Nauja rubrika-SKELK
ateina vyras i knygyna ir klausia pas pardaveja:Toxic rašė:Atėjo čiukčia į knygyną ir sako: -Ar negalėtumėt parduot knygą apie gudrų čiukčią? Ši pasižiūri į jį, atsako: -Fantastinė literatūra antrame aukšte.
-ar turite knyga "vyras moters valdovas"?
-fantastika trecioj lentynoj

prekyba forume draudžiama.
rado narkomanas kalakuta, paeme i pazasti ir nesas, sutinka to kalakuto seimininka, tas jam ir sako:
seimininkas: - ce mana kalakutas pries 10 min pabego
narkomanas: - ne, ce mano nes as ji radau, bet mes vyrai galim issiaiskint sia problema vyriskaj: davai spirsim vienas kitam i kiausus, kas stipriau spirs tuo ir bus kalakutas
Nu ka, seimininkui beliko sutikt, narkomanas saka ciurik burik as pirmas spiriu, seimininkas sutiko prasizerge, narkomanas isibegejo kai lupo
seimininkas nukrito pasiraite 10 minuciu atsistojo, o narkomanas jam sako:
- as pasiduodu, pasiimk ta kalakuta vistiek man jo nereik
)
narkomanas: - ne, ce mano nes as ji radau, bet mes vyrai galim issiaiskint sia problema vyriskaj: davai spirsim vienas kitam i kiausus, kas stipriau spirs tuo ir bus kalakutas
Nu ka, seimininkui beliko sutikt, narkomanas saka ciurik burik as pirmas spiriu, seimininkas sutiko prasizerge, narkomanas isibegejo kai lupo

- as pasiduodu, pasiimk ta kalakuta vistiek man jo nereik

kraupus toks :ODimka rašė:rado narkomanas kalakuta, paeme i pazasti ir nesas, sutinka to kalakuto seimininka, tas jam ir sako:
Nu ka, seimininkui beliko sutikt, narkomanas saka ciurik burik as pirmas spiriu, seimininkas sutiko prasizerge, narkomanas isibegejo kai luposeimininkas nukrito pasiraite 10 minuciu atsistojo, o narkomanas jam sako:
- as pasiduodu, pasiimk ta kalakuta vistiek man jo nereik)

Rūko bachūras žolę 9-ame aukšte. Apsinešė, susimėtė netyčia ir iškrito. Guli ant žemės, nejuda. Susirinko būrys žmonių aplink jį. Pro šalį eina kitas rasta, prieina prie gulinčio ir pasilenkia, pabaksnoja pirštu ir klausia:
- Aaa... bičas.. kas čia... darosi... ?
Tas, kuris iškrito, atsikelia, nusipurto dulkes ir sako:
- Aaa... ką aš žinau... nelabai čia kažką suprantu... pats... ką tik atėjau...
- Aaa... bičas.. kas čia... darosi... ?
Tas, kuris iškrito, atsikelia, nusipurto dulkes ir sako:
- Aaa... ką aš žinau... nelabai čia kažką suprantu... pats... ką tik atėjau...

Nusipirko vyrukas kokaino. Išsitraukia miesto centre, susipila į delną, prikiša prie nosies, ir jau trauks...
Tik staiga, iš kažkur atsiradęs policininkas savo delnu uždendgia vyruko delną, pareikšdamas:
- Va ir trys meteliai...
Vyrukas greitai perverčia delną, ir sako:
- Dar pažiūrėsim, kam...
Tik staiga, iš kažkur atsiradęs policininkas savo delnu uždendgia vyruko delną, pareikšdamas:
- Va ir trys meteliai...
Vyrukas greitai perverčia delną, ir sako:
- Dar pažiūrėsim, kam...

