Nuotrauka Nuotrauka

Sėklos

Botanikų - sodininkų pokalbiai susiję su vazoninių ir sodo augalų auginimu, klonavimu, puoselėjimu, skinimu, tręšimu, apšvietimu ir pan. (DĖMESIO! Visi pranešimai nesusiję su šia tema, bei pranešimai pirkimo-pardavimo klausimais, bus pašalinti!).
Rašyti atsakymą
pompapiras
Patyręs
Patyręs
Reputacija: 0

Re: Sėklos

Standartinė pompapiras »

esu iskaitu turejas, bet jas kaip ir panaikina jei "geras buni", o is nirvanos gal saugu? nes ten vietoj seklu raso, kad tu ipoda pirkai, ir uzmaskuota pakuote, kas pirkes is nirvanos grynais mokejot, tai kaip ten ta koda reik idet ir pan
aciu --==::~~ !(
automatas
Naujokas

Standartinė automatas »

Sveiki, vėl kreipiuo į Poną Greeną! Gal galite duoti kokios nors informacijos apie 2012 indoor mixą (turiu omeny kuris buvo prekyboje dar šių metų sausį), aš apie maždaug santykį sativa/indika, kad maždaug galėčiau orientuotis į žydėjimo laiką kažkokį :) iš anksto ačiū!
mr.green
Guru
Guru

Standartinė mr.green »

automatas rašė:Sveiki, vėl kreipiuo į Poną Greeną! Gal galite duoti kokios nors informacijos apie 2012 indoor mixą (turiu omeny kuris buvo prekyboje dar šių metų sausį), aš apie maždaug santykį sativa/indika, kad maždaug galėčiau orientuotis į žydėjimo laiką kažkokį :) iš anksto ačiū!
Sveikas grinu sativu nebuvo visai, didziausias procentas apie 60-70% sativos ir 40- 30% indikos, bet pasitaiko ir indikos dominantu. Del mixu iskyla daug klausimu, kai kas laiko juos beverciais, tad nuo kitu metu vosaros manau atsisakysime ju ir visi hibridai bus suzymeti pagal genetika .
automatas
Naujokas

Standartinė automatas »

mr.green rašė:
automatas rašė:Sveiki, vėl kreipiuo į Poną Greeną! Gal galite duoti kokios nors informacijos apie 2012 indoor mixą (turiu omeny kuris buvo prekyboje dar šių metų sausį), aš apie maždaug santykį sativa/indika, kad maždaug galėčiau orientuotis į žydėjimo laiką kažkokį :) iš anksto ačiū!
Sveikas grinu sativu nebuvo visai, didziausias procentas apie 60-70% sativos ir 40- 30% indikos, bet pasitaiko ir indikos dominantu. Del mixu iskyla daug klausimu, kai kas laiko juos beverciais, tad nuo kitu metu vosaros manau atsisakysime ju ir visi hibridai bus suzymeti pagal genetika .
hmmmm, jei ne dėl informacinių žinių ją žiemai pasiaugint? turiu omeny sau dūmelio, tai potencijos turėtų ar ne? :|?
frutis
Naujokas

Standartinė frutis »

Sveiki,kokia seklu rusi galetumet patarti indoor'ui as kiek skaiciau dauguma ima White Widow as esu apsistojes Ties white widow ir Arjan Haze #2 ka manote apie jas.
runkelis
Guru
Guru
Reputacija: 17

Standartinė runkelis »

kiek is biologijos turejai?
patirtis:soil,hidro,aero,wilma,nft,dwc.lempos:11w-600w cfl,mh,hps,led.
frutis
Naujokas

Standartinė frutis »

runkelis rašė:kiek is biologijos turejai?
kodel klausi? :) :V:
runkelis
Guru
Guru

Standartinė runkelis »

daugelio naujai prisiregistravusiuju vartotoju sito pacio klausiu.todel jei ilgiau cia uzsibutumei,suprastum kodel tai paklausiau.nenoriu plestis per daug.cituoju: as esu apsistojes Ties white widow ir Arjan Haze #2 ka manote apie jas."runkelis raso: tai kaip ir klausimu daugiau nekyla :)
Broniusx
Patyręs
Patyręs
Reputacija: 8

Standartinė Broniusx »

frutis rašė:Sveiki,kokia seklu rusi galetumet patarti indoor'ui as kiek skaiciau dauguma ima White Widow as esu apsistojes Ties white widow ir Arjan Haze #2 ka manote apie jas.
Haze #2 tikrai imk, bus gerai
runkelis
Guru
Guru

Standartinė runkelis »

Broniusx rašė:
frutis rašė:Sveiki,kokia seklu rusi galetumet patarti indoor'ui as kiek skaiciau dauguma ima White Widow as esu apsistojes Ties white widow ir Arjan Haze #2 ka manote apie jas.
argumentuok.
frutis
Naujokas

