Botanikų - sodininkų pokalbiai susiję su vazoninių ir sodo augalų auginimu, klonavimu, puoselėjimu, skinimu, tręšimu, apšvietimu ir pan. (DĖMESIO! Visi pranešimai nesusiję su šia tema, bei pranešimai pirkimo-pardavimo klausimais, bus pašalinti!).
GanjaManas rašė:Runkeli Isnarsiau visa foruma gal 3 kartus ir zinau kaip growinti tiesiog reike vieno gero zmogelio kuris sutiktu atsiusti kad ir 3 seklytes. O tada jau bus daug ir staffo ir seklyciu :P Ir argi tokiam groweriui kaip tu runkeli gaila paaukoti keles seklytes
kai tu cia spaudimo duodi! cia ne zaliojo kryziaus organizacija ,kad labdara butu
Nesuprantu as jusu turit tu seedu Kibirais Ir neieskau as jokiu cia kryziu Tiesiog turejau bedu su teismais visokeis tai nenoriu is niekur uzsisakineti.
GanjaManas rašė:Nesuprantu as jusu turit tu seedu Kibirais Ir neieskau as jokiu cia kryziu Tiesiog turejau bedu su teismais visokeis tai nenoriu is niekur uzsisakineti.
nu tai neuzsisakinek, ko cia maldauti zmoniu seklu, susigalvok kanors pats...
GanjaManas rašė:Tiesiog as buvau isteisintas kaip pakistas. ir tiek nes seklytes atnese policininkai.
juokdarys... ziaurus tie mentai ane? o tu korteles neturi,nes lb jaunas esi ,nei tavo tevai neturi su kuria galetum pirkti? gal net nekisk mentu cia... o koks tau skirtumas kas kiek turi seklu,as gal su kombainu veziuoju pasiimti seklu,bet jau vien is principo uz toki ikyru elgetavima neduociau tau nei 1seedo. Ziuriu nasarnikas esi,kaip maksimu aikstelese vaiksto bomazai,kurie nepraso,o reikalauja...
taigi ka dabar daryti mums...gerai nestumiam an taves.tai baik ir mums stumti!PM MAN imesk adresa savo.atsiusiu 5seklas!gali imesti draugo adresa del sventos ramybes!BET TURESI PARODYTI REZULTATUS IR DUOTI GROWREPORTA !PRISISTATYS ZALIEJI VYRUKAI....(KALTINK SAVE) juokas pro asaras.
runkelis rašė:taigi ka dabar daryti mums...gerai nestumiam an taves.tai baik ir mums stumti!PM MAN imesk adresa savo.atsiusiu 5seklas!gali imesti draugo adresa del sventos ramybes!BET TURESI PARODYTI REZULTATUS IR DUOTI GROWREPORTA !PRISISTATYS ZALIEJI VYRUKAI....(KALTINK SAVE) juokas pro asaras.
)) Smagiai tu jam cia su salyga ikalei, tegul nepamirsta grow reporto tema sukurti ir deti foto kas 2-4 dienas
Ar kasnors bandet pirkti is cia: http://www.marijuana-seeds.nl/ ?
Kainos mazokos tu visokiu pack'u.. WW, Crystal ir Ice(visu po 10) tik 55GBP.
Beje, seklas kiek zinau galima siustis kaip tipo "suvenyra"
runkelis rašė:taigi ka dabar daryti mums...gerai nestumiam an taves.tai baik ir mums stumti!PM MAN imesk adresa savo.atsiusiu 5seklas!gali imesti draugo adresa del sventos ramybes!BET TURESI PARODYTI REZULTATUS IR DUOTI GROWREPORTA !PRISISTATYS ZALIEJI VYRUKAI....(KALTINK SAVE) juokas pro asaras.
)) Smagiai tu jam cia su salyga ikalei, tegul nepamirsta grow reporto tema sukurti ir deti foto kas 2-4 dienas
na kad kitaip neymanoma!!isiunciau "rama"i seklu,taik dingo kaip y vandeni-sake imes foto,ivertins pyha-ir stai tau spyga!reikes sudaryti blogiuku sarasa !
na kad kitaip neymanoma!!isiunciau "rama"i seklu,taik dingo kaip y vandeni-sake imes foto,ivertins pyha-ir stai tau spyga!reikes sudaryti blogiuku sarasa !
Rankeli,
Tai tu man atsiusk pora seklikiu as padarysiu ir foto ir grow reporta jai nori
Taigi zmones naudokites proga kol lt shopas yra, visiem kam sunku su uzsieniu pirkt galit paprasciausei ir greitai nusipirkt lietuvoi...
O ne prasyt is kitu kas jis jum seed bankas
Sveiki, turiu dvi sėklas, užmerkiau i stiklinę, ryte sprigtą daviau nušoko į dugną (dar nebuvo prasimušęs šalmas). Sumečiau į popierinį rankšluostį,...
Paskutinis pranešimas
Man viena kart sudygo 5/8 seklos tai as tas 3 tiesiog imeciau salia kitu galvojau blogiau nebus ir poazdaug dvieju savaiciu ziuriu opa vienas yra net...
Sveiki visi is lindos gavau seklas , pirma diena idejau i indeli su vandeniu ir uzdariau tamsoi laikiau , nieko antra jau iviniojau i slapia poperini...
Paskutinis pranešimas
ieškau rūšies kur kvapo neskleistu, duotu namu salygom per 900g, thc virš 26 ir švelnaus skonio butu, bet pradedu tikėt aplinkiniais jog nuolat...