Mokiausi vidurineje, ir po rugsejo pirmos atsirado nauju klasioku. Praejus kai kuriam laikui,zinoma susibendravom su jais. Su vienu geriau, ir taip isejo kalba apie ganja
 bekalbant pasidalino savo ispudziais, ir sumastem jog reikia kokia diena padaryti si reikala . Taigi po savaites (gilinimosi i si reikala) pasiemem 0.5 4-iom galvom (is ju,trys buvom,kurie pirma karta ruko). Po pamoku nusipirke bambaliuka nuejom prie upes, draugelis viska uztaise ir sprogdinom . Prisimenu istiesu buvo linksma, ejom pasivaikscioti palei upe , o takelis ten vingiuotas ir kalvotas. Man tirpo kojos,truko seiliu ir tai buvo juokinga, jauciau gryna atsipalaidavima. Vienam draugui, tai nepatiko ir jis pastoviai kartojo jog jo nevelka,kartojom jog viskas gerai ir atsipalaiduotu,bet galu gale palydejom namo,o patys dar siek tiek pagliucine issiskirstem . Beje tada man buvo apie 17. Po to karta ar du per menesi susirinkdavome pas drauga i soda,atsigerdavom alaus ir linksmai pusdavom
 bekalbant pasidalino savo ispudziais, ir sumastem jog reikia kokia diena padaryti si reikala . Taigi po savaites (gilinimosi i si reikala) pasiemem 0.5 4-iom galvom (is ju,trys buvom,kurie pirma karta ruko). Po pamoku nusipirke bambaliuka nuejom prie upes, draugelis viska uztaise ir sprogdinom . Prisimenu istiesu buvo linksma, ejom pasivaikscioti palei upe , o takelis ten vingiuotas ir kalvotas. Man tirpo kojos,truko seiliu ir tai buvo juokinga, jauciau gryna atsipalaidavima. Vienam draugui, tai nepatiko ir jis pastoviai kartojo jog jo nevelka,kartojom jog viskas gerai ir atsipalaiduotu,bet galu gale palydejom namo,o patys dar siek tiek pagliucine issiskirstem . Beje tada man buvo apie 17. Po to karta ar du per menesi susirinkdavome pas drauga i soda,atsigerdavom alaus ir linksmai pusdavom  Zinau tai, jog pirmosios akimirkos su MJ buvo pacios geriausios  (su saiku ir linksmos)
 Zinau tai, jog pirmosios akimirkos su MJ buvo pacios geriausios  (su saiku ir linksmos) Peace

jointa, nuvarem ten vbisky atokiau i lauka ir ka, mes su tuo draugeliu nerukiusiu kaip ir as traukem kaip koki visiska "suda" atsiprasant, perstejo, degino gerkle, slykstu burnoi, tase, zodziu sudas buvo ir net neaptrauke
  jointa, nuvarem ten vbisky atokiau i lauka ir ka, mes su tuo draugeliu nerukiusiu kaip ir as traukem kaip koki visiska "suda" atsiprasant, perstejo, degino gerkle, slykstu burnoi, tase, zodziu sudas buvo ir net neaptrauke   . Bet kita karta pas ta pati darugeli pagamino jie parasiuta ir kaip davem
 . Bet kita karta pas ta pati darugeli pagamino jie parasiuta ir kaip davem  ![:] :]](./images/smilies/blink.gif) tai ir pajutau ka reiskia
  tai ir pajutau ka reiskia   Po to pradėjo pykint, apsivėmiau...
 Po to pradėjo pykint, apsivėmiau...  Ti  pradėjau burt, kad apsinuodijau maistu..Ti žo nuėjau pasėdėt į mašiną, grynu oru pakvėpuot, sėdžiu ir galvoju kaip visiem akivaizdu, jog buvau apsipūtęs.. Ir dar sandėlio viršininkas kažką užbrido...
  Ti  pradėjau burt, kad apsinuodijau maistu..Ti žo nuėjau pasėdėt į mašiną, grynu oru pakvėpuot, sėdžiu ir galvoju kaip visiem akivaizdu, jog buvau apsipūtęs.. Ir dar sandėlio viršininkas kažką užbrido...  Ti krč, tas įvykis niekad iš galvos neiškris..
  Ti krč, tas įvykis niekad iš galvos neiškris..![8[] 8[]](./images/smilies/shock_1.gif) nu ką, po viso to nuėjom pažaist futbolą
 nu ką, po viso to nuėjom pažaist futbolą ![[:)] [:)]](./images/smilies/essen.gif) 

Didžiausia juoko dozė ever
 Didžiausia juoko dozė ever