ganjaFAMA rašė:O kur tavo argumentai, proto galiūne? "Jus tik maziau svaikit apie savo jaguarus, dodzus ir kitoki mesla... Masinos kurios vertos vadinti masinomis: BMW, Mersedesai, Volvo, Audi, Woksvagenai. Visa kita MESLAS.
Sakykit ka norit, duokit kokiu norit pavyzdziu, bet visa kita meslas." Tai tau davus ar nedavus argumentų, tau vistiek bus tas pats.. Apie topgear nieko nekalbėjau išvis. Ten daugiausiai rodo egzotiškas mašinas rodo ir jas apžvelgia paviršutiniškai. Gera laida. Daug įdomių ekspermentų. O kai renka mašinas rimtuose rinkimuose, tai daro crash testus, žiūri ekonomiškumą, galingumą, kainą. Tiesą sakant net nežinau kodėl renkasi tas tavo vokiškas mašinas. Gal dėl to, kad bachurėliai nori greit ir pigiai PASITIUNINGUOT. Gal dėl to mito "vokiška kokybė" ? Nežinau, bet tikrai nieko prieš tas mašinas neturiu, tiesiog nereikia taip kategoriškai sakyti, tas šūdas, o tas gerai. O tau su tokiu mąstymu galiu tik sėkmės gyvenime palinkėti

Pasiimk pezuka 91metu ir bemvuka 91metu. lygink ir pamatysi ciom diela. Turiu kieme 4masinas: Audi, Pezo, Reno ir wolgsvagena. Reno nespeju rudziu kavot, remontuot (truko galva, problemos su generatorium, luzo tarcerinis plienas (cia su galiniu tiltu sisije), dabar kazkas prieky uzia, tai reikes arba i srota arba padegt), pezo kaip ir ciki, bet kiauras, parudijes, per galines dureles gumos neprisispaudzia, tai pucia vejas (neisplyse, bet gamykliskai nenudaryta), elektriniai veidrodeliai ir stoglangis sugedo kai tik nusipirkau, o dabar kuriasi sunkiai, kuro filtra pakeiciau, bet vistiek tas pats, wolgsvagenas tai nepamusamas, 86m, jau gal 3milijona suku. px papsi be problemu, nuo pirkimo viena amortizatoriu keiciau ir tiek. nesakau, visas barska tarska, bet tiek kuriasi tiek vaziuoja be problemu, kebulas ir px, jei ne mano pacio per neapdairuma ilenktas. Audine man kaip limuzinas priekaistu tfu tfu tfu bar bar bar neturiu, va tik akumuliatoriu keist reiktu, bet cia jau suprantama.
Toki mano pavyzdziai...Draugas mithubisi turejo, rai 3 varilkius per 2 metus keite, o atsiliepimai buvo tokie - nusipirksi mitsubisi, tai uzsipisi. Kitas draugas turi nissan sunny. Vaziuoja px visai, bet supuvus. Pamenu kai jis i tusa atvare, tai mes prisigere nuejom surudijusas skardas lankstyt, 3 kartut palenki ir nuluzta.
Ir taip daug galeciau pasakot apie fiatus, mazdas, opelsiu ir kitoki biesa...