Auginimas Lietuvoj lauko salygom.
Re: Auginimas Lietuvoj lauko salygom.
Bet imanoma nepamenu nick žmogus buvo forume kuris sakė užaugino bet šiltnami white widow ir dar nemažai nueme
PsYchotherapist
PsY rašė:Bet imanoma nepamenu nick žmogus buvo forume kuris sakė užaugino bet šiltnami white widow ir dar nemažai nueme
Šitas, geriausias outdoor'o derlius, kurį esu matęs Lietuvoje. Kiek žiūrėjau nuotraukų, growlog'ų, niekas neprilygsta. Pagarba SACALUISACALAS rašė:Pirmas augintinis ir jisgavos toksJau daug yra genetas nes remiasi i stoga
bet keistas dalykas sudziovinau nugenetus pumpuriukus jokio kvapo visiskai, bet EFEKTAS tai
![]()
[ nuotrauka ]
dabar toks siek tiek pasikeitestipriai nugeneti lapai nes negaliu ziuret i nudziuvusius
[ nuotrauka ] [ nuotrauka ]
is arciau![]()
[ nuotrauka ] [ nuotrauka ] [ nuotrauka ]
dabartinis
[ nuotrauka ] [ nuotrauka ]
Nu o čia is po vieno genejimo gavos walpeiperis Prasom naudokites![]()
[ nuotrauka ]
Na mieli ekspertai prasau jaigu imanoma nustatykite Veisle nes nezinau kokia jibet zinau, kad puikiai pavezina. Naudotos skystos trasos Growhow. Na zinovai klausimelsi ar dar pastores mano tie pumpurai nes jie matot tokie plonyciai tik siuliukai, o radau darzuose tai tokios kaip beizbolo lazdos storos, galyngos kame čia reikalas??

Esu geresniu derliu padares su purple #1 is DP. Uzaugo 3 augalai virs 2 metru ir spejo suzydet.
esi man rodos papostines siame forume savo augalus.ar ne?
patirtis:soil,hidro,aero,wilma,nft,dwc.lempos:11w-600w cfl,mh,hps,led.
Nesu papostines, nematau reikalo postint nes tas ivyko gan seniai jau. Jei labai domina galiu asmeniskai atsiust PM su fotkem 

tada laukiu.
man irgi:D
Nesiuntinesiu visiem, runkelis pirmas paprase tai jam nusiunciau. Jei nores tai patvirtins kad nemeluoju del augalu 

Jei jau taip, tai laukiam runkeliui suteiktos garbės praneštdaylight rašė:Nesiuntinesiu visiem, runkelis pirmas paprase tai jam nusiunciau. Jei nores tai patvirtins kad nemeluoju del augalu

Ability is nothing without opportunity.
a koks tolkas isviso? baisiai kam rupi ka tu auginai pries septynis metus?
jeigu nori kazka parodyti ir pasidalinti, tai ir rodai, arba bent jau parasai kanors issamesnio. dabar sako uzauginau glebi ganjos, tai papliurkim ir pabandykim isivaizduot(slaptai) kaip jinai atrode. kartais nuliustu paskaites cia. tikrai nuliustu.
jeigu nori kazka parodyti ir pasidalinti, tai ir rodai, arba bent jau parasai kanors issamesnio. dabar sako uzauginau glebi ganjos, tai papliurkim ir pabandykim isivaizduot(slaptai) kaip jinai atrode. kartais nuliustu paskaites cia. tikrai nuliustu.
kas liecia del paliudymo bet as jau esu mates seniai seniai jo augintine monstre....tamsta sake kad nera cia legaliam papostines foto...as netikrinau,bet manau arxyve jus rastumete foto tikrai,yra i ka paziureti,ir dar tas zmogutis kur siltnamyje "nuspotkines" (nusifotografaves)irgi jo augintine yra labai nice-istikruju cia tarp ju galima "fight"a lengva padaryti bet neverta.tad esamas zmogtis kuris pareiske kad mate laaabai dideli medi ir atidave respekta jis buvo apstulbes nuo zmogaus augintinio.yra zmoniu kurie nesilanko siame forume o gal tik seip prisirgistrave....kaip kurie rode foto man asmeniskai,zinot ka as jiems zemai galeciau nusilenkti.gaila mano hard drive"as subyrejes,is ten istraukes foto jus tikrai apstulbtumete,nuo kaip kuriu groweriu is LT.
tikrai gaila būtu labai idomu pamatyti tuos augintinius jei jau tu juos giri tai manau kad tikrai turėtu būti ispudingai. gal netyče ir atsiras tokiu kurie ikels savo augalu foto, bet daugelis manau tiesiog bijo
PsYchotherapist
o kaip jum sitas?.... http://img525.imageshack.us/i/img2286cropep0.jpg/
Ooo šitas irgi matytas : )) Atrodo super. Įdomu tik kaip pačiame gale turėjo atrodyti galvos to augalo : O
Kuklesnis, bet ne prastesni : D
http://www.youtube.com/watch?v=dSRbQV0Edj8
Kuklesnis, bet ne prastesni : D
http://www.youtube.com/watch?v=dSRbQV0Edj8
Paskutinį kartą redagavo 4apa 2011-03-20, 12:34. Iš viso redaguota 1 kartą.
kokio didzio mazdauk tas tavo lov buvo? karpei gal

nei cia low, ne cia karpei. cia tik fragmentas gyvulio ;]
o dydziai tai svyravo nuo 2 iki 3(beveik) metru, bet pirmieji ir krito galiunai trimetriniai, nes zinoma buvo vyrai.
o dydziai tai svyravo nuo 2 iki 3(beveik) metru, bet pirmieji ir krito galiunai trimetriniai, nes zinoma buvo vyrai.
Kas užtikrina tokių gigantų augimą ? Turbūt visi tokie būna tręšiami, nedažydi iki galo, vegetuoja ilgai ? 8 savaitės žydėjimo suspėja Lietuvoje ?
Taigi tokias foto video dėkit i Fotgrafijos tema
PsYchotherapist
jos jau ten yra...
-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 29 Atsakymai
- 20176 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas Operatore
-
- 14 Atsakymai