Botanikų - sodininkų pokalbiai susiję su vazoninių ir sodo augalų auginimu, klonavimu, puoselėjimu, skinimu, tręšimu, apšvietimu ir pan. (DĖMESIO! Visi pranešimai nesusiję su šia tema, bei pranešimai pirkimo-pardavimo klausimais, bus pašalinti!).
sorry uz flood, neapsiskaiciau... na bet tresiant galima paspartint zydejima... na o as manau kad jei apsisvietes esi tai gali laisvai uzaugint, tik reikia issianalizuot viska, cia ne vaikai 14 metu augina gi, kad negaletu issiaiskint...
sveiki gyvi , auginu keleta diesel ryder ir ir lr# 2 , bet atsirado skubiu reikalu jiems dar tik apie 1 sav , norejau paklaust ar jai isodinciau i lauka , kas gautusi , nes turiu isvaziuot 6 savaitem , tai man panasiai ir gautisi iki harvesto , tik idomu ar dienos ne per trumpos jau ?
Jealous rašė:sveiki gyvi , auginu keleta diesel ryder ir ir lr# 2 , bet atsirado skubiu reikalu jiems dar tik apie 1 sav , norejau paklaust ar jai isodinciau i lauka , kas gautusi , nes turiu isvaziuot 6 savaitem , tai man panasiai ir gautisi iki harvesto , tik idomu ar dienos ne per trumpos jau ?
Pas mane tokia pat situacija, tik manau kitos išeities ir nėra, tik out'as belieka. Pabandysim ir pamatysim Sąlygos tikrai neidealios, bet manau derlius šioks toks bus, nors ir minimalus, bet bus. Nebent gali lietinimo sistemėle pasistatyt, jei nestriomna palikti elektros prietaisus be priežiūros. Aš asmeniškai out'an paleisiu...
Normalus tie redwaito lowai pats dabar auginu, gal per toli nuo lempos auga neustenka sviesos. Nuleisk lempa tik ziurek acargei su temperatura. O jai kiti auga augalai jau dideli ir negali nuleist tai vazonus statytk arciau lempos nu zinai 150W cia mazai yra.
Legalus rašė:Normalus tie redwaito lowai pats dabar auginu, gal per toli nuo lempos auga neustenka sviesos. Nuleisk lempa tik ziurek acargei su temperatura. O jai kiti auga augalai jau dideli ir negali nuleist tai vazonus statytk arciau lempos nu zinai 150W cia mazai yra.
tai veina augala pakeles arciau lempos ziuresiu kas bus, o kiti toliau nuo lempos.
P.s gal galetum foto imesti savo lr2 x big bud? Lb buciau dekingas