Skaniausi jusu pagaminti patiekalai?
-
- Ekspertas
- Reputacija: 0
aj dar vienas super duper patiekas. tie kepti sumustiniai su geltonu suriu.
dabar tai sakes koky kably pagaves esu. tik va kad nepuciu jau savaite. bet seip juos valgau kas diena po kelis.
ir to surio prisidedu tiek dau. kad tas gabaliukas nu mazdaug kuris kainuoja 6 lt tarkim kad rokiskio kokio surio. nu bendriau palaukit nueisiu iki saldytuvo pasakysiu tiksliai kiek. velnias.. neparasyta dbr butent ant to kuty dbr turiu kiek gramu. nu bet esme kad kumscio dydzio gabala surio sunaudoju per 4 sumustisnius
tada buna su extra daug surio. su tiek daug kad prakandus antra kasny ir ta sury isiliedziusy sukandus su dantim galiu istempi (palaukit pamatuosiu sawo rankos ilgi) nu gaunas taip kad istempiu apie 90 cm ir ji neplysta
isivaizduojat kiek daug?
tai va cia yra ziauriai skanus dalykas
dabar tai sakes koky kably pagaves esu. tik va kad nepuciu jau savaite. bet seip juos valgau kas diena po kelis.
ir to surio prisidedu tiek dau. kad tas gabaliukas nu mazdaug kuris kainuoja 6 lt tarkim kad rokiskio kokio surio. nu bendriau palaukit nueisiu iki saldytuvo pasakysiu tiksliai kiek. velnias.. neparasyta dbr butent ant to kuty dbr turiu kiek gramu. nu bet esme kad kumscio dydzio gabala surio sunaudoju per 4 sumustisnius

isivaizduojat kiek daug?

tai va cia yra ziauriai skanus dalykas
manyje yra 94% juodaodzio genu ir 6% meksikiecio
-
- Ekspertas
aj ne. uzpuciau . bet tik 1 karta. ir tai teko kompanija palaikyt vidury nakties.ir tai tada su nauju zmogum susipazinau. bet esme kad planuoju ir nebepust visa vasara. arba bent jau menesi laiko.
(isimtis bus jej tokiu isvis bus. kai susitiksiu su nauju pucianciu zmogum. tai kad susipazint manau reikes pust)
(isimtis bus jej tokiu isvis bus. kai susitiksiu su nauju pucianciu zmogum. tai kad susipazint manau reikes pust)
nesvarbus rašė:Beabejones, namie ir skaniau ir sveikiau gali pasidaryti ! Vapsie, tas makdonaldas sudas, pamenu kazkada, ryte teko anksti varyt i kita miesta ir skubejom pavalgyt, tai prasukom pro ten, tai visa diena visiskai nei jegu neturejau ir ðiaip kazkokia netokia savijauta, kol normaliai nepavalgiau !
O jei taip, is anksto suplanaves buni parukyt, tai geriausia vistytes kokios uzsimarinuoju pats, ant zariju pasikepu, balkone, ir pirstus laizausi. Skaniau man niekas nepadaro, kaip tik pats :P
Grynai skaniausias maistas yra kur pats darai =D o kad macas sudas pritariu

Get High (smoke)
blemb, skaitau ir jaučiu burnoj skonįBongmaster rašė:aj dar vienas super duper patiekas. tie kepti sumustiniai su geltonu suriu.
dabar tai sakes koky kably pagaves esu. tik va kad nepuciu jau savaite. bet šiaip juos valgau kas diena po kelis.
ir to surio prisidedu tiek dau. kad tas gabaliukas nu mazdaug kuris kainuoja 6 lt tarkim kad rokiskio kokio surio. nu bendriau palaukit nueisiu iki saldytuvo pasakysiu tiksliai kiek. velnias.. neparasyta dabar butent ant to kuty dabar turiu kiek gramu. nu bet esme kad kumscio dydzio gabala surio sunaudoju per 4 sumustisniustada buna su extra daug surio. su tiek daug kad prakandus antra kasny ir ta sury isiliedziusy sukandus su dantim galiu istempi (palaukit pamatuosiu sawo rankos ilgi) nu gaunas taip kad istempiu apie 90 cm ir ji neplysta
![]()
isivaizduojat kiek daug?![]()
tai va čia yra ziauriai skanus dalykas

As irgi tokius darausi tik dar virsu surio patepu trupuciu pomidoru padazo.Bongmaster rašė:aj ne. uzpuciau . bet tik 1 karta. ir tai teko kompanija palaikyt vidury nakties.ir tai tada su nauju zmogum susipazinau. bet esme kad planuoju ir nebepust visa vasara. arba bent jau menesi laiko.
-
- Ekspertas
nu pas mane tas pats apratas tik kad jis nepadalyja, o ir palieka 1 kvadratiny bet didely
sakes kaip uzsimaniau jo neskaitant kad dabar yra beveik 2 h nakties. its to for naktipieciai!!! ooo sumustinukai lekiu pasidaryt
,
va dar pabandysiu i viena ideti barbecue padazo ir pasakysiu kaip ar sulipo toks skanumas

va dar pabandysiu i viena ideti barbecue padazo ir pasakysiu kaip ar sulipo toks skanumas

Su tais karstais sumustiniais, gaminant su aparatu, megejas esu paeksperimentuoti. Seniau mano ingridientai budavo majonezas, kecupas, garstycius, suris, kumpis, na ir keturkampe duona ta. Siaip skanu ten dar ipjaustyti alyvuogiu ar raugintu agurkeliu, rauginti agurkeliai tinka labiau gal jei ten ipili to cesnakinio padazo kur picerijose buna. Sumustiniai atrodo toks paprastas maistas, bet su jais labai smagiai galima pazaisti.Spotless rašė: As irgi tokius darausi tik dar virsu surio patepu trupuciu pomidoru padazo.
Ras Kaliman
-
- Ekspertas
- Reputacija: 9
-
- Ekspertas
Manvydas rašė:KMI - Kūno masės indeksas?naktibaldas rašė:Daba visi čia pasireiskusieji staigiai man savo kmi pateikiatAs tai kiaules i laisve stengiuosi nepaleist
Vat kame prikolas,valgau visada ir daug.Bet nei kilo nepriaugu.Mano organizmo apykaita žvėriška.
Pavalgai po pusvalandžio jau vėl noris.
Kad tu jaunas dar

Pilypas is kanapiu
-
- Patyręs
Toks ir maistas.Sotumo vos vos duoda ir tam kartui,o į storumą daug.Pažiūrėk į tuos amerikiečius kur greitą maistą kapoja.Arnas rašė:Nuvarem pries kokia savaite nakti uzpute i magdonalda, ir pasirodo ten bendradarbio 2 draugai dirbo, tai kj privalgem ten uz dyka![]()
![]()
Bet man patink ten privalgai, uz puse val vel valgyt nori

-
- Ekspertas
Sigma rašė:Varo jie ten kokios narkatos, kad tą lašinių maistą ėst norėtum ir vėl norėtum.
Tai ju net stumimas gana paprastas

p.s. klausau radia maria

Pilypas is kanapiu
-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 76 Atsakymai
- 49901 Peržiūrėta
-