Pora vyrukų pakliuvo į teismą - už tai kad rūkė žolę. Teisėjas, pažiūrėjęs į juos, nusprendė, kad jie dar per jauni ir nelabai tenusikaltę, kad sėstų į kalėjimą, o be to, kam gi nepasitaiko tos žolės parūkyti. Taigi ir sako jiems:
- Žinokite, kad žolės rūkymas yra nusikaltimas, ir aš galiu jus pasodinti į kalėjimą. Tačiau aš nusprendžiau duoti jums šansą: šį savaitgalį jūs turėsite vaikščioti miesto centre ir visiems pasakoti apie žolės žalą, stengtis, kad jūsų draugai nustotų ją rūkyti. O paskui man apie tai papasakosite.
Vyrukai, laimingi, kad lengvai išsisuko, visą savaitgalį grūzino draugelius, kad žolė yra labai blogai. Pirmadienį nuėjo pas teisėją.
- Aš nupaišiau ant popieriaus lapo du ratus: vieną mažą, o kitą - keturgubai didesnį. Visiems savo draugams pasakojau, kad, kol nerūkiau žolės, mano smegenys buvo kaip didelis ratas, o dabar pasidarė kaip mažasis. 17 žmonių man prisiekė, kad daugiau žolės nerūkys.
- Šaunuolis! - pagiria teisėjas ir klausia kito: - O kaip tau sekėsi?
- O aš įkalbėjau mesti rūkyti žolę 159 žmones, - sako kitas.
- Kaip tau tai pasisekė? Ar nemeluoji? - Nustemba teisėjas.
- Labai paprasta, - paaiškina vyrukas. Aš nupaišiau ant popieriaus lapo du ratus: didelį ir mažą. Apie mažajį pasakojau, kad taip atrodė mano užpakalis, kol manęs, pučiančio, nesučiupo policija. O apie didįjį pasakojau, kad taip ėmė atrodyti mano užpakalis po to, kai porą parų praleidau areštinėje.
- Žinokite, kad žolės rūkymas yra nusikaltimas, ir aš galiu jus pasodinti į kalėjimą. Tačiau aš nusprendžiau duoti jums šansą: šį savaitgalį jūs turėsite vaikščioti miesto centre ir visiems pasakoti apie žolės žalą, stengtis, kad jūsų draugai nustotų ją rūkyti. O paskui man apie tai papasakosite.
Vyrukai, laimingi, kad lengvai išsisuko, visą savaitgalį grūzino draugelius, kad žolė yra labai blogai. Pirmadienį nuėjo pas teisėją.
- Aš nupaišiau ant popieriaus lapo du ratus: vieną mažą, o kitą - keturgubai didesnį. Visiems savo draugams pasakojau, kad, kol nerūkiau žolės, mano smegenys buvo kaip didelis ratas, o dabar pasidarė kaip mažasis. 17 žmonių man prisiekė, kad daugiau žolės nerūkys.
- Šaunuolis! - pagiria teisėjas ir klausia kito: - O kaip tau sekėsi?
- O aš įkalbėjau mesti rūkyti žolę 159 žmones, - sako kitas.
- Kaip tau tai pasisekė? Ar nemeluoji? - Nustemba teisėjas.
- Labai paprasta, - paaiškina vyrukas. Aš nupaišiau ant popieriaus lapo du ratus: didelį ir mažą. Apie mažajį pasakojau, kad taip atrodė mano užpakalis, kol manęs, pučiančio, nesučiupo policija. O apie didįjį pasakojau, kad taip ėmė atrodyti mano užpakalis po to, kai porą parų praleidau areštinėje.

Piktas piktas hiparikas aerouoste eina pro metalo ieškiklį. Tas skamba. Eina antrą kartą - vėl skamba. Trečią kartą - ir vėl tas pat. Prie hipariko prieina muitininkas ir klausia:
- Tai ką vežate?
Hiparikas, piktai:
- Žolę!
Muitininkas, pasimetęs:
- O tai kodėl ji skamba?
Hiparikas, sarkastiškai:
- O todėl, kad į folgą suvyniota!
- Tai ką vežate?
Hiparikas, piktai:
- Žolę!
Muitininkas, pasimetęs:
- O tai kodėl ji skamba?