Nuotrauka Nuotrauka

Auginimas Lietuvoj lauko salygom.

Auginimas lauke.
Rašyti atsakymą
4apa
Ekspertas
Ekspertas
Reputacija: 0

Re: Auginimas Lietuvoj lauko salygom.

Standartinė 4apa »

badnews rašė:
4apa rašė:
badnews rašė:manau, tiktų pirties principas. įkaitini iki raudonumo keletą akmenų ir palieki juos ten nakčiai, turėtų padėt
akmenu? kaip tu juos ikatinsi, o ikaitines atnesi i vieta? :D fantazijos.. beto atvestu jie greit. su zvake kitas reikalas.
įkaitinsi ant ugnies :D suvyniosi į seną kaldrą ir atneši(nebent tavo šiltnamis kokie 4km nuo namų :D ) . tamstai, matyt neteko būt pirty iš ryto žiemos metu, kai vakar buvo karšta, o nuėjus ryte ten šilumos pakankamai ;)
gerai, paanalizuokim. nueini i savo slaptaviete, uzkuri lauza. tikriausiai tai vyktu jau tamsiu metu, tai matyt nelabai pamastai kad jis itin gerai matomas dalykas bus tamsoje? daug triuksmo ten kur nereikia. ivynioji ji i kaldra. jo, tada turetu ilgiau issilaikyti temperatura, bet tuo paciu ta kaldra sulaikys temperatura ir ji neiseis i isore- ten kur mums ir reikia. taip nieks nedaro, dega ilgai degancias zvakes ir stato siltnamiuose.
bet neuzmirsk kad dauguma autdoore augina slaptai ir visos operacijos tampa n kartu sunkesnes. as vienas is tu, kuriems namuose zalioji mase tabu.
badnews
Patyręs
Patyręs

Standartinė badnews »

žmogau, mes visiškai nesupratom viens kito. aš kalbėjau apie šiltnamį, ko kolega dowis ir klausė. šiltnamis, kaip žinia niekad nebūna toli nuo namų, o kiekvienam name turėtų būt viryklė ar pečius. ten pašildai, kaldra būtų skirta tik pernešimui, o ten jau kur nori ten ir dedi tą akmenį kad ir ant žemės. kad geriau išsilaikytų šiluma juos sukraut į krūvelę(ar kelias, priklausomai nuo šiltnamio dydžio). va apie ką aš.
ir išvis manau reiktų temos "auginimas šiltnamy" (greenhouse), nes nebepirmą kart pastebiu, kad liaudis painioja šiuos du skirtingus auginimus, va tada ir nebesusišnekam :V:
togetha brotha
coffesin
Pažengęs
Pažengęs

Standartinė coffesin »

badnews rašė:žmogau, mes visiškai nesupratom viens kito. aš kalbėjau apie šiltnamį, ko kolega dowis ir klausė. šiltnamis, kaip žinia niekad nebūna toli nuo namų, o kiekvienam name turėtų būt viryklė ar pečius. ten pašildai, kaldra būtų skirta tik pernešimui, o ten jau kur nori ten ir dedi tą akmenį kad ir ant žemės. kad geriau išsilaikytų šiluma juos sukraut į krūvelę(ar kelias, priklausomai nuo šiltnamio dydžio). va apie ką aš.
ir išvis manau reiktų temos "auginimas šiltnamy" (greenhouse), nes nebepirmą kart pastebiu, kad liaudis painioja šiuos du skirtingus auginimus, va tada ir nebesusišnekam :V:
Man atrodo čia jau tu nebesupratai. Jie kalbėjo apie šiltnamiuko statymą laukuose savo augaliukams, kuris ko gero nebus taip arti namų. Arba čia jau aš nebesuprantu.
O jei rimtai, kaip manot, ar dar bus šansų lauke augint 3-4 savaites? Turėtų kasnors nusimanyt apie tai, kas jau yra auginę outdoorą. =(
Legalus
Guru
Guru
Reputacija: 1

Standartinė Legalus »