Standartinė frutis »

runkelis rašė:daugelio naujai prisiregistravusiuju vartotoju sito pacio klausiu.todel jei ilgiau čia uzsibutumei,suprastum kodel tai paklausiau.nenoriu plestis per daug.cituoju: as esu apsistojes Ties white widow ir Arjan Haze #2 ka manote apie jas."runkelis raso: tai kaip ir klausimu daugiau nekyla :)
nu as kiek mates is cia rasanciu tai nemazai kas augine w.w o apie haze skaiciau greenhous'e tai pirmam kartui galvoju sias 2 isbandyt rusis tai klausiu tu kurie augine kaip jiems sekesi auginant tarkim w.w
frutis
Naujokas

Standartinė frutis »

Broniusx rašė:
jo man irgi butu smalsu suzinoti kodel :D :|?
Broniusx
Patyręs
Patyręs

Standartinė Broniusx »

runkelis rašė:
Broniusx rašė:
argumentuok.
Tokiem klausimam svariu argumentu nereikia... Kas per klausimas isvis, renkasi tarp dvieju kardinaliai skirtingu rusiu. Per 20min interneto narsymo galima tiiiieeeeeek info apie jas gaut, kad nu nh. Apie ww... Gal geriau pradekim vadint VW, nes lietuviai tai turbut kas antras jau bandes yra ir sitam forume N-kartu aprasyta viskas. Kodel man rankos nenudziuna i google kazka suvest, ar i legalaus.net paieska ir neuzdavinet 10kart to paties?

Edit: arba dar kitaip galiu paklaust. Tu rukysi ar mes visi cia, kad tau padet issirinkt?
runkelis
Guru
Guru

Standartinė runkelis »

plius dar ziniu bagazas pas frutis butu idomu koks :)
Broniusx
Patyręs
Patyręs

Standartinė Broniusx »

runkeli, tau tikrai idomu, ar matydamas tokius klausimus nesupratai dar?
runkelis
Guru
Guru

Standartinė runkelis »

as ne aiskiaregys :) buna zmoniu kur nusimano ne ka blogiau kaip tu ir as . bet neturi savo nuomuones issirinkti veisle.
runkelis
Guru
Guru

Standartinė runkelis »

frutis rašė:
runkelis rašė:kiek is biologijos turejai?
kodel klausi? :) :V:
prie ko cia tas peace tai irgi manes neklausk broniau :)
Broniusx
Patyręs
Patyręs

Standartinė Broniusx »

runkelis rašė:as ne aiskiaregys :) buna zmoniu kur nusimano ne ka blogiau kaip tu ir as . bet neturi savo nuomuones issirinkti veisle.
Toli grazu man, iki JUSU nusimanimo. Bet mastyt ir daryt savarankiskai sugebu, o visa kita - patirtis ateis per laika
runkelis
Guru
Guru

Standartinė runkelis »

tada kai pastebi pats kad zmogus nesugeba issirinkti pats,tad pridursiu kad mano klausimas uzklaustas vis dar neatsakytas,pats argumentavai ir pasakei savo nuomuone.dekui uz supratinguma bet sis forumas skirtas bendravimui,diskusijoms apie kanape,manau taip pat kad ir pas tave ateis patirtis per laika,o jei neturi patirties tai kam siulai haze rusi?tad gerai pats pamastyk kodel paklausiau jo apie ziniu bagaza ar tai kiek mokykloje turejo is biologijos. o nedaryk is manes aiskiaregio.
frutis
Naujokas

Standartinė frutis »

runkelis rašė:tada kai pastebi pats kad zmogus nesugeba issirinkti pats,tad pridursiu kad mano klausimas uzklaustas vis dar neatsakytas,pats argumentavai ir pasakei savo nuomuone.dekui uz supratinguma bet sis forumas skirtas bendravimui,diskusijoms apie kanape,manau taip pat kad ir pas tave ateis patirtis per laika,o jei neturi patirties tai kam siulai haze rusi?tad gerai pats pamastyk kodel paklausiau jo apie ziniu bagaza ar tai kiek mokykloje turejo is biologijos. o nedaryk is manes aiskiaregio.
As esu naujokas todel ir klausiu tokiu forumo "veteranu" kaip jusu.Paskaites jusu komentarus pasidare aiskiau. :x: :V:
Rašyti atsakymą
  • Panašios temos
    Atsakymai
    Peržiūrėta
    Paskutinis pranešimas
  • Sėklos iš seedsmafia
    tavotėvas » » forume Legalus forumas
    2 Atsakymai
    7481 Peržiūrėta
    Paskutinis pranešimas Pavlikas
  • maximos seklos
    menuleigis » » forume Herbariumas