gali, bet kiekvienas nuimtas lapas kazkiek suletins augima, padaryk taip kai nuiminesi lapus tai palik ju kotus, augalui maziau streso bus ir augalas po truputi isims is to lapo koto visas likusias medziagas ir jis pats nukrisTrafka rašė:Ar galima zydincio augalo lapus skini , skinti nuo pat kamieno kad neliktu ? nes mano labai jau lapuota apatiniai ziedai visiskai be sviesos .
Elementarūs klausimai - atsakymai. (II dalis)
-
- Patyręs
- Reputacija: 0
Re: Elementarūs klausimai - atsakymai. (II dalis)
Augalas 15 cm ir parode lyti(mergaite) ar lb blogai? Minusai?
+30% ugio max, gali ir neissivystit tiek. Kartoninei dezei augini?
As uz apacios nuemima, vistiek negauna sviesos ir bereikalingai yra ten, nuimant apacia augalas labiau susitelkia i virsaus vystimasiltkipras rašė:gali, bet kiekvienas nuimtas lapas kazkiek suletins augima, padaryk taip kai nuiminesi lapus tai palik ju kotus, augalui maziau streso bus ir augalas po truputi isims is to lapo koto visas likusias medziagas ir jis pats nukrisTrafka rašė:Ar galima zydincio augalo lapus skini , skinti nuo pat kamieno kad neliktu ? nes mano labai jau lapuota apatiniai ziedai visiskai be sviesos .

Sveiki, normaliai, jeigu scroga taikant 4kalnalapes uzaugint 50x50~ growboxe. Jie gana tankokai ten butu, bet scroga taikant vistiek virsunes islystu visos? Turiu nereikalinga tokia spintele, tai galvoju daryt, nes pats tai nesu darbsciu rankeliu
5l vazonus deciau, jie mazdaug 20cm~ skersmens 

zebr rašė:As uz apacios nuemima, vistiek negauna sviesos ir bereikalingai yra ten, nuimant apacia augalas labiau susitelkia i virsaus vystimasiltkipras rašė:gali, bet kiekvienas nuimtas lapas kazkiek suletins augima, padaryk taip kai nuiminesi lapus tai palik ju kotus, augalui maziau streso bus ir augalas po truputi isims is to lapo koto visas likusias medziagas ir jis pats nukrisTrafka rašė:Ar galima zydincio augalo lapus skini , skinti nuo pat kamieno kad neliktu ? nes mano labai jau lapuota apatiniai ziedai visiskai be sviesos .
Tai gal skinti po biski kiek viena diena vis o ne visus iskarto, kad nebutu streso didelio. Kalbu apie tuos didziosius veduoklinius lapus ar kaip jie ten vadinasi nezinau , bet vienu zodziu nieko gero is ju nors ir sveiki bet nepatinka man kad jie ten tokie dideli

Sveiki, teko paragauti tikrai gero augalo ir užsinorėjau pats užsiauginti, seniai tokio rukęs bebuvau
užkniso iš gatvės imamas šlamštas, visiškai nepanašu į tikrą MJ, na gal kartais. Bet nežinau kokia čia rušį imti, kad užsiauginti kažką tokio, nesigaudau tose sativa/indica ir t.t. . Poveikis buvo žiauriai geras, ėmė juokas, kalbėjom nemažai, visokių teorijų išvedėm
neėmė chimaras, kaip būna neretai prirūkius mėšlo, kad prirūkai ir sėdi kaip apalpęs, tyngi šnekėt ir daryt kažką, net nesigalvoja niekas įdomaus, kaip medis
.

![:] :]](./images/smilies/blink.gif)

sativą rūkėt arba sativa dominuojančią. Indica sodina, sativa up-liftina, pagal tai gali ir rinktis 

Dabar žiūriu besirinkdamas sėklas yra feminised ir autoflowering. Feminised kaip supratau bus garantuotai moterys? O autoflowering tai ji pati pradės žydėjimą, nereiks pačiam kažkaip perjungt? Kurią kaip pradedančiam augintojui patartumėt? Ar aš išvis čia neteisingai supratau ![:] :]](./images/smilies/blink.gif)
![:] :]](./images/smilies/blink.gif)
Jo, 99% Moterys.kasiakas rašė:Dabar žiūriu besirinkdamas sėklas yra feminised ir autoflowering. Feminised kaip supratau bus garantuotai moterys? O autoflowering tai ji pati pradės žydėjimą, nereiks pačiam kažkaip perjungt? Kurią kaip pradedančiam augintojui patartumėt? Ar aš išvis čia neteisingai supratau
Jo, autoflowering pradeda zydet pati po 3-4sav.
Imk ka nori bet as patarciau fem, todel nes bent man atrodo kad ju stipresne genetika nei auto kiek stebiu daugumai visokios problemos su lapu geltonavimais ir pns bet cia tik mano nuomone y kuria gali nekreipti demesio.
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
tai kokios gali kilti problemos auginant SCROGu 50x50 growboxe 4augalus? Ar jokiu? Galvoju taip daryt ir isgaut tankumyna virs tinklo 

kazkas cia buvo kalbeja kad automatines nekarpyti, negalima ir t.t. automatine bent jau manoji isvis i nieka nereguoja, nukirpes grynai visus lapus stovi tik galvos, dar net nesuzydejas nuskintas ziedukas orkaitei isdziovintas per puse valandos dauzo kai reikalas.
neatsimenu kada tokio gatveje buvau gaves
ir trasos bego pilnumoi pilnom dozem pilnu tempu 

ne automatus zadu imt 

tai as tau nieko ir nesakau
apie tave mano zinutei nei zodzio nera , kazkaip tu cia tampais 

Patalpoj, mazam kambari. As manau gal lempa per zemai? Auginu su hps 400w. Ar man pradet zydint ar dar paaugint?zebr rašė:+30% ugio max, gali ir neissivystsuit tiek. Kartoninei dezei augini?
Sveiki senbuviai ir pradziamokliai. Turiu viena paprasta klausymeli, nerandu niekur savo mieste pirkti perlito, tad ar galeciau prismulkinti paprasciausios putos(putoplasto ploksciu) ir sumaisyti su zememis?
Sveiki, noreciau suzynoti ar galiu pritrupinti putoplasto ploksciu i zeme naudojant kaip perlita? Ar nepakenks augaleliui?
Gali, nepakenks
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Re: Elementarūs klausimai - atsakymai. (III dalis)
Ar sejamosios kanapes auginimas bute kertasi su LR istatymais?
Taip klausimas kvailokas... Noriu uzsiauginti kanape bute. Nezadu jos rukyti.
Taip pat turiu dar viena klausima. Ar labai stiprus sejamosios kanapes kvapas?
Aciu uz atsakymus.
Taip klausimas kvailokas... Noriu uzsiauginti kanape bute. Nezadu jos rukyti.
Taip pat turiu dar viena klausima. Ar labai stiprus sejamosios kanapes kvapas?

Aciu uz atsakymus.

nusipirk is iki kanapiu seklu, arba is papugu maistelio issirink seklas, ten abejoju ar jos psichotropines.taipogi galima vasara prisirinkti lietuvisko ruderalio seklu.
bet gal ir jos turetu to thcio daugiau negu riba.
-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 2577 Atsakymai
- 1027336 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas grandboy
-
- 2246 Atsakymai