Kas nors noretu chat'o sitai svetainei ?
Re: Kas nors noretu chat'o sitai svetainei ?
neweik , man tas o ce skype cetas kaskas gyrdejau maNE ir imestumet ?
Nesveikas brakonierius 

Up
Praėjus beveik 10 metų nuo paskutinio įrašo nutariau atgaivinti temą
Ar atsirastų norinčių pachatinti gyvai? Galima nesunkiai atidaryti kokį chatroom ar pan

Ar atsirastų norinčių pachatinti gyvai? Galima nesunkiai atidaryti kokį chatroom ar pan

N/A
Count me in:D bet ar nenumirs forumas? jei susimesim ten visi aktyviausi, tai nebebus kam čia rašyt 

na is esmes as uzkures telegrama jei FSB nepasidave tai ir kitiems nepasiduos 

Bet darbe mane vadina - Veryga
EDIT: Pasirodo, turim jau chatą

Paskutinį kartą redagavo N/A 2019-08-18, 00:47. Iš viso redaguota 1 kartą.
N/A
Telegramas būtų galbūt geriausia, nebent per wickr me galima pakurt chatą. 

Sveiki, jau yra tokia tema. Paskaitykite tema 'Vip forumas', ten tera tik pora puslapiu. Bendravimas pagrinde vyksta tarp zmoniu su trim keturiom zvaigzdutemis, tai sakyciau galima daryti kazkokia analize. Ten Slow Stone neblogai parase, yra neblogu izvalgu.
Asmeniskai, taip garsiai galvojant, tai nezinau ka ten labai kitko galima butu sneketi. O labiausia del pacio forumo populiarumo bijausi: isimkime is eterio pvz bongmeister ir barzda - byra top 3 labiausiai komunikiojanciu (topas is akies). Nezinau, nezinau.
Asmeniskai, taip garsiai galvojant, tai nezinau ka ten labai kitko galima butu sneketi. O labiausia del pacio forumo populiarumo bijausi: isimkime is eterio pvz bongmeister ir barzda - byra top 3 labiausiai komunikiojanciu (topas is akies). Nezinau, nezinau.
Yra kaip yra, o turim ka turim ..
Cia jau reiketu tiesiog acakingumo. Manau forume nebutu tiek daug off topic
kekvienas turetu suprasti jog mes cia susirinkom dalintis informacija, ziniomis. Tad turint kuom dalintis reiketu eiti cia ir dalintis. O norint quick atsakymo eina i chata. Be to sunku kai adminas kazkur ir neiseina pravalyti forumo, isskirti kas svarbiausia ir butu lengviausia surandama. As visom penkiom uz foruma, jo isliekamoji verte daug didesne nei chato. Bet chate daug lengviau tureti rimta dinamiska diskusija
Pvz vakar su bongmeister apturejom gana informatyvu chata apie led. Toks chatas forume uztruktu pora savaiciu

Pvz vakar su bongmeister apturejom gana informatyvu chata apie led. Toks chatas forume uztruktu pora savaiciu
Va būtent. Chatas daugiau būtų greitiem atsakymam. Pvz.: nulaužei šakelę ir nežinai ar ji išgyvens ar ne. Nežinai kaip išgelbėt augalą nuo numirimo, o tokioje situacijoje greit reiktų reaguoti. Na čia tik pavyzdys aišku, nes forume kol sulauksi info tokioje situacijoje, tai nukris ir ta šakelė
arba diskutuojant apie ledus va kaip cikis jau minėjo. Arba kai augini laukuose, stengiesi retai ten vaikščiot ir užklausi greitai ar jau verta skint ar ne..
na čia daug pavyzdžių galima prigalvot, bet aš už chatą (y)

