Vis geriau nei neperspėjus savo šeimyną svaigalais privaišint.Ficcuss rašė:Kazinau su tokiais bandimais paskui sveikata sugadinsi....
Moksliniai bandymai. Reikalingi savanoriai.
PASIULYMAS:
tarchialinti=styroti
ant ko styrai,ant ko sustires-toks ir STYRUOKLIS
siulau pervadint
mano pazhinties su kvaishalais laiku('98m),zhodi "torchius" suprasdavau kaip opiatai,o "tarchiokas"-besibadantis zhmogus(bestyrantis ant adatos).manau,shi versija butu realiausia,bet,velgi chia tik mano nuomone ir poduminiai pamastymai
p.s.man idomi zhodzhio "putikas" atsiradimo kilme
vel speju,galetu but nuo tu laiku,kai penkiese viena kasiaka(man-pyho primushta cigarete) paravozu hebryte pusdavo.o ir gerai visiem budavo
pasidalinkit,jei zhinot,kolegos

tarchialinti=styroti

ant ko styrai,ant ko sustires-toks ir STYRUOKLIS

siulau pervadint

mano pazhinties su kvaishalais laiku('98m),zhodi "torchius" suprasdavau kaip opiatai,o "tarchiokas"-besibadantis zhmogus(bestyrantis ant adatos).manau,shi versija butu realiausia,bet,velgi chia tik mano nuomone ir poduminiai pamastymai
![:] :]](./images/smilies/blink.gif)

p.s.man idomi zhodzhio "putikas" atsiradimo kilme

togetha brotha
zonoj naudoja si slenga tarcalinti!o vat ano kur sigma sake "tarcioku"tai nzn
tai va vyruciai gryztame prie temos:nu jei man reiktu tiek dzointu supusti tai jau pries eidamas savanoriu i ta laboratorija tai 3bulvinius maisus valgyt nusitysciau!ir vietoj lovos naudociau karsta jame miegociau gal net numirciau
uzsisakyciau su graziais apvadais!
pries tai visu jusu paprasyciau didelio palaikymo! 

tai va vyruciai gryztame prie temos:nu jei man reiktu tiek dzointu supusti tai jau pries eidamas savanoriu i ta laboratorija tai 3bulvinius maisus valgyt nusitysciau!ir vietoj lovos naudociau karsta jame miegociau gal net numirciau

patirtis:soil,hidro,aero,wilma,nft,dwc.lempos:11w-600w cfl,mh,hps,led.
-
- Ekspertas
- Reputacija: 0
Labai atsiprasau uz doublepost
netycia 

Paskutinį kartą redagavo Legalize it! 2008-09-25, 14:59. Iš viso redaguota 1 kartą.
-
- Ekspertas
-
- Ekspertas