Auginimas Lietuvoj lauko salygom.
Re: Auginimas Lietuvoj lauko salygom.
istikruju labai gaila, buvo 5 ar 6 metriniai, sveiki augalai... bet, prasidedant salnom, tik pradejo isibeget i zydejima. pradejo visur kur papuole piesteles kraut, po poros dienu jos melynuot pradejo, ir tada jau "amen juozai" 

tai gal sumetei iskart i zeme? seip ju daigumas berods 90%, as ir tai namie vatoj pradaiginsiu, nunesiu kur reik, ir gal net ten i mazus vaoncikus - ir netgi juos bambaliais uzdengsiu, manau tikrai bent 85% uzaugs. 

tai jio jio, buvo smeigtos tiesiai i zemes
nedaigintos, nieko 

biški gal mažokai derliaus nuo to agl aš kur žadu pavasari i žeme kišt tai 40-100g auto žydintis big devil
PsYchotherapist
lauke augo atsirado ziedu uzuomazgos iskasiau ir i vazonus kabary prie lango sudejau temp ~10c per 10dienu nlb kas pasikeite kaip manot turetu iki galo krauti ar prades piestelei ruduoti? salnos truputi tegavo gal -1c
-
- Patyręs
- Reputacija: 0
na manyciau temperatura reiktu tikrai kazkaip padidinti,del mazos temp. augalas negali pilnai vystytis del to nesimato pokyciu.
sugy rašė:lauke augo atsirado ziedu uzuomazgos iskasiau ir i vazonus kabary prie lango sudejau temp ~10c per 10dienu nlb kas pasikeite kaip manot turetu iki galo krauti ar prades piestelei ruduoti? salnos truputi tegavo gal -1c
I'm back.
-
- Patyręs
Arba gavo streso,bet siaip lyg ir turetu jau atsigauti.
I'm back.
Svajuko dramblionePsY rašė:biški gal mažokai derliaus nuo to agl aš kur žadu pavasari i žeme kišt tai 40-100g auto žydintis big devil

haze around me...
Taip manai ? kažkaip tikiuos daugiaukojak rašė:Svajuko dramblionePsY rašė:biški gal mažokai derliaus nuo to agl aš kur žadu pavasari i žeme kišt tai 40-100g auto žydintis big devil20g gausi ir dziaugsies

Big Devil auto
A feminized automatic strain of high stature, we have selected this particular one which can reach a 1-2 meter height, in order to answer our customers demand for a higher automatic strain.
Outdoor growing in floor and with a lot of hours of Sun it can exceed 2 meter of height. Good production of compact and resinous buds - fruity with a taste of skunk
Type: Feminised Automatic Flowering
THC: 18%. CBD: 1,2%. CBN: 0,3%
Indoor Yield: 400-550 g/m2
Outdoor Yield: 40-100 g/plant.
Indoor Blooming: 6 weeks
Indoor / Outdoor Harvest: 9 weeks from the germination.
Height: 1-2 m
http://www.dope-seeds.com/auto_flowerin ... abis_seeds
THC: 18%. CBD: 1,2%. CBN: 0,3%
PsYchotherapist
Psy, ta 18% reikejo ir palikt raudonai
Kaip, kad mano poste buvo. 

nematau jokio skirtumo xDDiscount rašė:Psy, ta 18% reikejo ir palikt raudonaiKaip, kad mano poste buvo.
PsYchotherapist
Gal dar kažkieno outdooras auga ?
beto SVEIKINU SU PIRMU SNIEGU
Šiauliuose dabar sninga xDD nekažka nors gal ir gerai ruduo be lietaus bet su sniegu

PsYchotherapist
-
- Patyręs
Na šiltnamis dar nera tuščias, bet po truputi tusteja nes nebera prasmes tokiu oru ka laikyt. Šnd tauragiškis kažkoks derliu miške eme tiesa nelabai sekmingai...PsY rašė:Gal dar kažkieno outdooras auga ?beto SVEIKINU SU PIRMU SNIEGU
Šiauliuose dabar sninga xDD nekažka nors gal ir gerai ruduo be lietaus bet su sniegu

