gal patarsi tada ka skanesnio is mr.green'o ?Beje aš tavo vietoj imčiau ne 20 vienodu seedu o tarkim 10 dwarfu, o dar 10 kokio kitokio auto
EDIT: manau imsiu AGL
gal patarsi tada ka skanesnio is mr.green'o ?Beje aš tavo vietoj imčiau ne 20 vienodu seedu o tarkim 10 dwarfu, o dar 10 kokio kitokio auto
nepabandes nesuzinosi. Ir derlius nuo daug faktoriu priklauso, taip kad negalima sprest. Apie high ar stone irgi.... raso, kad vienodas thc kiekis, bet cia dar ne viskas. Zodziu, pasakyti galetu tik tas, kas augines, rukes abi rusis:)tevelis rašė:o kurio istikru daugiau derliuko agl ar llr ?
Pats Mr.Green sakeZodziu, pasakyti galetu tik tas, kas augines, rukes abi rusis:)
O koki substrata patartum pirkti?Discount rašė:Žiūrėk į NPK santykį, ir mikro bei ar yra mikro, makro elementų
man bent jau patinka kaktusu žemė dar kaip tik tokios būna senukuose 5l. ir perlito imaišau ir puikei būna bet kiekvienam savo.linookash rašė:O koki substrata patartum pirkti?Discount rašė:Žiūrėk į NPK santykį, ir mikro bei ar yra mikro, makro elementų
Sodinsiu 8 augaliukus,tai kiek apytiksliai substrato reiketu?Nes maciau senukuose yra po 50litru ir pnsj.PsY rašė:man bent jau patinka kaktusu žemė dar kaip tik tokios būna senukuose 5l. ir perlito imaišau ir puikei būna bet kiekvienam savo.linookash rašė:O koki substrata patartum pirkti?Discount rašė:Žiūrėk į NPK santykį, ir mikro bei ar yra mikro, makro elementų