Nu gi nezino nieks nusals nenusals supelys nesupelys pagyvensi pamatysi ar pavyks tempt tas 3-4 savaites.
vaikai nenarkokit vartotiku.
coffesin
Pažengęs
Pažengęs

Standartinė coffesin »

Tas tai aišku. Bet tiesiog gaila, tiek vaikščiojimo sukišta, visokio kitokio vargo, dabar taip pyst ir nušaltų :( Ai, būsiu optimistas :D
sugy
Pažengęs
Pažengęs

Standartinė sugy »

zadu iskasti ir sodinti i kibirus ir i namus kaip manot nesustresuos? ar nenumirs?
4apa
Ekspertas
Ekspertas

Standartinė 4apa »

coffesin rašė:
badnews rašė:žmogau, mes visiškai nesupratom viens kito. aš kalbėjau apie šiltnamį, ko kolega dowis ir klausė. šiltnamis, kaip žinia niekad nebūna toli nuo namų, o kiekvienam name turėtų būt viryklė ar pečius. ten pašildai, kaldra būtų skirta tik pernešimui, o ten jau kur nori ten ir dedi tą akmenį kad ir ant žemės. kad geriau išsilaikytų šiluma juos sukraut į krūvelę(ar kelias, priklausomai nuo šiltnamio dydžio). va apie ką aš.
Man atrodo čia jau tu nebesupratai. Jie kalbėjo apie šiltnamiuko statymą laukuose savo augaliukams, kuris ko gero nebus taip arti namų. Arba čia jau aš nebesuprantu.
O jei rimtai, kaip manot, ar dar bus šansų lauke augint 3-4 savaites? Turėtų kasnors nusimanyt apie tai, kas jau yra auginę outdoorą. =(
vot atsake zmogus, nebereikia man rasyti.
o del auginimo greenhouse ir lauke tai nera tokio didelio skirtumo kaip tu isivaizduoji. visa esme ta pati, tiktais tai, kad uzdara erdve ir geresnis klimatas ten susidaro. bet minti tai palaikau, siltnamistams galetu but sticky tema. galetu jie ten koncentruotis.
eric
Ekspertas
Ekspertas

Standartinė eric »

Na ka vyrai,ar ne laikas skint? Is ryto buwo tik +4 silumos,o nakti jauciu koks 0,gal net zemesne temperatura.
4apa
Ekspertas
Ekspertas

Standartinė 4apa »

eric rašė:Na ka vyrai,ar ne laikas skint? Is ryto buwo tik +4 silumos,o nakti jauciu koks 0,gal net zemesne temperatura.
nu dar daugeliui ne laikas.
ryte seip tai smogia salnos. nakti temperatura dar laikosi po dienos, iki paryciu, kada ir yra dabar didziausia gresme tokiame laike.
eric
Ekspertas
Ekspertas

Standartinė eric »

4apa rašė:
eric rašė:Na ka vyrai,ar ne laikas skint? Is ryto buwo tik +4 silumos,o nakti jauciu koks 0,gal net zemesne temperatura.
nu dar daugeliui ne laikas.
ryte šiaip tai smogia salnos. nakti temperatura dar laikosi po dienos, iki paryciu, kada ir yra dabar didziausia gresme tokiame laike.
Suprantama,kad augalu skint butu dar ne laikas,nes nespejo suzydet (priklausomai nuo veisliu). Bet as kalbu ar po tokiu salnu jos besivysto? manau,kad ne,nes jos iki +5 laikosi tik,o nakti buwo maziau.
coffesin
Pažengęs
Pažengęs

Standartinė coffesin »

Pas mane dar toli gražu iki skynimo. Vos tepradėjo tas taureles (calyx) formuot.
dowis
Pažengęs
Pažengęs

Standartinė dowis »

snd nuejau paziuret kaip laikos vargseles, tai jaunuciai pumpureliai tokie violetiniai nuo salcio kad ojojoj.. o tik dabar pamaciau tuos lauktuosius kristalelius... :/
kojak
Ekspertas
Ekspertas

