Geras dienoraštis. Pavykęs auginimas sakyčiau (nors ir nebaigtas), augaliukai gražūs - viskas tvarkoje. Teko ir man microgrow'ą praktikuoti. Smagus eksperimentas, tačiau daugiau tikrai nebeauginsiu. Ne man toks auginimo būdas.
Pc micro gorw'e augindamas manau uzsiauginsi grinai tik sau,su draugais nelabai bus ka dalintis jei dalinsies pabaigsi greiciau nei spesi kita uzaugint derliu.
eric rašė:Pc micro gorw'e augindamas manau uzsiauginsi grinai tik sau,su draugais nelabai bus ka dalintis jei dalinsies pabaigsi greiciau nei spesi kita uzaugint derliu.
nerukau as tiek daug, kaip tu galvoji:) jeigu bus bobike cia bent viena, tai man ir draugams vasarai tikrai uzteks ))))
eric rašė:Pc micro gorw'e augindamas manau uzsiauginsi grinai tik sau,su draugais nelabai bus ka dalintis jei dalinsies pabaigsi greiciau nei spesi kita uzaugint derliu.
nerukau as tiek daug, kaip tu galvoji:) jeigu bus bobike čia bent viena, tai man ir draugams vasarai tikrai uzteks ))))
;}}} ziuresim. dar tik RX tezydi, nycd nepradejo, ir, be to, neaisku ar nycd irgi bus mergike:) O siaip, noriu dar kelias seklikes pasidaryt, kadangi lr vyriokas, tai pakryzminsiu bisk:)
jeigu kitamet bus galimybe auginti, tai bandysiu daryt ka nors panasaus kaip cia https://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=126981 . mazuose indeliuose, iskart 12/12. Derlius,zinoma, nedidelis, bet kadangi as daug nerukau, tai man bus kaip tik:) plius, gali turet keliu veisliu pyho iskart:) ir pagal nuotaika rukyt. Tik va problema ta, kad jeigu as kryzminsiu nycd ar RX su lr, tai gali but auto phenotipu...na ziuresim:)
Per kiek laiko pas tave jos pradejo zydet nuo 12/12 rezimo ijungimo? Ta prasme kaip tam paveiksleli kur jau galvos siokios tokios kaupiasi. Nes mano panelems jau 2savaite 12/12 rezimo ir dar nezydi, dar tik piesteles tos moteriskos visur atsirandineja ir dideja po biski...
sveiki tai va nusprendziau ir as pameginti aprasyti savo augintini :) mano dienorascio tikslas parodyti zmonem jog galima su minimaliom investicijom...
Paskutinis pranešimas
Derlius!!!
Sveiki visi tai va praejus 14d. derlius buvo pilnai isdziovintas apdirbtas,susvertas,ir paruostas,laikymui-vartojimui.Derlius pilnai...