![:] :]](./images/smilies/blink.gif)
Auginimas Lietuvoj lauko salygom.
Durbanas 100% sativa. Kiek girdėjau visai normaliai auga lietuvoj, daug kas augina, derlius normalus, asmeniniam naudojimui poros augaliukų pilnai užtenkaMituzas rašė:ka manot apie sia rusi - Durban Poison?kaip derlius?kaip auga lt salygom?ir siap komentarus kas yra ja augines?
 Geras pasirinkimas mano manymu, bet galbūt ne pats geriausias, čia jau skonio reikalas
  Geras pasirinkimas mano manymu, bet galbūt ne pats geriausias, čia jau skonio reikalas ![:] :]](./images/smilies/blink.gif)
Ką tik užsisakiau gan įdomų hibridą ( http://www.seedsman.com/en/cannabis-see ... ndra-seeds ) Nesuku sau galvos dėl žydėjimo, spės, nespės, sušals...  

- 
				Iliuminatas
- Pažengęs 
- Reputacija: 0
Mac > spės, spės  atrodo įdomus pasitinkimas.
  atrodo įdomus pasitinkimas. 
Aš jau sudaiginau 

Early misty is nirvanos 3 seklos 100% sudygo, Shamanas is dutchpassion 2 seklos fem 100% sudygo, ingemarspunch 3 is 3, white satin is mandalos irgi 100% daigumas. Tik lowryderis vienas nelenda is po zemiu, bet tikiuos isdygs

atrodo įdomus pasitinkimas.
  atrodo įdomus pasitinkimas. Aš jau sudaiginau

Early misty is nirvanos 3 seklos 100% sudygo, Shamanas is dutchpassion 2 seklos fem 100% sudygo, ingemarspunch 3 is 3, white satin is mandalos irgi 100% daigumas. Tik lowryderis vienas nelenda is po zemiu, bet tikiuos isdygs

SYE-lə-SYE-bin

As sitas jau gavau, patiko ir man jos kazkuoMac rašė:Ką tik užsisakiau gan įdomų hibridą ( http://www.seedsman.com/en/cannabis-see ... ndra-seeds ) Nesuku sau galvos dėl žydėjimo, spės, nespės, sušals...
 Kada daigint pradesi?Ir kada i lauka temsi?
  Kada daigint pradesi?Ir kada i lauka temsi?Ta prasme daiginsi ar jau į lauką neši?coba rašė:Na ka tikėsimės pasidalinsim patirtim ir nuopoliais su ta TundraMac rašė:Ai, turbūt nesuksiu reikalo į vatą, iki savaitės galo manau pareis, tai ir daiginsiu, nes orai tai neblogi bus ko gero, tai kovo gale prismaigstysiu jau

Aš žadu startuot kovo 10d.
 aš irgi panašiai pradėsiu, paauginsiu namuose kol naktį ne mažiau +10  bus
 aš irgi panašiai pradėsiu, paauginsiu namuose kol naktį ne mažiau +10  bus 
Arba Balandzio 1 kad skaiciuot lengviau butuMac rašė:Ta prasme daiginsi ar jau į lauką neši?coba rašė:Na ka tikėsimės pasidalinsim patirtim ir nuopoliais su ta TundraMac rašė:Ai, turbūt nesuksiu reikalo į vatą, iki savaitės galo manau pareis, tai ir daiginsiu, nes orai tai neblogi bus ko gero, tai kovo gale prismaigstysiu jau

Aš žadu startuot kovo 10d.aš irgi panašiai pradėsiu, paauginsiu namuose kol naktį ne mažiau +10 bus

Skubėt pernelyg nėra kur, vienu ar kitu atveju spės nužydėt, nebent Lietuvoj - bananų krašte vasarą sniego pridrėbscoba rašė:Arba Balandzio 1 kad skaiciuot lengviau butuMac rašė:Ta prasme daiginsi ar jau į lauką neši?coba rašė: Na ka tikėsimės pasidalinsim patirtim ir nuopoliais su ta Tundra
Aš žadu startuot kovo 10d.aš irgi panašiai pradėsiu, paauginsiu namuose kol naktį ne mažiau +10 bus

- 
					- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas

- 

- 29 Atsakymai
- 23969 Peržiūrėta
- 
								Paskutinis pranešimas  Operatore																			

- 

- 14 Atsakymai