Pritariu kolegom. Svarbiausia žiniomis dalintis ir palaikyti bendravimą su bendruomene. Mes, groweriai, ir esame šitas forumas.
Senbūvių parašyti pranešimai daugelis out-of-date, o visą Herbariumo skiltį sudaro viso labo 470 temų...
Pamenu dienas, kai forume vienu metu ir po ~100 žmonių sėdėdavo. Dabar, ką matau, tai 4-5 žmonės daugiausiai ir pora svečių.
Tikrai trūksta to komunikacijos greičio ir informacijos kartais, o elementarūs klausimai-atsakymai temoje gali likti visai nepastebėtas arba laukti atsakymo keletą dienų. Pats ne kartą kreipiausi pagalbos į kitus forumus, nes čia atsakymo nesulaukiau.
Chatas šitai bendruomenei tikrai reikalingas, kaip pagalbinė priemonė komunikuoti. Vakar realiu laiku nemažai temų aptarėm, ko forume nerasit.
Tarp kitko, nebėra klausimas ar reikia chato, nes jau yra.
Dėl pridėjimo - AŽ (arba derinkit su Cikis).
Senbūvių parašyti pranešimai daugelis out-of-date, o visą Herbariumo skiltį sudaro viso labo 470 temų...
Pamenu dienas, kai forume vienu metu ir po ~100 žmonių sėdėdavo. Dabar, ką matau, tai 4-5 žmonės daugiausiai ir pora svečių.
Tikrai trūksta to komunikacijos greičio ir informacijos kartais, o elementarūs klausimai-atsakymai temoje gali likti visai nepastebėtas arba laukti atsakymo keletą dienų. Pats ne kartą kreipiausi pagalbos į kitus forumus, nes čia atsakymo nesulaukiau.
Chatas šitai bendruomenei tikrai reikalingas, kaip pagalbinė priemonė komunikuoti. Vakar realiu laiku nemažai temų aptarėm, ko forume nerasit.
Tarp kitko, nebėra klausimas ar reikia chato, nes jau yra.

N/A
- Moderatorius
- Moderatorius
- Reputacija: 94
duomenis į pm atsiųskit, ačiū [;
-
- Naujokas
- Reputacija: 0
Nematau tavo dienorascio, niekas nezino augini, neaugini.
-
- Naujokas
- Reputacija: 0
Kolkas neauginu kol kas nėra galimybės bet žadu
-
- Ekspertas
- Reputacija: 18
Sveiki sveiki! Chatas gal ir neblogai , jei yra kažkokia info į PM prašom
O ar auginu neauginu su manim irgi klausimas, šiuo metu ne, bet turiu 2 ar 3 dienoraščius kuriuos tik reikia normaliai surašyti ir sukelti, ką pats žadu poros sav bėgyje, nes laisvo laiko panašu yra 

Geriausias vaistas nuo visų ligų 

Neina tau siusti privacios zinutes
Kaip supratau akmuo atsiuntė tau invite link:) pasitikrink ažMarbauskas rašė: ↑2019-09-03, 21:44 Sveiki sveiki! Chatas gal ir neblogai , jei yra kažkokia info į PM prašomO ar auginu neauginu su manim irgi klausimas, šiuo metu ne, bet turiu 2 ar 3 dienoraščius kuriuos tik reikia normaliai surašyti ir sukelti, ką pats žadu poros sav bėgyje, nes laisvo laiko panašu yra
![]()

-
- Ekspertas
- Reputacija: 18
Blem, pažiūrėjau, galvoju vėliau įsijungsiu ir dabar nebegaliu atidaryti žinutės. Akkmuo, prašau, dar kartą man durnam 

Geriausias vaistas nuo visų ligų 

Arba man gali raštelt į pm, supasakosiu step by step:D tau neina parašyt:DMarbauskas rašė: ↑2019-09-04, 20:26 Blem, pažiūrėjau, galvoju vėliau įsijungsiu ir dabar nebegaliu atidaryti žinutės. Akkmuo, prašau, dar kartą man durnam![]()
-
- Pažengęs
- Reputacija: 17