Man galvoi negerai....
kad lauke jau senai butu nusale jei pas mane palepei +8 ir tai beveik sustojes zydejimas vos i prieki juda,dar koki menesi bandysiu palaikyti kol ir ten atsiras minusine temp
paziurejau reportaza, baisu pasidare. baisu ir del situacijos, ir del ciuvako kvailumo. tu sumastyk tokiam svarbiam reikalui susirast tokia vieta, pro kuria vyktu koks nors judejimas, ar jinai isvis butu matoma. nemasto, dabar tures bedu. bet vistiek nemalonu tokius dalykus matyt nors ir ne man nutike tai.GanjaGoblin rašė:Na šiltnamis dar nera tuščias, bet po truputi tusteja nes nebera prasmes tokiu oru ka laikyt. Šnd tauragiškis kažkoks derliu miške eme tiesa nelabai sekmingai...PsY rašė:Gal dar kažkieno outdooras auga ?beto SVEIKINU SU PIRMU SNIEGU
-
- Patyręs
4apa rašė: paziurejau reportaza, baisu pasidare. baisu ir del situacijos, ir del ciuvako kvailumo. tu sumastyk tokiam svarbiam reikalui susirast tokia vieta, pro kuria vyktu koks nors judejimas, ar jinai isvis butu matoma. nemasto, dabar tures bedu. bet vistiek nemalonu tokius dalykus matyt nors ir ne man nutike tai.
Kvailai ar ne kvailai, bet žiauru, daugelis iš čia besilankančiu gali pakliuti i tokia situacija.
Man galvoi negerai....
kai lietuvoj deal'ini su ganja turi ne seip sau mastyti su galva. turi igaut visai kitoki aukstesnio lygio mastyma. kas iprastam pilieciui(ar tarkim neaugintojui) atrodo saugu ir patikima tau gali visai netikti. turi apgalvoti daug zingsniu i prieki, parengti planelius kaip ir ka darysi. o ypac tai aktualu tiems kurie neturi savo patalpu, kuriose galetu maudytis katik nuimtame derliuje. vot ir maste bicelis vaziuosiu i miska sutvarkyt delos. vot ir nepamaste kaip toliau bus. gerai, bet gana apie tai. i kita tema deretu persikelt.GanjaGoblin rašė:4apa rašė: paziurejau reportaza, baisu pasidare. baisu ir del situacijos, ir del ciuvako kvailumo. tu sumastyk tokiam svarbiam reikalui susirast tokia vieta, pro kuria vyktu koks nors judejimas, ar jinai isvis butu matoma. nemasto, dabar tures bedu. bet vistiek nemalonu tokius dalykus matyt nors ir ne man nutike tai.
Kvailai ar ne kvailai, bet žiauru, daugelis iš čia besilankančiu gali pakliuti i tokia situacija.
sezonai man uzsibaige. nesulaukiau tokio rudens, kokio tikejaus. ismokau keleta svarbiu pamoku(neskaitant labai daug ne tokiu svarbiu), tokiu kaip ankstyvosios veisles, nepasitiketi zmonemis, ir planuoti kaip vartytis is situacijos kuri tau nepalanki. derliaus bus nedaug, tikrai ne is tolo kiek tikejaus. ir dar neaisku kas ten bus rukoma ir kiek potency tures. liudnokas tas pirmas sezonas ir prisviles. bet kiek metu esu gyvas, kaip praktika rodo, tobulejimas ir progresavimas nesustoja. kitiems metams busiu geriau pasiruoses ir labiau uztikrintas.
tai vat tiek ziniu is pirmo mano sezono. stafo mazai- uztad daug vertingu pamoku.
-
- Patyręs
Na mano pirmas kartas irgi sviles gavosi, bet kitas kartas bus geresnis 

Man galvoi negerai....
manau ne vien mum nepasiseke šeis metais su tokeis orais 

PsYchotherapist
man ir nepasiseke
salnos 2 augalus nuzude, ir dar 4 zuvo