Standartinė kojak »

eric rašė:Bet as kalbu ar po tokiu salnu jos besivysto?
Po salnu gal ir nebesivysto, o db dar salnu nebuvo ir dar manau kad pora savaiciu nebus. O tokios salnos kaip -1 ar -2 tai nesiskaito, nebent kazkur visiskoj duobej tavo kanape auga. Bet jei duobej auga tai jau butu supelijus ir nebebutu kam nusalt.
haze around me...
modis
Patyręs
Patyręs

Standartinė modis »

dauguma rusiu atsparios salnoms :x:
bubakush
Naujokas

Standartinė bubakush »

Sveiki visi mielieji :) As buves augink.info narys. :) Kolkas patirtis maza.. Auginau tik green-o-matic po cfl lemputem. Ir ruosiuosi naujam sezonui is anksto. Mokausi out dore ipatybiu. Kolkas perskaiciau 32psl sio forumo, bet neskubekit bausti.. Esu ir priestai daug skaites :) Pagrindinis klausimas mano toks. Zadu augint atenanti pavasari po pora sekliciu Super skunk,White Female Mix,New Purple Power x LLR,Jack Here Feminized. Pagrindinis klausimas patyrusiu groweriu green houso. Ar siltnamyje siu augaleliu ziaurei neuzpultu pelesis? Labai butu miela suzinoti jusu nuomone :x: Aciu ir visus su taika.

P.S lb gaila kad bent man neveikia augink.net :/
Slow Stone
Ekspertas
Ekspertas

Standartinė Slow Stone »

bubakush rašė:Super skunk,White Female Mix,Jack Here Feminized.
Baikit tokias veisles lauke augint. Gi tik šalūcha blatnais vardais teužaugs. Na,nebent su dangstymais žydėjimą paforsavus...
...paspausk, bus bairiookas...
...............2.20 + 2.20 = 4.20
sugy
Pažengęs
Pažengęs

Standartinė sugy »

o tai is lauko perkeliant i vidu augalas nestresuotu? nes bijau nusalimo
Slow Stone
Ekspertas
Ekspertas

Standartinė Slow Stone »

Pastresuos ir praeis, o jei nušals - kaput :|
...paspausk, bus bairiookas...
...............2.20 + 2.20 = 4.20
bubakush
Naujokas

Standartinė bubakush »

Juk as ne apie lauka sneku, o apie siltnami. Nejau jokio skirtumo nera? Manau jog tikrai yra.. Bet jai rimtai manot kad siltnamije tai neimanoma. Tada paklausisiu. Dar vienas niunsas. Ten kur bus augalai as ir pastovei givensiu tai teoriskai galesiu priziuret kiekviena diena.Beja skaiciau forume jog vienas zmogus is savo patirties sake jog Jack here geriause augint siltnamije nes vaizdas neapsakomas..
coffesin
Pažengęs
Pažengęs

Standartinė coffesin »

Ar kamnors iš jūsų buvo nušalę? Jei tap, tai prie kokio stiprumo šalnos maždaug?
Rašyti atsakymą
  • Panašios temos
    Atsakymai
    Peržiūrėta
    Paskutinis pranešimas
  • Kanapes legalios lietuvoj?
    OGschool » » forume Legalus forumas
    29 Atsakymai
    20221 Peržiūrėta
    Paskutinis pranešimas Operatore
  • Auginimas kokose
    Kinyous » » forume Technologijos
    14 Atsakymai
    21409 Peržiūrėta
    Paskutinis pranešimas Nanobotas
  • outdoor auginimas
    DZHY » » forume Legalus forumas
    2 Atsakymai
    3695 Peržiūrėta
    Paskutinis pranešimas Moderatorius
  • LSD auginimas su SCROG
    Volkas » » forume Dienoraščiai (užbaigti)
    2 Atsakymai
    9834 Peržiūrėta
    Paskutinis pranešimas G.
  • auginimas be vegatavimo, 12/12.
    Kiskis » » forume Herbariumas
    30 Atsakymai
    25364 Peržiūrėta
    Paskutinis pranešimas barzdyla