ᴄʜɪᴇꜰᴀ ᴅᴀ ʀᴇᴇꜰᴀ rašė: ↑2019-10-15, 04:32
Kas kokį gerą cannabutterio receptuką žinot?
![:] :]](./images/smilies/blink.gif)
Naudosiu gerą stuffą.
Aną kartą dariau pagal receptą iš Googlės, tai gavosi

Ir kiek kažin maksimaliai sukrauti galima į kilogramą sviesto?

Kiek telpa?
va kątik gaminau iš lapų, kotelių ir žalių mažų žiedelių

prieš dvi valandas suvalgiau galutinį produktą, atrodo galiu maratoną bėgt arba iki ryto klube šokt. Gavosi toks gan mixas iš trijų rūšių: durban poison 70%, critical + 20% ir lemon kush apie 10%. Žodžiu, labai gerai! tai dalinuosi
Paimi didelį bliūdą, dedi sviestą(dėjau 500g), ipili vandens irgi panašiai tiek pat kiek sviesto. vandens gali ir daugiau, jei dėsi daug lapų ar kotų, tik vandenį poto reiks išgarint. Pajungi ugnį, užverdi, sumažini ugnį, dedi stuffą ką esi paruošęs. Gali viso iškart nedėt jeigu su lapais šneka eina. Aš per keturis kartus sudėjau viską, panašiai kas valandą taip. Maišai visada, dapilinėji vandens kai nugaruoja, dadedi stuffo. Verdi ant mažos ugnies, maišai, kad nepridegtų, ir taip žaidi. Tai viriau iš viso 4 valandas, tik biškelį vandens padauginau, tai teko dar pora valandų nugarint perteklių. Na o kad greičiau viskas gautusi, tai kas liko supilsčiau dalį į lėkštes, kad per nakti jau ant viršaus būtų sviestas gatavas, pamaniau, jog taip greičiau būtų nes kitą dieną turėjau išlėkt, o dar reikėjo sausainius išsikept.

Žodžiu, man pavyko sakyčiau. Toks pirmas blynas, pusė velnio... Ir aii, gavau butterio apie 330g gatavo jau. Šiaip spėju liko dar jo ant lapų, nes nenuspaudžiau kaikurių gerai....

Tai va toks savotiškas pirmas blynas man gavosi, bet nesiskundžiu. Ateity manau atgausiu visus 500g kuriuos sudėjęs buvau
Jei su žiedais žaisi, tai nenoriu prišnekėt nesąmonių

manau tas pats reikalas, tik gal net vandens nereiktų beveik dėt.. vos vos. Na nežinau jei su žiedais