis, labai velai pradejo zidet ir nk daugiau negaliu pasakyt.
haze around me...
-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 30 Atsakymai
- 22100 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas Enchanteris
-