geriau nueik i mr-green.co.uk, užsisakyk sėklų... niekas tavęs nepažįsta ir niekas nenori papildomų problemų, taigi nesitikėk, kad tavo prašymas bus patenkintas
Balsi, o kodėl? Nes man atrodo, kad viskas čia yra čiki su tuo Lemon Skunku Lietuvos sąlygom.. pasirenki gerą lokaciją, geras žemes, gerų trąšų, ateini kas savaitę patikrint kaip laikosi ir nu.. nu ir viskas?
Outdoore yra kokį meleoną kartų lengviau auginti negu indoor'e.. nereikalauja tiek daug priežiūros, nes augimo sąlygas pagrinde kuria pati gamta, o ne pirmoko rankos.. Aišku belenkaip neimsi ir nemesi ten tų sėklų betkur, kad po vasaros atėjęs tik skintum supreme budus. Priežiūros vistiek reikalaus ir tikrai ne tiek daug kiek, jeigu šitas strain'as būtų auginamas indoor'e.
Pats nesu patirties konkrečiai su Lemon Skunk strain'u turėjęs (apart dūmų priėmimo į plaučius ), bet žinau tik tiek, kad outdoor'e augint betkokį strain'ą yra gerai ir Lietuvoje tai galima padaryti sėkmingai o ar bus padaryta sėkmingai - growerio reikalas.
G. rašė:Balsi, o kodėl? Nes man atrodo, kad viskas čia yra čiki su tuo Lemon Skunku Lietuvos sąlygom.. pasirenki gerą lokaciją, geras žemes, gerų trąšų, ateini kas savaitę patikrint kaip laikosi ir nu.. nu ir viskas?
Outdoore yra kokį meleoną kartų lengviau auginti negu indoor'e.. nereikalauja tiek daug priežiūros, nes augimo sąlygas pagrinde kuria pati gamta, o ne pirmoko rankos.. Aišku belenkaip neimsi ir nemesi ten tų sėklų betkur, kad po vasaros atėjęs tik skintum supreme budus. Priežiūros vistiek reikalaus ir tikrai ne tiek daug kiek, jeigu šitas strain'as būtų auginamas indoor'e.
Pats nesu patirties konkrečiai su Lemon Skunk strain'u turėjęs (apart dūmų priėmimo į plaučius ), bet žinau tik tiek, kad outdoor'e augint betkokį strain'ą yra gerai ir Lietuvoje tai galima padaryti sėkmingai o ar bus padaryta sėkmingai - growerio reikalas.
Viskas teisingai kad lengviau ir t.t. bet pagrindinis dalikas teisingai pasirenkta genetika kitaip tai reikalauja dar didesniu pastangu nei indoore .Tad teisingos ruses pasirenkimas tai raktas i sekme ypac naujokui.
sweiki g.vietiniu kuriuos daznaiusiai augina lietuvoj .as pats turiu sodyba kaime vienkemis .medituoju tai sitie dalykai kartais padeda mokant teisingai jais naudotis,nes dauguma nezino kaip tai daryt .bet augines niekada nesu kazkada vaikystej maciau mama augino bet ten tik seip kaIP AUGALA.TAI YDOMU AR LIETUVOJ EITU ISAUGINT SYVA SHANTI.O DEL ZIEMOS TAI RATUS VASARAI RUOST ZIEMA REIKIA .aciu kad atsakei .zinau kad galima sest bet man ne platinimui ir bizniui tam reikia .seip as nelabai nusimanau apie siuos auginimo ar ttt dalykus as zinau kaip teisingai naudot kur dauguma to nezinoo , bet truksta ziniu kaip isaugint
Nesupratau taves ko tau reikia? seklu? zoles? Vyruti cia niekas nieko neaugina ir neplatina tuolabiau. O vat ziniu gali pasisemti ir jau naudoti kur tinkamas. Geru svenciu
Labas visiems, kas skaitys ar bent permes akimi :wave: . Užsinorėjau ir aš įamžint dienoraštį, tikiuosi kažkas kažko pasimokys skaitydami ;)
Įranga:...