Sveiki, kariai.

Perskaiciau visus 118 postus. Maciau daug idomiu nuomoniu, pasiulymu ir nusikalbejimu.
Visu pirma, kas man istrigo tai daugelio pasisakymas, kad nevaikscioti prietemoje, ten kur buna nusikalteliai. Tai ka jei pas mane laiptineja nusikalteliai, man reikia vaziuoti i darba tai likti namuose? Apsurdiska...

Na, isdalies - taip, pritariu, bet sutikime, yra vietu, kur tikrai nesinori vengti pasivaiksciojimu su drauge, ar seip draugais (kaimo sokiai (kuriuose apsaugos nebuna), parkai ir pan.), tai ka reikia tureti marsruta: darbas/mokymo istaiga-namai arba namai-parduotuve ir tik sviesiu paros metu? Hmm... Idomiai skamba...
Situaciju, tikimybiu, aplinkybiu buna ivairiu. Tad manau svarbiausia ka reiketu daryti, tai mazinti bendra rizikos procenta. Kaip tai padaryti?
Galvojau, galvojau ir sugalvojau... Taigi visu pirma reiktu pasitikejimo savimi ir drasos. Tada neisvengiamas akcentas yra fizine jega, sutikime, kad tvirtas kunas - pranasumas. Nemanau, kad reiketu satuvu, peiliu, kastetu, teleskopu ir kito meslo su kuriuo galima suzaloti uzpuolika, nes kaip zinia yra ir tokiu kurie priekabiauja tam, kad butu suzaloti ir prisiteistu bapkiu, taigi nezinau, kaip jums, bet man asmeniskai priimtiniausias variantas dujos (nesuzaloja, tad naudoti galima be baimes). Patogu, pigu ir veiksminga. Cia skaiciau, kad kazkas sake, jog ne visiems veikia. Is dalies sutinku, bet deja veikia visus, tik kai kurie (retai pasitaikantys), turi fizines kantrybes iskesti duju sukelta efekta. Ir kaip bebutu, toks asmuo vistiek bus paveiktas ir nebus toks efektyvus, kaip kad normalioj busenoj. Regejimas minimalus ir fizine jega bus kur kas mazesne. Tad tiek bachurui, tiek panai siulau tureti duju balioneli, tikrai nepamaisys.