2014 OD sezonas
Re: 2014 OD sezonas
Is femaleseeds.nl siusies i lietuva?
Vyrai, tik neblūdykit, tik nesisųskit iš olandų
jei siunčiaties siųskitės iš kokio attitude ar alibong ar lindaseeds, kad būtų iš uk ar ispanų, o ne olandų. Taigi olandiškas siuntas mėgsta peržiūrėt saugumas 

Ne tikrai ne is olandu. Tas pacias seklas parduoda linda-seeds. Teks is ten imt
. Turejau omeni kad tai famaleseeds.nl strainai

-
- Naujokas
- Reputacija: 0
Galit patart? Niekaip neapsisprendziu ka griebt is lindos, ready to start 4th season ir noretusi kazko ispudingo
be to is lindos pirmas kartas bus. https://www.linda-seeds.com/seeds/auto- ... 2_887.html dauguma giria sita mazule labai, bet cia kaip suprantu ji indoor? ir netinkamas outdoor'e? zodziu pasikliausiu jumis, pasiulykit kanors ;D ai dar viena mintis tai butu easy sativa

Kiek skaiciau tai sitas geras strainas ir gera derliu duoda,paciam saite parasyta kad tinka saltam klimate auginti nors nera parasyta kad galima auginti lauke,bet yra youtubei ir seip internete dienorasciu kaip augina lauke ir auga gerai.
Bandyk kc33 ar kc36. Reportai teigia, kad prie 55n puikiai sužydi. Patvirtink. Mūsuose dar nebandyti strainai. Šaunu būtų reportukas.
-
- Patyręs
Nu va as irgi pradejau ruostis outdoorui, tik va su seklom man problemu atsirado, nusipirkau is lindaseeds big bang 10 fem seklikiu, ir ziema norejau uzsiauginti kelis augaliukus, tik va daiginau 4 seklikes ir nei viena nesudygo man, dabar likusias 6 vel daiginu, ziuriu irgi nekas, jau 2 sav ir is 6 tik 1 lenda is po zemiu o pasiziurejau viena nesudygusia tai ta sekla pazaliavo biski, gal kas zinot ka tas pazaliavimas reiskia? nes niekur info neradau apie tai, tikiuosi bent keli dar islys, kadangi feminizuota, tai ir is 1 prisiklonuociau pakankamai, bet kas per ablomas kai is 10 seklu tik 1 islystu
tuo labiau kai moki virs 100lt uz tas seklas, prisidarysiu savo seklu siais metais, kazkaip nepatinka kliautis tais seklu bankais man 
Antras mano outdooras ir antra karta man pradzioj problemos, na kaip sako 3 kartas nemeluoja

Antras mano outdooras ir antra karta man pradzioj problemos, na kaip sako 3 kartas nemeluoja

Auto DWARF-10 seeds (reg.)
LLR#2 Haze 5 seeds (fem.)
Is mr.green turbut jau kazkur kelyje, pabandysim pasizaist su sitais senbuviais, tikiuosi nebus visi kaseko dydzio genetikos
Sekmes visiems sios vasaros outdoore, taip pat ir sekanciuose. Nevokite svetimo derliaus 
LLR#2 Haze 5 seeds (fem.)
Is mr.green turbut jau kazkur kelyje, pabandysim pasizaist su sitais senbuviais, tikiuosi nebus visi kaseko dydzio genetikos

'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Negerai siaip iskarto det i zemes seklas.ltkipras rašė:Nu va as irgi pradejau ruostis outdoorui, tik va su seklom man problemu atsirado, nusipirkau is lindaseeds big bang 10 fem seklikiu, ir ziema norejau uzsiauginti kelis augaliukus, tik va daiginau 4 seklikes ir nei viena nesudygo man, dabar likusias 6 vel daiginu, ziuriu irgi nekas, jau 2 sav ir is 6 tik 1 lenda is po zemiu o pasiziurejau viena nesudygusia tai ta sekla pazaliavo biski, gal kas zinot ka tas pazaliavimas reiskia? nes niekur info neradau apie tai, tikiuosi bent keli dar islys, kadangi feminizuota, tai ir is 1 prisiklonuociau pakankamai, bet kas per ablomas kai is 10 seklu tik 1 islystutuo labiau kai moki virs 100lt uz tas seklas, prisidarysiu savo seklu siais metais, kazkaip nepatinka kliautis tais seklu bankais man
Jei nesigauna daigint. Tai bandyk biski su dantim bandyk prakast. Geriau kad butu dregnos. Turetu girdetis labai silpnas traskesis burnoj. Bet atsargiai

-
- Patyręs
Nedejau iskart i zeme, pirma tulikiniame palaikiau, 2 seklos prasivere, jas pasodinau, veliau ir kitas susodinau kad ir neprasiverusias nenorejau kad permirktu tame tulikiniame, nes jau 4 dienos buvo jame, paprastai, tai 2-3dienos ir visos buna prasiverusios, i burna det nededu dar suvalgysiuNegerai siaip iskarto det i zemes seklas.
Jei nesigauna daigint. Tai bandyk biski su dantim bandyk prakast. Geriau kad butu dregnos. Turetu girdetis labai silpnas traskesis burnoj. Bet atsargiai. Tikiuosiu pades. Praeita OD taip 2 is 3 seklu isgelbejau. Maniau jau nesudygs visai likusios sitos.

