kaip ir spėja jei žydėjimo trukmė neviršija 7-8 savaičiųciongas rašė:Sakykit, partizanai, jums tie feminized spėja nužydėt normaliai ar užsiimate dangstymo technologijomis?

kaip ir spėja jei žydėjimo trukmė neviršija 7-8 savaičiųciongas rašė:Sakykit, partizanai, jums tie feminized spėja nužydėt normaliai ar užsiimate dangstymo technologijomis?
Easy sativa dwarf ir purple maroc pavyks, su cheesu ir moby dicku pamirsk, del ak nezinaumonogamija rašė:Bandet gal kasnors, noreciau atsiliepimu, patarimu suzinoti apie sitas. Neslepsiu ieskau paciu lengviausiu, greiciausiu variantuEasy sativa / purple maroc / dwarf / ak-47 / speed / cheese / mobydick. Seip arciau sirdies autoflowerei. Butu idomu jusu nuomone suzinoti. O gal zinot kazko naujesnio,geresnio
Neduoda greiciausiai derliaus,bet iki rudens vidurio suzydetu. Jei tau nereikia bombinio stafo, tiesiog susimesk big bang auto arba roadrunner #2 . abu reikalauja minimaliu prieziurumonogamija rašė:Cia apie tas pirmas tris, jas lengviause auginti, greiciau derliu duoda? Noretusi labiau jog jin pati auktu be didelios prieziuros.Ar uzejus lietui, skvalui atsilaikytu. Dangstymo metodikos nesinaudociau del asmeniniu priezasaiu. Beje, aciu mr.plant
Sakyciau atvirksciaiavoria rašė:Kada žadat startą šiemet? kovo vidury jau planuoju daiginti Royal Ak auto.
dėl ne automatų palauksiu kol berželiai prasprogs
Nepakenktu biobizzas veg ir bloom + jü zemesmonogamija rašė:Neee nereikia man labai didelio derliaus, labiau noretusi kad jin augtu savarankiskai su minimale prieziura. Cia mano antras grow gyvenime bus. ana kart naudojau draugelis pasiule substorbo, nezinau ar teisingai pavadinima parasiau bet tokios baltos trasos. Nu rezultatai nenustebino. Dabar noriu kazko rimciau, ar butina man naudoti tokius kaip fish-mix, top-max, bio-bloom? ar imanoma ir be ju uzauginti graziai ir ir gerai.
Apie sitas "trasas" kalbejai ?monogamija rašė:Supratau, dekui visiems uz patarimus