Augintinių problemos. Klausimai - atsakymai...
-
- Pažengęs
- Reputacija: 0
[quote="Sigma"]Kokie dar burbulai?
As viena nukrapsciau ir isdarinejau, pasirodo ten zalia seklyte.....
Aciu uz info- perskaiciau. Bet teorija be praktikos- nulis. Todel prasau paziurekit i mano augala ir pasakykit savo nuom. Kaip supratau is info, kai smirdes, tai ir bus subrendimo pozymis.
Tai jus, kaip jau isaugine ne viena- paziurekite is pasakykite savo nuom ir pastebejimus. Jau nebezinau kaip ir prasyt. Bijau net pagalvot, kad nesusikalbam.
Galbut tai pades ; kai kurie jum AISKUS dalykai, man dar nera zinomi
aciuj cypukas
As viena nukrapsciau ir isdarinejau, pasirodo ten zalia seklyte.....
Aciu uz info- perskaiciau. Bet teorija be praktikos- nulis. Todel prasau paziurekit i mano augala ir pasakykit savo nuom. Kaip supratau is info, kai smirdes, tai ir bus subrendimo pozymis.
Tai jus, kaip jau isaugine ne viena- paziurekite is pasakykite savo nuom ir pastebejimus. Jau nebezinau kaip ir prasyt. Bijau net pagalvot, kad nesusikalbam.
Galbut tai pades ; kai kurie jum AISKUS dalykai, man dar nera zinomi

aciuj cypukas
-
- Pažengęs
Buvo trys augaliukai, du bernai, viena mergaite. Bet mergaite iskart pastebejau ir bernus isemiau.modis rašė:Sakaj viduj zalia seklyte? kiek augalu turi? gal tarp ju yra vyru,nes tavo mergaites seklas mezga..
O tai seklinga mergaite jau netinka vartojimui? Jau net nzn.
Palinkesiu sau kantrybes....
ik cypukas
Cypuk,tu nesijaudink taip, viskas ok yra....Man taip kartais atrodo,kad tu uz savo augalus pasiruos net aki paauokt
Na,ir kas ,kad mergaite uzmezge keleta seklikiu,tiesiog ji nebus Sensimila(t.y, besekle kanape),o rukymui....Galesi ja pust ,su dainuskom ir sokiais!
![:] :]](./images/smilies/blink.gif)

Pasipuoškime, išmintį brandinančia lapija .
Matai mes visada busime teorija, o tu praktika. Ir mes niekada negalėsime būti tavimi, o tu mumis. Tuos tekstus rašė tie kur praktikos tikrai daug turėjo. Ir nesiparink taip daug.arnuska & cypukas rašė: Aciu uz info- perskaiciau. Bet teorija be praktikos- nulis. Todel prasau paziurekit i mano augala ir pasakykit savo nuom.
Tai jus, kaip jau isaugine ne viena- paziurekite is pasakykite savo nuom ir pastebejimus.
BOB - Bombs Over Bagdad!
Jeigu anksti vyrus atskyrė ir jų netoli nepaliko, tai apvaisinta tik keletas pirmųjų "žiedų". Kas praktiškai nieko nereiškia. Pagrindiniai žiedai daug vėliau susikrovė. Tad su sinsemilia viskas gerai. Be to nuotraukoje sėklų irgi nesimato.kingston rašė:Cypuk,tu nesijaudink taip, viskas ok yra....Man taip kartais atrodo,kad tu uz savo augalus pasiruos net aki paauoktNa,ir kas ,kad mergaite uzmezge keleta seklikiu,tiesiog ji nebus Sensimila(t.y, besekle kanape),o rukymui....
BOB - Bombs Over Bagdad!
-
- Pažengęs
-
- Pažengęs
-
- Pažengęs
O as kaip kazkada rukiau, kai dar ape tai nieko nesuprtau, karta mes rukem seklas ir jos turi kazkoki pavadinima ir tipo labai "veze" jau nepamenu tixliai.
-----------------------------------
Esme yra ta, del to atsidavimo augalams, tai is tikro as labai domiuosi iv augalu auginimu, ir be cypuko pas mane dar seiolika vazonu augalu....
Taigi, jei pasirodys jum mano perdetas interesas nepriimtinas, tai pazvelkit i tai is biologines puses.... l idomu.
Sorry uz visiska nukrypima, bet man patinka su jumis bendraut
ik
cypukas
-----------------------------------
Esme yra ta, del to atsidavimo augalams, tai is tikro as labai domiuosi iv augalu auginimu, ir be cypuko pas mane dar seiolika vazonu augalu....
Taigi, jei pasirodys jum mano perdetas interesas nepriimtinas, tai pazvelkit i tai is biologines puses.... l idomu.
Sorry uz visiska nukrypima, bet man patinka su jumis bendraut

