tema atrodo tokia...
  tema atrodo tokia... esme tokia: bichas kaip bichas bet kaip prades blevyzgoti ir nusishneketi tai neduok tu dieve. ir sakai zmogui ir viska: nuy nenusishnekek prashau labai, bo skalauji toki gryba kad net sarmata klausyti. na o gerbiamasis tankas... nichuja, dar labiau pradeda nusishneketi. na tada gauna i bliuske ir pradeda grasinti susidorojimu savo draugu pagelba. o kas juokingiausia kad jo visi draugai yra jauciu geresni musu draugai nei jo
  esme tokia: bichas kaip bichas bet kaip prades blevyzgoti ir nusishneketi tai neduok tu dieve. ir sakai zmogui ir viska: nuy nenusishnekek prashau labai, bo skalauji toki gryba kad net sarmata klausyti. na o gerbiamasis tankas... nichuja, dar labiau pradeda nusishneketi. na tada gauna i bliuske ir pradeda grasinti susidorojimu savo draugu pagelba. o kas juokingiausia kad jo visi draugai yra jauciu geresni musu draugai nei jo   ))  tai va tuom viskas ir pasibeigia.
))  tai va tuom viskas ir pasibeigia. 
![:] :]](./images/smilies/blink.gif)

..tipo nepucia... tik per progas...PATYS NIEKAD NEPERKA ....tipo skaito kad per iseigines ipusti cia net nesiskaito pootimas ...bet tai PALA..as irgi tik per iseigines puciu...
  ..tipo nepucia... tik per progas...PATYS NIEKAD NEPERKA ....tipo skaito kad per iseigines ipusti cia net nesiskaito pootimas ...bet tai PALA..as irgi tik per iseigines puciu...  buna nusiperku sau koki ketvirtuka..manau va ipusiu  per vakara..tai kai susoka visi...ble as nesu ten koks zazymas ar dar kaip..bet kai zmones kokius metus laiko kiekviena savaitgali "nepucia" o patys niekad nera pirke...ir net apytikriai neisivaizduoja nei kainos...nei  kur gaut isvis tai man nelabai grazu atrodo.
 buna nusiperku sau koki ketvirtuka..manau va ipusiu  per vakara..tai kai susoka visi...ble as nesu ten koks zazymas ar dar kaip..bet kai zmones kokius metus laiko kiekviena savaitgali "nepucia" o patys niekad nera pirke...ir net apytikriai neisivaizduoja nei kainos...nei  kur gaut isvis tai man nelabai grazu atrodo. vis taip gaunas kad toosiju daugiausiai su porazmoniu kurie turi pusti. tai arba litus kelis jiem ishkarto duodu arba pavaishia...  o
 vis taip gaunas kad toosiju daugiausiai su porazmoniu kurie turi pusti. tai arba litus kelis jiem ishkarto duodu arba pavaishia...  o   tai dazniausiai pusgraminius sukam, bos ketvirtukeli rookyti tryse... kaskaip nelabai
 tai dazniausiai pusgraminius sukam, bos ketvirtukeli rookyti tryse... kaskaip nelabai ![:] :]](./images/smilies/blink.gif) jei pusti tai pusti normaliai
  jei pusti tai pusti normaliai   ))
)) O dar kai pats litu neturiu ir kazkam pust reikia paimt tai isvis pravalas! Sirdi skauda, vaziuoji, kalbiesi - o tau huj ipust duoda kai atiduodi.
 O dar kai pats litu neturiu ir kazkam pust reikia paimt tai isvis pravalas! Sirdi skauda, vaziuoji, kalbiesi - o tau huj ipust duoda kai atiduodi.  ))
)) 
pas mus rajone tokia zole kad ir desimtiese nuo 0,25 apsipusi..Pomidoras rašė:man labai idomu ar nors po duma kliuvo.... ???? kaskaip nelabai man tiketina kad nuo ketvercio sesiese pripusti galima...Cubik rašė:whahnu jei koks vienas prisitrina , tai dar nieko , bet yra buve ir tokiu atveju kai 1/4 sehsiese rukem.. ir nzn kaip bet sugebejom gerai ypust
))
 ))
)) 
Hmm.. svarbiausia nusiteikimas. Jei tu primesi kad "cia mazai" ir kad "nieko neprirukysim" tai taip ir bus. Mokekim pasitenkinti tuo ka turim. ir dziaugtis kad ishvis turim.naktibaldas rašė:pas mus rajone tokia zole kad ir desimtiese nuo 0,25 apsipusi..Pomidoras rašė:man labai idomu ar nors po duma kliuvo.... ???? kaskaip nelabai man tiketina kad nuo ketvercio sesiese pripusti galima...Cubik rašė:whahnu jei koks vienas prisitrina , tai dar nieko , bet yra buve ir tokiu atveju kai 1/4 sehsiese rukem.. ir nzn kaip bet sugebejom gerai ypust
))
))
himka jebana..........