-
- Naujokas
kai uzsisakiau seklas is nirvana.nl paskaiciau straipsnius forume, kd tikrina siuntas is nl, galvojau jau dabar man pz..medelynas rašė:Vyrai, tik neblūdykit, tik nesisųskit iš olandų![]()
jei siunčiaties siųskitės iš kokio attitude ar alibong ar lindaseeds, kad būtų iš uk ar ispanų, o ne olandų. Taigi olandiškas siuntas mėgsta peržiūrėt saugumas

[ nuotrauka ]
paveikslėliu saka
čia šveicarų vėliava ir tiek 

CB-1 CB-2
Δ9-THC, THCV, CBC, CBCV, CBD, CBE, CBG, CBGM, CBGV, CBN, CBDL, CBL, CBE, CBT, CBV
C5H8||Borneol|Caryophyllene|Cineole/Eucalyptol|Delta3Carene|Limonene|Linolool|Myrcene|Pinene Alpha, Beta|Pulegone|Sabinene|Terpineol|
SativaIndicaRuderalisAfghan
Δ9-THC, THCV, CBC, CBCV, CBD, CBE, CBG, CBGM, CBGV, CBN, CBDL, CBL, CBE, CBT, CBV
C5H8||Borneol|Caryophyllene|Cineole/Eucalyptol|Delta3Carene|Limonene|Linolool|Myrcene|Pinene Alpha, Beta|Pulegone|Sabinene|Terpineol|
SativaIndicaRuderalisAfghan
Siunchia is sveicarijos bet linkejimai isAmsterdamo 

ar nebusiu pinigu į bala išmetes? kažkaip suskubėjau ir nusipirkau http://www.mr-green.co.uk/shop/outdoor/ ... reg-detail apie pati straina nepasidomėjas , pasigooglinau Purpurea ticinensis neša po 30-50 nuo medžio tai nenudžiugino , nors šeip ši veislė su kažkuom gryžminta tai ar yra šansas , kad nuo medžio daugiau nusiimtu ženkliai? 

Krizminta su Guerilla gold kuri auga iki 4m aukscio .fitmax rašė:ar nebusiu pinigu į bala išmetes? kažkaip suskubėjau ir nusipirkau http://www.mr-green.co.uk/shop/outdoor/ ... reg-detail apie pati straina nepasidomėjas , pasigooglinau Purpurea ticinensis neša po 30-50 nuo medžio tai nenudžiugino , nors šeip ši veislė su kažkuom gryžminta tai ar yra šansas , kad nuo medžio daugiau nusiimtu ženkliai?
Na kagi atkeliavo ir mano seklos is zalio
auto bubblehaze 5 fem, dovanu gavau outdoor mix 5 reg, autodwarf 3 reg ir c'99 x w.w 3 fem. Dekingas ponas zalias! Dabar seklu daiginimo temoi prisiskaiciau, kad daug kam su c'99xW.W greeno sunkiai issidaigina seklos, teks ziureti, manau, kad nenusivilsiu
kolegos dabar kitas klausimas. Bubblehaze ir c'99 ruosiuosi si sezona tik auginti, deja bet visoms vietos kieme nepakaks, ka siulote auginti kieme vazonose ir ka nesti bandyti auginti partizaniskai?
jauciu auto turbut geriau butu i miskus?

Mr green Auto bubblehaze 110g sauso
Mr green C99 x WW 500g sauso
Sensi Purple bud 220g sauso
Sensi Northen Lights 300g sauso
Sensi auto Skunk 200g sauso
Sensi auto Skunk 110g sauso
Sensi early Skunk 100g sauso
Mr green C99 x WW 500g sauso
Sensi Purple bud 220g sauso
Sensi Northen Lights 300g sauso
Sensi auto Skunk 200g sauso
Sensi auto Skunk 110g sauso
Sensi early Skunk 100g sauso
C99 reikes daugiau prieziuros ir ilgai augs, tai geriau kieme, o bubble tada i miskus..
-
- Naujokas
Ar jau galeciau automatus nest i lauka?:)
gyventu?
gyventu?
Teleloto. 

-
- Naujokas
Svarbu, kad šalčių nebebūtų, taip? 

-
- Panašios temos
- Atsakymai