ik
cypukas

-
- Pažengęs
Noreciau atkreipti visu demesi!
ar esat girdeje,kad kai su augaliuku kalbiesi,tai jam darai labai didele itaka...pvz jei ji keiki-nuvysta. liaupsini-sypsosi
ir visos va musu problemos ,del augintiniu,daznai gali del to kilti...tikit tokiu dalyku?
asmeniskai as tai tikiu.
P.S. nepagalvokit,kad beprotis esu

ar esat girdeje,kad kai su augaliuku kalbiesi,tai jam darai labai didele itaka...pvz jei ji keiki-nuvysta. liaupsini-sypsosi

asmeniskai as tai tikiu.
P.S. nepagalvokit,kad beprotis esu

-
- Pažengęs
[quote="RED&WHITE"]Noreciau atkreipti visu demesi! :)
ar esat girdeje,kad kai su augaliuku kalbiesi,tai jam darai labai didele itaka...pvz jei ji keiki-nuvysta. liaupsini-sypsosi :) ir visos va musu problemos ,del augintiniu,daznai gali del to kilti...tikit tokiu dalyku?
asmeniskai as tai tikiu.
P.S. nepagalvokit,kad beprotis esu :D[/quote]
Na juk buvo toks biologas ar kaip ten buvo, kur nukarpė kaktusui spyglius ir šnekėjau jam, kad jeigu kas jis jį apgins ir jam nereikia spyglių, tai kaktusas spyglių ir nebeaugino :) Aš tikiu šituom dalyku, netai, kad jis suprastų ką tu šneki, bet tavo energiją, tavo laimę, teigiamas bangas energijos :)
ar esat girdeje,kad kai su augaliuku kalbiesi,tai jam darai labai didele itaka...pvz jei ji keiki-nuvysta. liaupsini-sypsosi :) ir visos va musu problemos ,del augintiniu,daznai gali del to kilti...tikit tokiu dalyku?
asmeniskai as tai tikiu.
P.S. nepagalvokit,kad beprotis esu :D[/quote]
Na juk buvo toks biologas ar kaip ten buvo, kur nukarpė kaktusui spyglius ir šnekėjau jam, kad jeigu kas jis jį apgins ir jam nereikia spyglių, tai kaktusas spyglių ir nebeaugino :) Aš tikiu šituom dalyku, netai, kad jis suprastų ką tu šneki, bet tavo energiją, tavo laimę, teigiamas bangas energijos :)
-
- Patyręs
- Reputacija: 1
Menkutis, nes, galima sakyt, zydejimo pradzia dar tik pati. Visi stiprus kvapai zydejimo antroj pusej rysket pradeda (na, cia mano mazytes patirtys viso labo, juk ir veisliu visokiu yra..).arnuska & cypukas rašė: kvapas toks menkutis.....
O del rudavimo - arba veisles savybe (OK),
arba kazkas ne visai OK kazkurioj vietoj, pvz.,
kazkurio elemento trukumas arba perteklius.
Kazkodel kirba fosforas sia akimirka galvoje, balazin.
Mano augintines taip ruduot pradedavo tik rugsejo mazdaug viduryje. Rudenelis. O tavosios dar tik ipusejusios, tarkim, zydeti..
Del kvapo. Gali nukirpti viena ziedeli ar pazastini lapuka - sutrink ji tarp pirstu - jau ir dabar uzuosi.
-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 234 Atsakymai
- 155399 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas hipiukas
-
- 240 Atsakymai